22257
  • king13
    húúú de sokat írok. na de azért írom. valamilyen szinten ez az EA hibája, ezt szerintem a teljesben biztos megoldják. én személy szerint letiltanám őket hogy ne tudjanak felcsatlakozni az EA-re. singleben meg majd csalhatnak. de szerintem biztos hogy ez javítva lesz a fullban! ez eddig a legnagyobb hiba amit elkövethettek :) amint ez Cifu mondta pár veszíteni nem tudó paraszt el van egymással és tönkre teszik a többiek játékát. LFS-ben is van ilyen csak ott olyanokat csinálnak hogy mondjuk szembe jön, megáll keresztbe az úton és ez elég idegesítő ha egy izzasztó menet első helyét veszíted el. mondjuk LFS-ben van ugye kick meg ban, tehát az ilyenek repülnek hamar. itt nincsen kick meg ban? ilyeneknek egyszerűen kezdeményezni kéne a kitiltását feltéve ha van benne ilyen. ha meg nincs más akkor majd így oldja meg az EA azt kész.
    megint sokat beszélek :))
  • Kaszi46
    egymással kell játszani nem idegenekkel ennyi!
    nincs is jobb mint amikor meghallom az éppen a seggemben lévö haveromat hogy az odiig sporolt nitroját elkezdi pöfögtetni....
  • loser
    thx a tippet.
    csiterr már itt is ? lassan semmivel sem érdemes jáccani :(((
  • king13
    szerintem a circuit izgibb nyomuljatok vele ti is ne csak én hogy legyen mivel összehasonlítani az időmet. bár már nem sokáig fogok hasonlítgatni mert ha jön a teljes a demo kuka, ha jól sejtem a full meg 2-3 napnál nem fog tovább lekötni...húúú ez értelmes lett :))

ja eddigi időm 1:22.07 ez elég padló így este felé :)
  • king13
    találj ki valami olyan nevet amit senki nem használ pl: luuuuzer
    ezt nem valószínű hogy használja valaki. bár ami idegesítő hogy se space, se kötőjelet, se semmit nem lehet használni a reg névhez, és ez eléggé korlátozza a normális nevek számát :))
  • king13
    én nem is próbálok neten játszani. egyrészt mert mindig kidob aztán utána újra kell indítani a gépet, másrészt sok csíter, harmadrészt nagy csalódás lenne LFS után.
    szal félre a demóval nyomom a jó öreg LFS-t, aztán ha itt lesz a teljes 2-3napig el leszek vele aztán megint LFS. valahogy csak az képes lekönti órákra, pedig nincs benne annyi pálya, de izgalmasabbnak tartom mint az NFS:U-t.
    és most ne gondoljátok hogy fikáztam mert nyugodtan mondtam el a véleményem, remélem ez érezhető. aki nem érzi...az az ő baja :))
  • loser
    Hali. Miért van az hogy nemtom magam regisztrálni? Bármi nevet irok be azt irja ki hogy hog foglalt a név. Pedig mindent engedélyeztettem.
  • Carlos
    HELYES!!!!!!!!!!!!!!
    Tökéletesen egyetértek!
  • Carlos
    Pedig a drag sokkal izgisebb, szerintem!!!
  • king13
    nem valószínű hogy 2 hét alatt sokat fog változni...sajnos

az hogy vki a neten csal egy ilyen játékban...szal ez elég siralmas az ilyeneket semmibe veszem egyszerűen...
  • king13
    én itt eddig még nem láttam olyan veszekedést mint az SL topikban. szal az ilyen értelmetlen hozzászólásokkal csak foglalod a helyet :)
    eddig mindenki nyugodtan mondta a véleményét. legalábbis én igen. de elhiheted hogy tudtam volna szép szövegeket írni mert a játéknak van bőven hibája. az meg hogy a pedálomnak van valami baja az már utolsó csepp a pohárban.
    egyébként az benne a poén hogy pont olyan kormányom(+pedál) van amit az EA ajánl a játékhoz ahoz képest pedig szinte játszhatatlan vele...
  • king13
    persze szar a pedál egyértelmű...a játék szar! LFS-ben simán megy, csak itt nem. ké állást kezel és kész. nem állíthatok a kormánynak se érzékenységet se semmi...fika...nem az irányításáról lesz híres az biztos....bár bill.-el kezdem élvezni, de csak a circuitot
  • Atika :o)
    es hol a kep?? :o)
  • Carlos
    izgultam ám, hogy melyikünk repül előbb a célba!!! :)
  • Carlos
  • Carlos
    Sose azt nézd!!!
    Én defaultból sosem megyek ilyen 10000-es emberek ellen.
    Nekem jók a kis 1000-2000-esek is (4000pontom van), azok nem csítelnek.
    Az előbb volt egy head to head egy 3000-essel, kép mingyár!!!
  • Atika :o)
    Na mizu emberek mindenki varja a fullos jatekot mi? :o)
  • [NST]Cifu
    Ahogy elnézem ez is olyan lesz, mint a Diablo 2 - a sok csíter/hacker szépen elvan magában, puszta szórakozásból veri sz@rrá az egyszerű játékosokat, agyonverve a többiek játékát...

