22257
-
#1809 én elég idétlen módon alul pedál, felül bill-el nyomom -
#1808 Ennyi erővel énis bemehetnék az SLR topicba és amiért nemtetszik a program a bugjain kívül vérigfikázhatnám a fizikai rész egykét dolgát és a motortuningolás igenérdekes dolgait benne...:)
Gondolok itt például a 255-ös felnin guruló autö felborulására 20 fok körüli kanyarodásnál stb...Mintha egy virsligumis emeletesbusz lenne komolyan...:)
Szal ennyire nem kell elszállni... -
#1806 Alex a játék ARCADE játéként simán kaphat 90 % körülit,mert annak jó.
Az hogy te szimulátormániás vagy egy dolog de azért ennyire nem kell lehordani a játékot mert élvezetes...
Én is jobban szeretem a szimukat de ha van jó arcade game elvagyok vele és ezt akárhogyan is próbálgattam jó..
-
#1805 Az nfs kinnlesz a warezeken pár napon belül szerintem! -
#1804 Ez most itt egy kicsit off, crashday... -
#1803 jabocs aszhittem nfsről van szó:) -
#1802 Akkor csak elnéztem a dátumot szerintem. Amúgy én kételkedem ebben a novemberben a boltokban témában, de legyen.
Sütemény lenne... :) -
#1801 november végén a boltokban...nemtom honnan vetted azt a jövő telet.. -
#1800 Akkor idén télen???
Nemhiszem. Bár én örülnék a legjobban, ha már karácsonykor tolhatnám... :) -
Majati #1799 When will it be released?
We hope to finish the game in winter 2003/2004.
ez szerintem nem a jövő tél.
crashday faq -
#1798 ja nekem is, én mindig szerettem a nfs sorozatokat ! Ez is jó lesz ! -
#1797 Nincs automata, vagy énse találtam meg!
Amúgy nekem bejövős ez a gyorsulás.
Onlány mégjobb... :) -
#1796 huha , akkor este körül kell nézni !
Este raktam össze az uj gépem,ezért nem volt idöm alaposabban szemügyre venni
Első ránézésre az irányitás túl érzékeny, hihetetleül zavar a patogás, a sebesség érezt király !
Mentem egy kicsit drag modba is , de szokatlan hogy manuálissan kell váltani....(vagy automata is van?Hu másik szemüveg kéne ) -
#1795 Próbáld ki a Drag módot, sokkal jobb...!!! -
#1794 Szerintem van. Én asszem megtaláltam, de nekem úgy belőtte magát, hogy tökéletesen megy, úgyhogy nem is piszkáltam. -
Majati #1793 vak voltál. -
#1792 kiprobltam a játékot,de csak 2-3 körre volt idöm,de sehol nem találtam felbontás állítási lehetőséget ! Vak voltam vagy nincs is ? -
#1791 Valamikor jövőre tél környékén állítólag. -
#1790 mikor is jön? -
#1789 CRASHDAY! -
#1788 Nem értem, mit vitatkoztok azon hogy tetszik/nemteszik. akinek teszik, játszik vele, akinek nem tetszik, nem játszik. Ez egy ilyen játék és kész. Pl. LFS-hez hasonlítani nevetséges. Mi közük egymáshoz? Kb. mint a Dungeon Master a Diablohoz.
Jó lenne már tényleg egy olyan autós játék, amelyikben ha karambolozol tényleg felismerhetetlenségig törik az autó (persze nem várom el, hogy modellezzék le minden alkatrész deformáfódását a sebesség függvényében, de legalább jelzés szinten csinálhatnának valamit.) -
#1786 Ez a játék csak annak való aki élvezte a The Fast... című filmet, de annak nagyon. Én a demó után leültem és megnéztem megint a filmet.
Nem egy agyjáték, de tuti megszerzem!
Megjelenés mikor lesz? -
[Walaki]D`Lair #1785 Nem hiába....mármint nekem nem tetszik/rühellem...és nem lehet meggyőzni az ellenkezőről...:)) -
[Walaki]D`Lair #1784 CSOCSO én is billentyűről nyomom...:) -
#1783 Hogyan csinálod ezt???
Gondolom 6/6 perfect váltás, de mikor nyomsz nitrót, ilyesmik...??? -
#1782 van olyan oldal ahol megnézhetem, hogy néz ki?
ha tényleg olyan jó megszerzem.
-
#1781 Live for Speed -
#1780 Nagyom hülye kérdés, de mi az a LFS nevű játék amit mindenki emleget?
-
#1779 Az eddigi legjobbam.... -
#1778 walaki: sl-t meg hiába szidod:) annál legalább vmi új ötlet van, mégha a buzerátor av miatt nem is lett tökéletes. ez a kör racing meg a legősibb dolog, és ez a game per pill a legalja kb:) -
#1777 Alex:DD
Tufa nem tom mit vársz a fulltól. csak az autók és pályák számában fog többet nyújtani. biztos tovább lesz a vasadon 10 percnél, mert idő kell a matchboxok és pályák végig nézéséhez. aztán del. és lehet nyugtázni, hogy te is láttad már a gamét sajna:) -
#1776 AAAAAA geco mar az 5dik vagyok a top100-on -
#1775 nekem nem tetszik annyira..
netenultragáz...offline még elmegy..:(...kéne hozzá pedál mert buzi dolog elindulni vele.. szinte soha nemtok a zold csíkban elindulni.. vagy lent vagy piros csík...
gáz -
#1774 Franyon nektek terveztek, minden szinten. Nem nyittok egy fansite-ot neki? Tudod; koridok, tuning rovat, vezetes-technika stb. -
[Walaki]D`Lair #1773 Egész idáig nyomtuk CSOCSO bradával...szal zsír a cucc... -
#1772 jóvanna -
#1771 joccakát! amugy kezdem én is megunni a demo-t. remélem a full az jó lesz és 10percnél tovább is lefoglal -
#1770 Na most az aktiv rajongoi tábor elmegy aludni... :-D -
#1769 tudjátok melyik autós game teccet nekem még nagyon? a Mafia! :-) Komcsi! nekem az nagyon bejött. az a zene meg minden... és akkor éreztem rá hogy mennyivel jobb cheat nélkül... igaz kb 1hét kellet rá de nagyon jó volt. emléxek hogy hazajöttem. bevágtam vmi flamót, iránya wc és aztán irány a gép. és kb 6-7től egészen éjfélig a gép előtt voltam. aztán ugyanez másnap... jó volt. bár a grafika szinte minimunon volt de nagyon megfogott... ha meglessz az uj config akkor neki esek mégegyszer. -
#1768 Csak nm ertem miert? Egyreszt igaz - mindenki alszik, csend van - masreszt ott a smile a vegen.