22257
  • reaper4
    nah ugyanezt akartam leírni én is. igazad van.
  • Carlos
    Süti gamma volt annak idején!
  • Devil_Gy
    A Jó őreg klasszikus!!
    Istenkirály game volt az ő idelyében!!!
  • Devil_Gy
    Persze simán!!!
    Én is nagyon kedvelem a street legalt((sőt fansit-om is van )) mert a maga nemében egyedülálló és nagyon sok benne még a kiaknázandó lehetőség!! Viszont hiba is nagyon sok van benne, DE mégis játszik vele a jónép mert TETSZIK nekik és
    leköti őket!!!
  • Carlos
    Így igaz!!!
  • Devil_Gy
    Persze még lenne mit belerakni a játékba de nehogymár egy demotól azt várjuk hogy mindent tudjon mert akkor már nem demo lenne!!
    MEg kell várni a végleges játékot és utána összegezve kell véleményt alkotni róla!
  • Carlos
    Jó a szó tesó!!!
    Erről az a mondatom jut eszembe, amit akkor tettem, amikor először kijött a Street Legal (az első, se pecs se semmi).
    Valami ilyesmi volt:
    Igaz, hogy lassú, igaz, hogy akad, igaz, hogy szar az egész, de mégis játszunk vele, mert jó a hibáival együtt!
  • Devil_Gy
    NEM rád gondoltam csak épp a törés jutott eszembe!!
  • Devil_Gy
    Persze mindenkinek megvan a game-ban a saját bibije!!
    Nekem is van némi kivetnivalóm de nem foglalkozom vele mert ez így jó ahogy van!!
    Ezt hívják kompromisszumnak!!
  • Carlos
    Nincs!!!
  • Devil_Gy
    Köszönöm!

• Carlos
    Ha trám gondolsz a töréssel, akkor én nem fikáztam, nekem tetszik, bár hiányoltam.
    Ha nem, akkor nem szóltam! :)
  • Devil_Gy
    Ez ugyanolyan mint, ha egy olyan embernek adunk a kezébe egy xyz nevű FPS játékot aki világ életébe rpg-zett vagy rts-ezett valószinű hogy nagyon fikázni fogja az FPS-t! VAN ENNEK ÍGY ÉRTELME??
  • bodesz
    egyetértek :D
  • Devil_Gy
    Két dolgot nem értek igazán!
    1: Akinek nem tetszik a game az elmondja a véleményét(rendszerint fikázással megfűszerezve(TISZTELET A KIVÉTEL)) és kész! DE MIÉRT KELL UTÁNA MINDENKIVEL LEÁLLNIA VITATKOZNI HOGY S**R A GAME!! Akinek tetszik az úgy is azt fogja mondani hogy jó a game!!

