22257
-
KFeri69 #2040 Az mitol lehet hogy mar tizszer nyertem folyamatosan a neten,de a statisztikam mindig ugyanaz? -
#2039 Sziasztok!
Tudom, hogy már többen írtátok, de azért olyan jó ezt ismételgetni
"Két újabb, régóta várt program került aranylemezre. Elsőnek a legendás Need For Speed sorozat legújabb darabja, a Need for Speed Underground futott be. Az alapjaitól újraírt grafikus motor melett a srácok méginkább elmentek az arcrade stílus irányába. A cucc november 17-én érkezik PC-re és a létező összes újgenerációs konzolra."
Forrás: HC. Gamer
Üdv mindenkinek -
#2038 Patch infó: várható jövő héten, tartalma:
# Fixed the lobby scrolling crash
# Fixed the dual highlights in lobby room
# Extending chat length
# Fixed bug that automatically highlighted chat bar when scrolling through player names
# Adding Tab button to select chat bar
# Fixed many cheats/exploits
# Fixed reputation issues with disconnects in-game
# Fixing drop to desktop when pressing keys on the Marketing Screen
# Added functionality to detect players tampering with physics.
# Working on disconnects occurring due to joining full game lobby multiple times
# Fixing Lap Time Exploits -
#2037 Reméljük nem cseszik nagyon el a CRASHDAY-t!!! :) -
#2036 -
#2035 1:1 -
#2034 Szerintem is!!! :) -
#2033 Nagyon igazad van.
De sajnos az a tendencia, hogy vagy csinálnak rendes játékot fasza törésmodellel és noname autókkal vagy csinálnak törésmodell nélküli játékot sérthetetlen de való életben is létező autómárkákkal. Sajnos az autógyáraknak nagy szava van eben, mert ha azt mondják, hogy az ő kocsijukat azán nem lehet összetörni a játékban akkor nem lehet.
Aztán a kis hülyegyerekeket meg éri a meglepetés amikor a játék hatására mennek gyorsulgatni az utcára apuci pénzén összetuningolt kocsijukkal, aztán 200-al nekiszab valaminek és várja a new game menüpontot. -
#2031 Fennvoltam.
Carlintos néven vagyok!!!!!
Te? -
#2030 jöjön már valami magyar jáccani:)
-
#2029 Amúgy estefelé rengeteg magyar szokott fennlenni!!! -
#2028 NFS: Underground aranyfelni
Dixie Flatline, 23:53 - Játék: Gold - (13 komment)
(BluesNews) A Need For Speed: Underground elkészült, úton van egy tucat NOS palackkal a sokszorosító gyárba. A megjelenés az összes platformon - PC, PS2, XBOX és GC - november 17-én várható. Mi lesz itt... a demo rabja vagyok, naponta többször próbálom a DRAG futamon elért eszement rekordokat döntögetni. 23.71
Hardwired -
#2027 nem
-
#2026 Vagyis csak úgy, mint a demoban! :) -
#2025 Nem, sajna! -
#2024 Amennyire én tudom, nem. -
#2023 "Hálózati kapcsolatok" -> "kapcsolat neve" (Chello v. mi) -> "Speciális" fül -> Internetes tűzfal -
#2021 Szerintem mindenhol! -
#2020 Itthonról noymom,chello...
Windowsos tűzfal?
Alaphelyzetben van ha van vagy ha nincs mittudom én:)
Winxp-ben ez holvan?:)
-
#2019 Látom Te sem nézed a képet lentebb... -
#2018 640, minden low... :)
Tudod, több frame, gyorsabb autó... :)
Mint a kvék anno!!! -
#2016 ez miért fejlemény:) emlékeztek a régi szlogenre "nincs karácsony corvin nélkül"
nincs PC-s játék patch nélkül -
#2015 ez a háttér nagyon gáz
az autó még elmegy....de messze van a GT kidolgozástól -
#2014 Az lobby crash az azt jelenti, hogy összegyűjtöttem mondjuk 130 pontot és egyszer csak újra 100-am lett?
Ez a patch letölthető lesz vagy szerveroldali? Amíg kijön a game addig el lehet hülyülni az online részével, nem is rossz. Remélem a teljessel is lehet majd játszani tört játékkal online. -
#2012 Szóval, aki 640-ben játszik, az banolva lesz???
Csak kérdezem... :) -
#2011 Új feljelmény:
-
#2010 Alap Nissan 350Z. -
#2009 Honnan nyomod? Otthonról sima Chello/ADSL/ISDN/56k modem vagy router mögül, esetleg sulinetes kapcsolattal? Az utóbbi kettő esetén lehetnek problémák, mivel soxor plusz védelem van még kiépítve, amihez nem olyan könnyű hozzáférni. Sulintről nyomja az egyik ismerősöm, és olyan dolgai vannak, hogy pl. ICQ-val sem fogadni, sem küldeni nem tud file-t...
A tűzfal esetén a windows-os tűzfalat is leszedtétek? -
#2008 ugy néz ki mintha alap nissan lenne...de akkor gondolom nem -
#2007 LOL -
#2006 Sziasztok!
Szóval ezekszerint a kiscsákó mégis csak kamuzott a full verzióval (csak azt nem értem, miért pont itt teszi).
Édes fiam!
Miért nem a mamának mondod, hogy nem kell pisikélned, oszt had csurogjon a gatyába. Bár megjegyzem, talán még abban is örömöd lelnéd. Részemről egyszerűen csak FORDULJ FEL!!!
Bye all. -
#2005 ugyanez a kérdés... -
#2004 Norton antivírust leszedtem,tűzfal nemfut...
Mi az anyukámér fagy le ha az PLAY ONLINE-ra kattintok????
-
#2003 Egy sms árába... :)))))))) -
#2002 Mi alap??? -
#2001 Igen!
Fenn van a circuit mellett egy nyil. ott válthatsz!
A Head to Head mellett is van, ott a servereket lathatod... :)
Négyen mehettek egyszerre... :) -
#2000 ja de az gazdaságos kiszerelés lesz...
az autók le lesznek benn folytva hogy ne fogyasszanak sokat:DD -
#1999 Teszkóba bisztos ócsó lesz! -
#1998 mennyibe fogják adni? -
#1997 NFS Underground GOLD
[2003-11-07 @ 22:18 - G-San] (kommentek: 8)
Végre! Megérkezett a várva várt hír! Aranylemezre került a Need for Speed: Underground! Most már biztos, hogy nem fog csúszni mivel már fél úton van a gyár felé (és nem a Valve, vagy a 3DRealms adja ki :D). November 17 (jövő hét utáni hét hétfő) lesz a nagy nap, szóval már lehet is kezdeni a spórolást.