22257
-
Torry #1996 Nekem bejön a gamma.Bár a civil autósok tényleg idegesítőek...
A tuningra kíváncsi vagyok...a demoban csillagozás volt asszem 5-ig csak nehogy az legyen hogy a csillagokat veszed meg és megvan adva hogy milyen lesz azzal az auto...
-
OPM #1995 most épp ez a kedvencem :)
éjjel-nappal ezt hallgatom -
#1994 ez alap?????????????, -
#1993 hello! van valamilyen kiegészítésekkel foglalkozó nfs:u oldal, amivel a demó bizonyos opcióit érhetjük el? vagy esetleg új autók, vagy más.. vagy talán túl korán kérdezem? -
#1992 Crystal Method - Keep Hope Alive -
#1991 ha vki olyan gyorsulásla való zenét keres mint pl a Cristal method akkor annak ajánlom ezt a számot: DjKFX - No Hope (Prodigy vs Crystal Method) nagyon jó... gondoltam megosztom veletek -
deore #1990 Igen, a hardwired.hu-n fent van. -
OPM #1989 hi, most jöttem haza és nagyon nem vagyok képben
kijött már a demo? -
#1988 Biztos keresgél a gyerek a neten jól eldugott ingame képeket és majd azokat fogja benyomni nekünk....:-P
-
Hozzám ragaszkodik, pedig én megválnék tőle gyorsan.:-) -
#1986 Nekem nem volt, tokeletesen leirtotta magat a gepemrol;) -
#1985 mármint a játék uninstallja nem megy, persze a reg-et meg teleírta -
#1984 Hali,
nem tudom uninstallálni a játékot. Volt már hasonló gondja vkinek? -
#1983 Ja, a game online elég jó. Toltam 10-12 versenyt, emberi ellenfelek ellen élvezhetőbb. Lehet drag-ot is nyomni online? Mert nekem csak a market place-n sikerült sima versenyt. -
#1982 Hagyjad. Az a poén, hogy van akinek erre még feláll, hogy bejön a fórumra benyögi, hogy neki már megvan és akkor ő az istencsászár.
Persze azok meg még rosszabbak, akik mindig benyalják ezt és akkor nyalnak neki, hogy: honnan szedted, ird meg nekem meg stb.
Ha kijön egy játék az nem 1 embernek lesz meg hanem elég sokan észre fogják venni. Mintha 18:30 már elmúlt volna kis takony RAT2003 de a képeket még nem igen láttuk... -
#1981 Unreg kis takony aki evvel szórakozik, és azt hiszi bevesszük. Van hogy az nForce késik dehogy a játék készítője is késne azt kétlem:DDD -
#1980 és honnan van a full?
DC-ről? ha onnan akkor tán meg kéne nézni mit töltöttél le mielőtt idejösz. ha meg nem akkor várjuk a forrást :)
erre kíváncsi leszek mert az nForce kicsit néha lemarad, de hogy 1 napot is lemaradhat az tévedés. szerintem kacsázik egyszerűen és többet már nem látjuk a topikban vagy a fórumon, legalább is ilyen néven nem :) -
#1979 nekem eddig 1.21.70 volt a legjobb időm bár általában 10-20percet megyek vele szal ha "gyúrnék" menne az még alacsonyabbra is :) -
#1978 nov. 24 ha jól tudom -
#1975 Mármint a zenéjét... :) -
#1974 Én már nagyon unom!!! -
#1973 Nemnem!!!!!
Ez a DRAG!!!!!!!!!!!
Komoly mi!!!???!!! -
#1972 Ha jól emléxem 14.ét mondanak. -
#1971 Ponotsan mikor jelenik meg a full? -
#1970 Érdekes a game. Kíváncsi vagyok a fullra. Hasraesve nem vagyok tőle mert elég gáz, hogy gyorsuláson keresztbe mennek az utcákon az autók és valahogy mindig úgy, hogy telibe kapd az utolsót a vonat előtt... A másik meg, ha épeszű ember látja, hogy mögötte jön 4 vadállat 220-al az nem fog sávot váltani, hogy elédmenjen itt meg elég gyakran csinálják az autósok.
Ami viszont tetszik az a zenéje, na az ott van! Megvan valakinek? Feltenné valahova?
(Crystal Method - Born Too Slow) DCC++-on néztem két hubon de nincs meg senkinek.
Emlékszem annak idején a régi NFS-eknek is milyen király zenéi voltak. A 3 volt a legjobb ilyen tekintetben azt még külön is hallgattam. A 3. műszak sorozatnak is ugyanaz a főcímzenéje, mint ott az egyik szám. -
#1968 Jaja!
Bizony!
-
#1966 Erre (#1664) továbbra sincs semmi 5leT? -
#1965 Nem lehet hogy a tesztváltozat van meg neki????
Amit kiadtak lapoknak + akárkiknek tesztelni!!4
-
#1964 ÍLetelt a két óra okoska:)
Hajrá lássuk;) -
#1963 Akt kedvenc képem, rulez kis lag volt, azt se tudtam, hogy hol vagyok, hanyadik vagyok ilyesmik:
-
#1962 Jaja... :) -
Majati #1961 sok a duma, lássuk a képeket. :D -
#1960 Áll! -
#1956 Vki most felmegy Online?
-
#1955 Nézz el ide!
Mivel ott NINCS az elmúlt napokban NFS Underground - ergo: még nem jelent meg!
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#1954 Nem azert, De hogyan lehet, hogy tegnap az UNDERGROUND szerveren egy RX7 csodával találkoztam? Lehetetlennek tartom én is, de autótípusként RX7 volt kiírva. -
#1953 A kisebbségi komplexusod, és a nagyzolós vágyaidat menj és máshol vezesd le. Mi itt nem vagyunk vevők erre a kamu dumára. Mindig van ilyen pöcs, aki aszondja már rég javába nyomul a játékkal, holott még meg sem jelent. LOL. -
#1952 pffffffff. LOLLER. imádom az ilyen kamuzós kis taknyokat.... -
#1949 Szerintem máshova járjál kamuzni..... -
#1946 Igazad van:
Nem hiszem el...