2: Nem igazán értem hogy aki FPS, vagy szimulátor vagy akármi fan, annak miért kell lehordania egy full arcade játékot,azért mert neki kielégíthetetlen vágya hogy törjön az auto meg nincs belső nézet meg stb.????
  • Carlos
    De akaszni csak horpadt!!!
    Amúgy nem emléxem rosszul. Nem szakadtak ki kerekek meg ilyesmik...Amúgy tetszett a driftelés benne... :)
    Jókat multiztunk az ovál közepén a nagy téren. Fogócskáztunk... :)
    Jó volt!
  • CSOCSO
    Viper Racing CSAK horpadt???? rosszúl emléxel ember!!!! az igaz hoyg nem szakadt le róla semmi.. de a kerekek nem kicsit megnyakkantak ha nekimentél a falnak vagy leugrattál valahonnan stb!....
  • Carlos
    Egy törésmániásnak ez is szép.
    A Viper Racing 1 anno csak horpadt, de mégis nyomtam vele egy csomót!
    Nascar 2003, alig törik, de mégis látszik rajta, hogy lezúzod, örök kedvenc...
    Egy kis törés nem árt!
    Én mondjuk azt a programot szerezném/lopnám el, amivel az igazi autógyártók szimulálják a töréseket.
    Kész kéjhömpöly lenne az életemben. Le se lehetne vakarni a gépről...
  • Carlos
    Nomármost beszólnék énis... :)
    Nekem is megvan az összes (nfs1 se asszem nincs meg) nfs.
    Szerintem ez a játék jó. Inkább mondjuk aranyosnak. :)
    A Drag mód irányítása érdekes, de ha megszokod, akkor süti és ki is lehet használni (melletted száguldó felkenése a falra).
    Szerintem jó játék, olyan FAF-os. Valaki írta lentebb, hogy akinek tetszett a faf az odáig lesz tőle! Nekem tetszett és a játék is tetszik a hibáival együtt.
    A csítelőkkel meg énsem vagyok kibékülve, de majdcsak kitalál valamit az EA (bár nem nagyon bízom bennük). Valami olyasmit, mint amit a Diablo2 closed karaktereivel vagymi.
    Ez jó lenne!
  • richárdkirály
    sztem ez a topic nem azért jött létre, hogy fikázzák a játékot, hanem hogy az meberek megbeszéljék az új fejleményeket, a játékkal kapcsolatos híreket. Szóval JÓ LESZ ELHÚZNI A FENÉBE ha csak fikázni tudtok. Jól van nem tetszik a game. Egyéni probléma, kit érdekeltek?Különben meg nem feltétlenül marad fent az idősebb korosztály hajnalig, mert tudjátok vannak akik dolgoznak is
  • Tufa16
    a pedalnak lehet hogy két állása van de közöte is érzékeli. tehát pl tudsz félgázzal is menni... ha neked nem megy akor vmi gáz van a pedálodal
  • IMYke2.0.0.0
    Írtam ezt akkor, amikor MINDENKI a demó letöltésével bajlódott még csak.
    Most - egyáltalán - nem lep meg, hogy csalódtak páran benne. Mondhatni, ezt természetes, mindig akadnak csalódók - de az, hogy már netes (demo) game-ben CSALÓK is!

Nem hiszem, hogy egy fabatkát is ér ez a Játék... nem is érdemli meg a nagy j-t...! Ez szar.
    Mondhatom, mert az ÖSSZES (NFS 1-2-2SE-3-4-PU-HP2) MEGVAN. Ez totál lebőgés előttem.
    Érdekes, minden autójáték fejlesztő elköveti mostanában ezt a hibát... hírnévre épít.
    Lásd: Codemasters, most EA...

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Én már az első pillanatban mondtam, hogy nem egy jó játék ez...!

2003. nov. 04. 17:44 #1340
    Nagy csalódás---

2003. nov. 04. 14:17 #1217

Nekem lenn van már jó ideje.
    Feltettem, belőttem szépen maxra mindent, klikk a Quick Race-re és szépen kottára kifagyott...
    Codec: K-Lite Codec Pack 2.01 Full
    Nem hinném, hogy a hanggal lenne baja, de hát manapság minden szar Játék a hangokkal machinál...
    Gép: AMD XP 1700+ / 256 DDR (266) / ATI (BBA) Radeon 9500 Pro 128 / DirectX 9.0c / 17" [1024*768/85 Hz)
    Amúgy, eléggé arcade-os lett sajna.
    Azt hittem, legalább egy kis törésmodell lesz benne... ááá, minek az...
    Na, de ki tudja, majd megnézzük a Full-t is. Bár, a helyzet addig semmit enm fog változni.

