22257
-
#2424 Talán azért, mert ilyen divatjátéknak szánják esetleg az NFS:U-t? Ráadásul elsősorban az USA piacára szánják? :)
Az USA-ban az Opel ráadásul szinte ismeretlen márka... -
#2423 nem csaj, hanem csak -
#2422 Mé csaj ilyen divatkocsik vannak benne Európából, mint a 206os meg a Golf és Focus?
Opel még nincs?
GSI rulla. -
#2420 Egyébként meg javaslom regisztrálj. Sokkal normálisabban használható a fórum úgy... -
#2419 Már volt párszor, deház ismétlés a tudás anyja :)
Dodge
Neon 2-door (1999)
Ford
Focus ZX3 (2003)
Peugeot
206 GTi/S16 (2003)
Honda
Civic Si Coupe (2000)
Integra Type R (2001)
RSX Type-R (2003)
S2000 (2003)
Hyundai
Tiburon GT (2003)
Mazda
RX-7 (1995)
Miata MX-5 (1999)
Mitsubishi
Eclipse GSX (1999)
Lancer 2.5 RS (2003)
Nissan
240SX/Silvia (RPS13 - 1992)
350Z (2003)
Skyline GT-R (R34 - 1999)
Sentra SE-R Spec V (2004)
Subaru
Impreza 2.5 RS(2003)
Toyota
Celica GT-S (2002)
Supra (1998)
Volkswagen
Golf GTi 2.0 (2003)
Vagyis azért lesz benne pár európai és amcsi kocsi is - muscle car-ok nem. Ez van... -
#2416 Igen, a 3. rész is egész jó volt, ebben igazad van. -
#2414 És nem csak a "fizikája" volt a legjobb az első NFS-nek, hanem a körítése. Profi kis bemutatóvideó minden autóról...
Szó se róla, ezt azóta sem überelte senki... -
#2413 Egyetértek, azt nagyon eltalálták az országúti forgalommal, meg versenyekkel. De nekem még a 3 is nagyon bejött a rendőrös üldözéseivel. Azzal is töltöttem kb. annyi időt.
A Porsche Unlead-nak meg legjobb az FFB kormány támogatása. -
#2412 nono
A legjobb fizikája az NFS 1-nek volt....
Mármint szimulációja... -
#2411 Azt nem állítanám biztosan, de nekem személy szerint az első rész tetszett eddig a legjobban, azzal töltöttem a legtöbb játékidőt:) -
#2410 Mazda RX7! Mazda RX8! De ha nics más jöhet az Eclipse, vagy a 240SXSe is! -
#2408 Mi a gépigénye? Van erről már info? -
#2407 Fizikaban a legjobb a Porsche volt!!!!!!!!!!!!! Ezen mintha atsiklottal volna. -
#2406 Az NFS-sek kozott, lehet hogy ennek a leglatvanyosabb a "fizikaja", de amugy, inkabb ugyessegi jatek ez, mint autos. Annyi koze van hozza, hogy auto formaju dobozokat kell tologatni. Vagyis felesleges is kulonfele fizikarol, meg vezetesi technikarol beszelni, mert semmi koze hozza.
Ez egy nagyon jo, hardcore, autos temaju arkad jatek. Az aminek keszult. Vagysi, lehet orulni;) -
#2405 szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy driftelni..
-
#2404 Bár az NFSU-t még nem néztem, de az NFS 1-nek volt szerintem a legrealisztikusabb fizikája, az még valódi szimulátor volt, nem arcade -
#2403 ha nemtudsz váltani az a te bajod.. számomra sokkal élveztesebb manuálban és automatával mentem elöször...
a redline gamez nem érdekel...had ne mondjam el mé...
igen.. fizika... borulási fizika sohanem volt ilyen fasza egyik nfs u ban sem.. sőőőőőőt... szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy driftelni.. de még körbe körbe burnoutolni se... talán ez a legjobb fikizájú nfs!! nemtom mennyit ér de kapcsoljátok ki a stability okosságot... -
#2402 Ez neked "fizika"?!? Akkor nézd meg a Street Legal Racing: Redline-t, abban sem tökéletes, de ehez képest a realitás toteme....
