22257
  • LezLee
    Mi van? Hol? Merre? Jó poén volt...
  • Carlos
    Azt észrevettem, hogy lagos.
    Példul egyszer nyertem kábé 50mp-el!!!
    Vicces volt!!!
  • 505thZajcev[PT]
    Mondtak hogy megy de ez inkabb egy bug ,nem mukodik mindenkinel, vmi lag okozhatja.
  • Carlos
    Azért érdekelne a bug magánban!!! :)
    Ha lehet persze!!! :)
    Amúgy énse csítelek!!!
  • ÁjjLe BoBBi
    hat nekem egyesbe midnig kiporog. onnan hozom fol. 24.84 eddig a legjobbam. kb. fel orat nyomtam most vele.asszem az elso elbaszott valtas volt, a masodik good aztan atobbi perfekt
  • 505thZajcev[PT]
    Ne azt nezd az alatta levot, amugy csak normalis emberekkel jatszom, bugkihasznalokkal nem.
  • 505thZajcev[PT]
    Sajna nekem nem megy ,de igyis kira vagyok...
  • Devil_Gy
    A 10 mp körüli idők "hamisak" mert kihasználják a játék bug-ját! Nem valós idő!
  • Tufa16
    hol vagy a 4.? ez azért fura mert amit irtál eddig legjobb idő az 23 mp körül van. na most amikor én láttam a toplistát akkor ott voltak olyanok akik 10mp körül mentek. akkkor most hogy van ez?
  • Carlos
    LEhet, legyenek az ilyen onlione figyelők kikapcsolva!!!
    Szóval: A00000000000000000A0's room... :)
  • L@C
    Nincs bekapcsolva a tűzfal!!
    Az esetleg lehetséges hogy a norton antivirus kavar ide be?
  • Carlos
    Legyen kikapcsolva a tűzfal, ha van!
    Én a demót a Hardwired-ről szettem és tökéletesen műxik!
  • ÁjjLe BoBBi
    ugyanez a problemam. rogton mikor megvolt a klikk szetfagy ez a szar.
  • Carlos
    Próbáljátok ki online!
    Sokkal jobb!!!
    Csak tűzfal ne legyen bekapcsolva!
    A magyarok álltalában az A0000...000A0's room-ban vannak!!!!!!!!!
  • Gery1980
    Tegnap kipróbáltam:D

Legjobb idő: 26.36
    Legnagyobb sebesség: 226.X Km/h
    Váltások: 6/6

Ez kb 20 perc game volt, de szórakoztató kis játék:D
  • Carlos
    Néha nekem is kifagy!
    Most mennem kell, de várom a választ a lenti kérdésre!!!
    Amúgy láttam egy Zsuzsit a Drag módban... :)
  • L@C
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni hogy miért fagy ki a játék ha az online-ra klikkelek?Előre is köszi!
  • Carlos
    Vagy Te is megtartod magadnak, hogy összeszeggy 120000 pontot? :)
    Amúgy tökmindegy. Én a játékért játszom, nem a pontokért. :)
    De azért játszanék a pontokért is... :)
    Csak a bugkihasználók és a csíterek miatt nem nagyon lehet.
  • Carlos
    Milyen bugot lehet kihasználni????
  • Devil_Gy
    Megelőzés a legjobb védekezés!!!
    :))))
  • Devil_Gy
    Nincs még full!
    17-20 között jön!
  • Devil_Gy
    Valami ilyesmit szerettem volna én is mondani!!
  • Devil_Gy
    Ez még nem a végleges verzio!! A Fuzll ban bizti lehet majd a kormánnyal buherálni!!!
  • Devil_Gy
    Majd ha kinnt lesz a teljes biztosan csinálunk hun servert és akkor majd nem lesz cheater!!!(legalábbis remélem))
  • 505thZajcev[PT]
    Jaja van fikusz meg bilux is, bar bilux kihasznalja a bugot(15 sec)...
    4dik vagyok 120000 moneyval :DDD
  • Skynet
    Olvastam hogy pár embernél jelentkezik az hogy a játék KIFAGY ha az ONLINE JÁTÉKRA kattintanak....Nekem is kifagy....Megoldás?:)
  • ShaiHulud
    aze a drag resz az jo szar...unalmas...a circuit az feelinges nagyon...ez a demo nagyon megfelelo arra hogy ha egy 10 perces szaguldozasra vagyom akkor elinditsam...a teljes gamere azert majd tobb idot fogok szanni:)
  • atee
    27.06 :) javulok: ) 4 perfekt :)
  • atee
    Na vegre nyertem egyet:) 27.41 el ez az elso gyozelmem.. kezdetnek nem rossz :)
    3 perfekt valtas volt csak! boven javithato :D
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok!
    Hát ez több mint érdekes. Tegnap kezdtem el olvasgatni a hozzászólásokat a játék közkézre dobott demójáról és a demó letöltéséről. Természetesen a letöltést nem minősíteném (sebességre gondolok), mert ez azt hiszem mindenkinek olyan, amijen (server, netkapcsolat, aktuális napszak és még sok minden más befojásolhatja). Én az 576 oldalról kezdtem el tegnap este letölteni és kábelnet mellett átlag 15 KB/s-al valamikor ma hajnalba meg is érkezett az állomány. A kapott exe kitömörítése és a telepítés (ami ugye autómatikus), minden probléma nélkül zajlott le.