• 505thZajcev[PT]
    Nemnem , nem az szamit, hanem az hogy minel elobb felkapcsolgasd a sebessegeket,es minel elobb maxon legyel.
  • Stranger
    Hangulatban viszont szerintem az NFS 1 és NFS:PU kivételével mindegyik nfs-t felülmúlja. Hangulatban még a MBWR-t is, igaz másban nem.
  • Stranger
    Én nem tudom mit szapuljátok, nem szimulátor, hanem kőkemény árkád. Ugyan árulja már el valaki hogy az nfs 3-4 irányítása miben volt jobb mint ez? Semmiben. Azok is ugyanilyen árkádok voltak. Ott nem pattantál le a falról 300-al? Az a gond itt, hogy abban az időben amikor azok megjelentek, akkor mindekinek jó élményei voltak róluk, egész egyszerűen azért mert nem volt náluk jobb árkád. Vegyétek elő a 3-4-t, nézzétek meg és utána mondjatok valamit az irányításról. Én azt mondom hogy ennek nem jobb az irányítása, de nem is rosszabb. Csak hozta a megszokott nfs szintet. Nekem nagyon hasonlít irányításban az NFSHP2-re, legalábbis a körpályás részen. Egyedüli kivétel az 1 részén kívül a Porsche volt, abba próbáltak egy kis szim. jelleget betenni. Ez az én egyéni véleményem, de a sok fikázó elgondolkodhatna rajta.
  • [NST]Cifu
    Ja ez a drag-versenynek nevezett valami eléggé nevetséges...

Az meg pláne, hogy máris megjelent az online-csítelés a játékban, egy "Shevron" nevű illető 09.93 alatt nyomta a Drag-et!!!

Röhejes...
  • Alexease
    Pedig biztos le lehetne targyalni a gyartokkal - bar nem ugy nez ki. Szerintem a Mercit (MBWR) jol megoldottak. Nagyon szepen gyurodnek az autok, de megis csak annyira, hogy az arkad jelleg miatt, a jatekost ne bosszantsa - ne kelljen radobbennie, hogy ha 60-nal lekoccolja a falat, akkor mar nem tudna tovabb menni - es meg a gyarto se aggodjon, mert megsem lesz az autojabol nehany koccanas utan egy romhalmaz;))

De ebbe szerintem meg teljesen felesleges, mert ugy is annyira unreal az egesz, hogy senkinek nem hianyozna. Mivel ha lenne tores, akkor mar nem lehetne buntetlenul csokorba szedni az utmellett levo tereptagyakat, nem lehetne mandinerbol, 300 felett pattogni a kanyarokban, mert a hibakat javitani, tuningolni is kellene. Es akinek ebben a Dragnak nevezett gyorsulasos-akadalypalya tetszik, nem valoszinu, hogy ilyennel is szoszmotrolne.
  • king13
    én szeretem mindkét részét de ez a játék nem tetszik...
  • king13
    pedállal se könnyebb...a pedálnak "két állása" van: vagy nyomod vagy nem. szal egy adott fordulatig csak úgy tudod felnyomni ha "pumpálod" ez is poén :D
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor értesz a dologhoz. Nem kell elmondanom miért nincs benne (bennük) igazi törés...

• king13
    a borulás az vicces :))) csak úgy mint az egész NFS:U :))
  • Tufa16
    Ez igaz. nézd meg a mercedes benzet is. hiába mész 300felett ha neki mész a falnak nem törik ugy mint 300nál. az tény hogy realisztikusabb mint ez, és szimulátor is de a liszensz hatalma ott is látszik... milyen szar lenne ha az igazi törés modelt csinálnák meg. mármint nekünk jó lenne de a merci kereskedők nem örülnének neki... ez igy bonyolult. nehéz elmagyarázni de remélem érthető
  • Tufa16
    Engem a Civic jobban izgat. nekem van egy 18éves civicünk. amolyan unalom üzönek van. amikor unatkozok akkor kicsit bütykölöm. most kifurtam a kipufogót és kicsit olyan ladás meg kicsit olyan subarus lett a hangja!fasza! :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyet sosem fogsz látni egy liszenszelt autókkal teletűzdelt szimulátorban / arcade-ban...
    Miért?
    gondolkozz csak el egy kicsit...!
    Ha otthon vagy a témában, akkor azonnal tudni fogod a választ. Ha nem, majd megírom...

• Majati
    nem érzed a feelinget. ;D
  • KG21
    blur effekt nálam kb fél percig volt bekapcsolva. Egy mosott szar a játék vele
  • Majati
    semmit. de pont ez a jó benne. :D
  • Teperinke
    Jaaa, de én nem ilyen törésekre gondoltam:

Hanem ilyenre:

• Majati
    dragba jó az.