Az elöbb egy ürge (nevet nem mondok) 11.25-öt ment Drag-en, úgy, hogy a többi három (köztük én is) 12-15 másodpercel utána értünk célba! Így nem csoda, hogy soktízezer pontos ürgék rohangásznak...

Csak persze én ezután dühömben szépen leszedtem a demót. Játszon szemét csíterekkel a radai rossebb...
  • 505thZajcev[PT]
    Tobbnyire probalok a legfelso szobaba bemenni mert ottvannak sokpontuak!!! Per pill 54000 pontom van epp tizedik a ranglistan,de szerintem estere lecsuszok siman a 20dikra.
    Ma hajnali 4kor meg 5dik voltam 20000 ponttal...
    Szal gyurni kell rendesen!!
  • Tufa16
    Magus. ne igy gondolkozz. azon gondolkozz el hogy fut-e még... pl nekem is olyan kártyám van és örülök hogy fut. én 1hónapon belül ujjítok. sztem te is lepd meg magad karácsonyra...
  • Carlos
    CSOCSOnak meg van Supra is... :)
  • Carlos
    bennevan!
  • Carlos
    Amúgy Carlintos=Carlos, csak foglalt volt a 7százát!!! :(
  • Carlos
    Nem tudni, mik lesznek, csak sejteni... :)
  • Carlos
    IGEN, demoval a net-en!!!
    BIG CRASH IN THE ALAGÚT VAGYHOL, Eredmény:

• Carlos
    Persze!
    Lag lehetett.
    Bránd noj: Csináélok szervert, bejönnek a nagyok (15000, pont meg még két 5000-6000-es.) Na mondom, sokra megyek itt...ezek az állatok meg elhúznak előre, és ripityára törik egymást, mind a három. én meg beértem 25mp alatt és szereztem vagy 2500 pontot... :)))
  • Devil_Gy
    Neten!
  • Devil_Gy
    Nrtrn nyomtad?
  • Devil_Gy
    Lehet hogy egy kicsit túl érzékeny a game az ütközésekre!
  • Carlos
    Bránd noj élmény... :(
    Zúzok második helyen 5 centire az első mögött, egyszercsak kiirja, hogy totalled...de vajon mi történt??????????????
  • Carlos
    HelyeS!4!!!
    MEgyek énis majd!
    Amúgy ha valaki akar cseléndzselhet engem, Carlintos néven vagyok.
  • magus
    hát, arcade de jpofa...

amugy nemtom kicsit kiabrandito, hogy gef2q mx 400on egyszeruen hanyadek es undorito latvanty nyujt. oke tudom ujitsak gepet, de akkoris meg lehetne oldani hogy ne csak a legujjab gepeken produkaljon vmit ami elviselheto.
  • Devil_Gy
    Remélhetőleg a fullos verzióba kicsit több funkció lesz a nethez és lehet majd publikus servert csinálni!!
    Mert akkor bizti lesz magyar server !!!!
  • Devil_Gy
    Re.
  • Carlos
    Azt vágom. De ismerőst találni nehéz... :)
    Mármint plö téged megtalálni egy négyes futamban nagyon nagy véletlen!!!
  • 505thZajcev[PT]
    A 4es futamok tobb lovet hoznak.... ;P
  • Carlos
    Hova szoktál menni, milyen névvel?
    Egy head to head???
  • CSOCSO
    bocs azt hittemugy emléxem hogy az egész sérülés abban fullad ki hogy horpadés...ok.. amugy nem hiányszik a leszakadás...
  • 505thZajcev[PT]
    Porgesd a motort 6000 korul es tudd mikor int rajtot a csaj.1esben meg ne nyomj nitror ,probald a 2est perfectre hozni,2esben 2-ot pofekelj a nitroba,aztan azzonnal perfectel 3asba,itt vegig pofekelj,jon a 4, itt is vegig lehet pofekelni,5 perfekt nem nehez,itt max 3 pofek,6 perfekt, majd ami marad azt bele.......ez egy 5/6-al 24 koruli eredmenyt hoz....
  • Carlos
    Ehhh...felkentek a falra... :(((((
    Akkorát reccsentme, hogy csak na!!!
    Mind1. Nem a pontokra játszom! :)
    Amúgy hogyan lehet, jó időt menni, mert nekem 26 alá még nem sikerült mennem. Az okés, hogy legyek minél hamarabb 6-osban, de hogy??? Adjatok tippeket légyszi!!!
    Amúgy második lettem az előbb és akkoris levont pontot, holott nem kellett volna... Érdekes!