És akkor most az egyéni szájíz.
    Nekem rettenetesen tetszik, bár bevallom már a játék első része óta megszállott NFS párti vagyok. Szerintem szép a grafika, jó a sebesség (iga, hogy kiváltságosként egy elég ütős vasat tudhatok magaménak, ezáltal könnyen beszélek). A fizika (törés, és autok viselkedése)??? Kit érdekel!!!! Leszámítva talán a sorozat első és ötödik részét, aki ismeri tudja, hogy sohasem erről volt igazán híres e játék. Számomra a filinget egy egészen más dolog jelenti, ez pedig a hangulat. Azt hiszem akik igazán régóta játszuk és remegve várjuk az újabb részeket, ezt tudjuk mind. Tehát véleményem szerint ha a full game is legalább ilyen lesz mind amit a demóban látok, nem igazán jut eszünkbe panaszkodni. Természetesen szimulátorrajongók és maximalisták a játékba bele se kukkantsanak, mert csak szitkozódás lesz a vége. Borzolni pedig a saját idegeiket minek.

Üdv mindenkinek.
    Az erő és a NFS legyen velete.
  • Tufa16
    King13. érdekes hogy nálam megy a pedál. Egy sidewinderem van... windowsba állítsd be és hidd el menni fog. tudod veled az a gáz hogy tul könnyen abba hagysz mindent. felteszed a progit. elindítod és mész kb 10métert és elkezded szarozni. Értsd meg hogy ez nem neked való játék... te az lfs-hez készültél :-)
  • oneal1
    hát ez elég gázzz!!
  • [NST]Cifu
    Aszondja nem csítel, mert nem használ csítprogramot, és nem üt be semmi kódot.

Viszont nyilván tudatosan kihasználja a játék egyik BUG-ját. Történetesen azt, hogy a sebességet nem szinkronizálja a netkód valamiért.

Vagyis ha visszaveszed a grafikát csutkára, és úgy nyomulsz, a hiba miatt elöbb leszel bent a szerver szerint, mint a többiek - holott csupán arról van szó, hogy (úgy tünik) a játék az FPS alapján viszonyít...

Mondhatom szép...
  • Carlos
    No igen.
    Az előbb összeakadtam a magam kis 4000 pontjával egy 18ezressel, mondom ez talán csak egész nap nyomja és nem csítel. 15 másodperc alatt bennvolt...
  • [NST]Cifu
    A baj az volt, hogy ott voltunk 3-an 100 pontos kezdők, és bejött ez az illető, aki meg a host volt, nem reagált semmit (gondolom ő sem sejtette előre, hogy mi lesz). Aztán lenyomott minket mint vak a poharat. Mondhatom vicces volt...
  • Carlos
    HALÁL A CSÍTEREKRE!!!
  • Carlos
    Az előbb összefutottam egy magyarral: FiqszHUN...
    Jó volt, látni, hogy magyarok is vannak!
  • Carlos
    Próbáld újra...tesztelt mondjuk ezzel a névvel:
    adfg3q245eargv32g6w43
    Ha ezis foglalt, akkor nálad van a bibi!!! :)
  • king13
    csíterek
  • king13
    sajnos sok köcsög tönkre teszi mások játékát