A manuális váltóról nem is akarok beszélni, annyira irreális az egész. Alapból minden autós játékban kézi váltóval megyek, így kezdtem az NFS:U-t is. Aztán néztem nagyokat, mert nagyon nem ment a Circuit. Kiváncsiságból átraktam AUTO-ra, és láss csodát, rögtön első lettem. Nehéz pontosan megfogalmazni mi is a baj vele, de nekem nagyon nem jön be.
Ami szvsz a legjobb a játékban, az a grafika, és az általa nyújtott feeling. Ami pedig a legrosszabb, az megosztva a fizika és az irányítás... -
#2401 nah mi a csecs lesz? amugy rájöttem hogy circuitban nagypn zsír ha manualba vagy nem automatába.. nekm nagyonbejön. és megmeremkockáztatni hogy ebben a gamezban a legjobb a "bukási" fizika...
még ha nem is gy tapad csuzsik stb az auto.. de eddig sosem borult ilyen élethűen az autó.. nekem az nfs borulásrol mindíg az jut eszembe mikor az auto repül előre és a betonon pörög jobbra vagy balra.. rajta a földön!!! persze egyhelyben megy előre.. remélem rekonstruálni tudjátok amit mondtam... no mindegy -
[Walaki]D`Lair #2400 Akkor sietek...csöcs... -
[Walaki]D`Lair #2399 Ilyen korán elmész??? Az biza sose jó...;) -
RacerZsu #2398 szerintem addigra én már ágyban leszek... -
[Walaki]D`Lair #2397 nemsokára jövök...elintézem kisebb-nagyobb dolgaimat (gy.k elmegyek szarni...:))))) fürdök, azt mehetünk gyorsulni ok? -
RacerZsu #2396 Nem is annyira!
Hol vannak a net-en a többiek?
Tegnap is keresgéltem egy órát (ma is) és sehol senki!!!
Nagyon unom már, hogy nincs magyar szoba!!!
Versenyezni akartam!!! -
[Walaki]D`Lair #2395 heheh...akkor én rossz vagyok....
SUBARU IMPREZA STi POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH -
RacerZsu #2394 Kezdem unni, hogy nincs sose szoba, ahol mi lehetnénk!!!
Hol vagytuk fiúk??? -
RacerZsu #2393 Drag! -
#2392 nem megyek mert kifagy a progi.. hmm.. nemvágom.... izé.. csináltok non stop hungary szobát vagy mindenki a tömött room okban van?
circuitoztok vagy dragoztok általában? -
#2391 megyek:) -
KFeri69 #2390 Vagy csak a nissant nem szereted?:) -
KFeri69 #2389 Miert nem jossz a netre? -
KFeri69 #2388 Gratula.A veglegest eltoltak 20-ra.De lehet hogy meg tolodik,javitani akarnak a netes reszen,ami nemartana.2 olyan versenyt nyertem az elobb amit nem is en nyertem.Jo mi:))
-
#2387 nekem megvan mind a 3 Redline video.. de az első a legjobb...
és a skyline könnyebb is egy kicsit.. azért is jobb PICIVEL a gyorsulása... de akkor is SUPRA ROXX!!!!!!!
ui: nem.. sajna már nincs semmilyen suprás videommert behalt a vincsim de elvitte egy ember hogy valamivel lementegesse a dolgokat... remélem le tudja mentegetni a dolgokat.....
ui2:
racingflix.com vagy racingfix.com
ott a videokban van csomo supra gyűjtemény mint pl a redline videok... van socalsupras meg stb -
RacerZsu #2386 Új rekordom van...
23:32 Tudom gagyi, de én örülök neki! -
#2385 Hahó. Mikor jelenik már meg a végeleges? Boltban tudom h 17.-e :( -
RacerZsu #2384 Nos, ittvagyok ,megfürödve, hajat mosva, megborotválkozva!
Van szervert? -
#2383 Csinál vki servert?
-
#2382 Addig jatszunk mar ilyet...ki talalja el legközelebb?
2003-11-18 PC Game ISOs Need For Speed Underground (c) EA Games 97x15 MB DEVIANCE -
RacerZsu #2381 Gyermekeim!
Most elmegyek fürdeni és hajat mosni, de mire visszaérek, legyen ám magyar szoba odafenn! -
FiReBoY #2380 Kiprószálom.... Helyesírás RULEZ!!! ; - )