22257
  • Torry
    Nekem bejön a gamma.Bár a civil autósok tényleg idegesítőek...
    A tuningra kíváncsi vagyok...a demoban csillagozás volt asszem 5-ig csak nehogy az legyen hogy a csillagokat veszed meg és megvan adva hogy milyen lesz azzal az auto...
  • OPM
    most épp ez a kedvencem :)
    éjjel-nappal ezt hallgatom
  • CSOCSO
    ez alap?????????????,
  • lee86
    hello! van valamilyen kiegészítésekkel foglalkozó nfs:u oldal, amivel a demó bizonyos opcióit érhetjük el? vagy esetleg új autók, vagy más.. vagy talán túl korán kérdezem?
  • Tufa16
    Crystal Method - Keep Hope Alive
  • Tufa16
    ha vki olyan gyorsulásla való zenét keres mint pl a Cristal method akkor annak ajánlom ezt a számot: DjKFX - No Hope (Prodigy vs Crystal Method) nagyon jó... gondoltam megosztom veletek
  • deore
    Igen, a hardwired.hu-n fent van.
  • OPM
    hi, most jöttem haza és nagyon nem vagyok képben
    kijött már a demo?
  • Skynet
    Biztos keresgél a gyerek a neten jól eldugott ingame képeket és majd azokat fogja benyomni nekünk....:-P
  • Rosco

Hozzám ragaszkodik, pedig én megválnék tőle gyorsan.:-)
  • Alexease
    Nekem nem volt, tokeletesen leirtotta magat a gepemrol;)
  • Rosco
    mármint a játék uninstallja nem megy, persze a reg-et meg teleírta
  • Rosco
    Hali,
    nem tudom uninstallálni a játékot. Volt már hasonló gondja vkinek?
  • BaLeeX
    Ja, a game online elég jó. Toltam 10-12 versenyt, emberi ellenfelek ellen élvezhetőbb. Lehet drag-ot is nyomni online? Mert nekem csak a market place-n sikerült sima versenyt.
  • BaLeeX
    Hagyjad. Az a poén, hogy van akinek erre még feláll, hogy bejön a fórumra benyögi, hogy neki már megvan és akkor ő az istencsászár.
    Persze azok meg még rosszabbak, akik mindig benyalják ezt és akkor nyalnak neki, hogy: honnan szedted, ird meg nekem meg stb.
    Ha kijön egy játék az nem 1 embernek lesz meg hanem elég sokan észre fogják venni. Mintha 18:30 már elmúlt volna kis takony RAT2003 de a képeket még nem igen láttuk...
  • [HUN]FaTaL
    Unreg kis takony aki evvel szórakozik, és azt hiszi bevesszük. Van hogy az nForce késik dehogy a játék készítője is késne azt kétlem:DDD
  • king13
    és honnan van a full?
    DC-ről? ha onnan akkor tán meg kéne nézni mit töltöttél le mielőtt idejösz. ha meg nem akkor várjuk a forrást :)

erre kíváncsi leszek mert az nForce kicsit néha lemarad, de hogy 1 napot is lemaradhat az tévedés. szerintem kacsázik egyszerűen és többet már nem látjuk a topikban vagy a fórumon, legalább is ilyen néven nem :)
  • king13
    nekem eddig 1.21.70 volt a legjobb időm bár általában 10-20percet megyek vele szal ha "gyúrnék" menne az még alacsonyabbra is :)
  • king13
    nov. 24 ha jól tudom
  • Carlos
    Mármint a zenéjét... :)
  • Carlos
    Én már nagyon unom!!!
  • Carlos
    Nemnem!!!!!
    Ez a DRAG!!!!!!!!!!!
    Komoly mi!!!???!!!
  • BaLeeX
    Ha jól emléxem 14.ét mondanak.
  • CELL StormBird
    Ponotsan mikor jelenik meg a full?
  • BaLeeX
    Érdekes a game. Kíváncsi vagyok a fullra. Hasraesve nem vagyok tőle mert elég gáz, hogy gyorsuláson keresztbe mennek az utcákon az autók és valahogy mindig úgy, hogy telibe kapd az utolsót a vonat előtt... A másik meg, ha épeszű ember látja, hogy mögötte jön 4 vadállat 220-al az nem fog sávot váltani, hogy elédmenjen itt meg elég gyakran csinálják az autósok.

Ami viszont tetszik az a zenéje, na az ott van! Megvan valakinek? Feltenné valahova?
    (Crystal Method - Born Too Slow) DCC++-on néztem két hubon de nincs meg senkinek.
    Emlékszem annak idején a régi NFS-eknek is milyen király zenéi voltak. A 3 volt a legjobb ilyen tekintetben azt még külön is hallgattam. A 3. műszak sorozatnak is ugyanaz a főcímzenéje, mint ott az egyik szám.
  • Devil_Gy
    Jaja!
    Bizony!
  • Bandee
    Erre (#1664) továbbra sincs semmi 5leT?
  • Devil_Gy
    Nem lehet hogy a tesztváltozat van meg neki????
    Amit kiadtak lapoknak + akárkiknek tesztelni!!4
  • Skynet
    ÍLetelt a két óra okoska:)
    Hajrá lássuk;)
  • Carlos
    Akt kedvenc képem, rulez kis lag volt, azt se tudtam, hogy hol vagyok, hanyadik vagyok ilyesmik:
  • Carlos
    Jaja... :)
  • Majati
    sok a duma, lássuk a képeket. :D
  • Carlos
    Áll!
  • T-boy
    Vki most felmegy Online?
  • IMYke2.0.0.0
    Nézz el ide!
    Mivel ott NINCS az elmúlt napokban NFS Underground - ergo: még nem jelent meg!

------------------------------------------
    .:i2k:.
    ------------------------------------------
  • T-boy
    Nem azert, De hogyan lehet, hogy tegnap az UNDERGROUND szerveren egy RX7 csodával találkoztam? Lehetetlennek tartom én is, de autótípusként RX7 volt kiírva.
  • LezLee
    A kisebbségi komplexusod, és a nagyzolós vágyaidat menj és máshol vezesd le. Mi itt nem vagyunk vevők erre a kamu dumára. Mindig van ilyen pöcs, aki aszondja már rég javába nyomul a játékkal, holott még meg sem jelent. LOL.
  • [HUN]FaTaL
    pffffffff. LOLLER. imádom az ilyen kamuzós kis taknyokat....
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem máshova járjál kamuzni.....
  • LezLee
    Igazad van:
    Nem hiszem el...