22257
  • [NST]Cifu
    Talán azért, mert ilyen divatjátéknak szánják esetleg az NFS:U-t? Ráadásul elsősorban az USA piacára szánják? :)

Az USA-ban az Opel ráadásul szinte ismeretlen márka...
  • BaLeeX
    nem csaj, hanem csak
  • BaLeeX
    Mé csaj ilyen divatkocsik vannak benne Európából, mint a 206os meg a Golf és Focus?

Opel még nincs?
    GSI rulla.
  • [NST]Cifu
    Egyébként meg javaslom regisztrálj. Sokkal normálisabban használható a fórum úgy...
  • [NST]Cifu
    Már volt párszor, deház ismétlés a tudás anyja :)

Dodge
    Neon 2-door (1999)

Ford
    Focus ZX3 (2003)

Peugeot
    206 GTi/S16 (2003)

Honda
    Civic Si Coupe (2000)
    Integra Type R (2001)
    RSX Type-R (2003)
    S2000 (2003)

Hyundai
    Tiburon GT (2003)

Mazda
    RX-7 (1995)
    Miata MX-5 (1999)

Mitsubishi
    Eclipse GSX (1999)
    Lancer 2.5 RS (2003)

Nissan
    240SX/Silvia (RPS13 - 1992)
    350Z (2003)
    Skyline GT-R (R34 - 1999)
    Sentra SE-R Spec V (2004)

Subaru
    Impreza 2.5 RS(2003)

Toyota
    Celica GT-S (2002)
    Supra (1998)

Volkswagen
    Golf GTi 2.0 (2003)

Vagyis azért lesz benne pár európai és amcsi kocsi is - muscle car-ok nem. Ez van...
  • Gery1980
    Igen, a 3. rész is egész jó volt, ebben igazad van.
  • [NST]Cifu
    És nem csak a "fizikája" volt a legjobb az első NFS-nek, hanem a körítése. Profi kis bemutatóvideó minden autóról...
    Szó se róla, ezt azóta sem überelte senki...
  • BaLeeX
    Egyetértek, azt nagyon eltalálták az országúti forgalommal, meg versenyekkel. De nekem még a 3 is nagyon bejött a rendőrös üldözéseivel. Azzal is töltöttem kb. annyi időt.
    A Porsche Unlead-nak meg legjobb az FFB kormány támogatása.
  • Skynet
    nono
    A legjobb fizikája az NFS 1-nek volt....
    Mármint szimulációja...
  • Gery1980
    Azt nem állítanám biztosan, de nekem személy szerint az első rész tetszett eddig a legjobban, azzal töltöttem a legtöbb játékidőt:)
  • T-boy
    Mazda RX7! Mazda RX8! De ha nics más jöhet az Eclipse, vagy a 240SXSe is!
  • TORO
    Mi a gépigénye? Van erről már info?
  • 505thZajcev[PT]
    Fizikaban a legjobb a Porsche volt!!!!!!!!!!!!! Ezen mintha atsiklottal volna.
  • Alexease
    Az NFS-sek kozott, lehet hogy ennek a leglatvanyosabb a "fizikaja", de amugy, inkabb ugyessegi jatek ez, mint autos. Annyi koze van hozza, hogy auto formaju dobozokat kell tologatni. Vagyis felesleges is kulonfele fizikarol, meg vezetesi technikarol beszelni, mert semmi koze hozza.

Ez egy nagyon jo, hardcore, autos temaju arkad jatek. Az aminek keszult. Vagysi, lehet orulni;)
  • Ams
    szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy driftelni..

• Cobra.
    Bár az NFSU-t még nem néztem, de az NFS 1-nek volt szerintem a legrealisztikusabb fizikája, az még valódi szimulátor volt, nem arcade
  • CSOCSO
    ha nemtudsz váltani az a te bajod.. számomra sokkal élveztesebb manuálban és automatával mentem elöször...
    a redline gamez nem érdekel...had ne mondjam el mé...
    igen.. fizika... borulási fizika sohanem volt ilyen fasza egyik nfs u ban sem.. sőőőőőőt... szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy driftelni.. de még körbe körbe burnoutolni se... talán ez a legjobb fikizájú nfs!! nemtom mennyit ér de kapcsoljátok ki a stability okosságot...
  • [NST]Cifu
    Ez neked "fizika"?!? Akkor nézd meg a Street Legal Racing: Redline-t, abban sem tökéletes, de ehez képest a realitás toteme....

A manuális váltóról nem is akarok beszélni, annyira irreális az egész. Alapból minden autós játékban kézi váltóval megyek, így kezdtem az NFS:U-t is. Aztán néztem nagyokat, mert nagyon nem ment a Circuit. Kiváncsiságból átraktam AUTO-ra, és láss csodát, rögtön első lettem. Nehéz pontosan megfogalmazni mi is a baj vele, de nekem nagyon nem jön be.

Ami szvsz a legjobb a játékban, az a grafika, és az általa nyújtott feeling. Ami pedig a legrosszabb, az megosztva a fizika és az irányítás...
  • CSOCSO
    nah mi a csecs lesz? amugy rájöttem hogy circuitban nagypn zsír ha manualba vagy nem automatába.. nekm nagyonbejön. és megmeremkockáztatni hogy ebben a gamezban a legjobb a "bukási" fizika...
    még ha nem is gy tapad csuzsik stb az auto.. de eddig sosem borult ilyen élethűen az autó.. nekem az nfs borulásrol mindíg az jut eszembe mikor az auto repül előre és a betonon pörög jobbra vagy balra.. rajta a földön!!! persze egyhelyben megy előre.. remélem rekonstruálni tudjátok amit mondtam... no mindegy
  • [Walaki]D`Lair
    Akkor sietek...csöcs...
  • [Walaki]D`Lair
    Ilyen korán elmész??? Az biza sose jó...;)
  • RacerZsu
    szerintem addigra én már ágyban leszek...
  • [Walaki]D`Lair
    nemsokára jövök...elintézem kisebb-nagyobb dolgaimat (gy.k elmegyek szarni...:))))) fürdök, azt mehetünk gyorsulni ok?
  • RacerZsu
    Nem is annyira!
    Hol vannak a net-en a többiek?
    Tegnap is keresgéltem egy órát (ma is) és sehol senki!!!
    Nagyon unom már, hogy nincs magyar szoba!!!
    Versenyezni akartam!!!
  • [Walaki]D`Lair
    heheh...akkor én rossz vagyok....

SUBARU IMPREZA STi POWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
  • RacerZsu
    Kezdem unni, hogy nincs sose szoba, ahol mi lehetnénk!!!
    Hol vagytuk fiúk???
  • RacerZsu
    Drag!
  • CSOCSO
    nem megyek mert kifagy a progi.. hmm.. nemvágom.... izé.. csináltok non stop hungary szobát vagy mindenki a tömött room okban van?
    circuitoztok vagy dragoztok általában?
  • CSOCSO
    megyek:)
  • KFeri69
    Vagy csak a nissant nem szereted?:)
  • KFeri69
    Miert nem jossz a netre?
  • KFeri69
    Gratula.A veglegest eltoltak 20-ra.De lehet hogy meg tolodik,javitani akarnak a netes reszen,ami nemartana.2 olyan versenyt nyertem az elobb amit nem is en nyertem.Jo mi:))
  • CSOCSO
    nekem megvan mind a 3 Redline video.. de az első a legjobb...
    és a skyline könnyebb is egy kicsit.. azért is jobb PICIVEL a gyorsulása... de akkor is SUPRA ROXX!!!!!!!

ui: nem.. sajna már nincs semmilyen suprás videommert behalt a vincsim de elvitte egy ember hogy valamivel lementegesse a dolgokat... remélem le tudja mentegetni a dolgokat.....

ui2:
    racingflix.com vagy racingfix.com

ott a videokban van csomo supra gyűjtemény mint pl a redline videok... van socalsupras meg stb
  • RacerZsu
    Új rekordom van...
    23:32 Tudom gagyi, de én örülök neki!
  • Bandee
    Hahó. Mikor jelenik már meg a végeleges? Boltban tudom h 17.-e :(
  • RacerZsu
    Nos, ittvagyok ,megfürödve, hajat mosva, megborotválkozva!
    Van szervert?
  • CELL StormBird
    Csinál vki servert?
  • Smuggler
    Addig jatszunk mar ilyet...ki talalja el legközelebb?
    2003-11-18 PC Game ISOs Need For Speed Underground (c) EA Games 97x15 MB DEVIANCE
  • RacerZsu
    Gyermekeim!
    Most elmegyek fürdeni és hajat mosni, de mire visszaérek, legyen ám magyar szoba odafenn!
  • FiReBoY
    Kiprószálom.... Helyesírás RULEZ!!! ; - )