22257
-
#2474 Rendben.
Közkivánatra : Andie's Mondeo
Lehet véleményezni -
#2471 Mivel nem hallok fütykoncertet, szerintem senkinek sincs ellenére :)
Amúgy a képet úgy szedtem le, hogy az URL-t simán bemásoltam egy IE ablakba. Így működik. Sajnos a Tar.hu-nál is hasonló "védelem" van, onnan ismerem :) -
#2470 Jogos, X3 megint bemondta a frankót. Elnézést.
és thx Cifu.
Kárpótlásul, ha teccik a gép, felrakom az összes képet, és megnézhetitek. -
#2469 Akkor klikkelj ide, feltöltöttem hozzám...
Sajnos az X3.hu nem az igazi linkes képtárolásra (ahogy Tar.hu sem...)... -
#2467 nemlatni báz:) -
#2466 Ilyen vadállat-úriember? Aston Martin Vantage Le Mans (V8 - 600le)
Mondjuk megnézném, mit hoznának ki belőle még egy kis tuningal ;) -
#2465 Ilyen -
#2464 jó.. szal milyen van neked? :D -
#2463 Távoli álmom és vágyam egy Aston Martin. Majd ha meglett úriember leszek :)
Addig igy fiatalon elég lesz ez a GT is. 390 Le azért hatalom. És nem utolsó feeling ez az erö a hátsó keréken, a talpad alatt.
A mostani gépem kategória 2. helyezett lett legutóbb. No mondjuk nem csak neon van alatta :)
Ja, és nem politikus vagyok, hanem programozó.
Node ne rólam beszéljünk itt, hanem a gameröl! -
#2462 -
#2461 Hát ha Maybach-ot vagy Bentley-t szándékoznál venni, akkor már kétségünk sem lenne
Az más kérdés, hogy azzal "kissé" kilógnál gyorsulásin -
#2460 Azt nem mondtam;)))))))) De lehetsz politikus is;DDDDDDDD -
#2459 Natessék. A végén kiderül, hogy valami maffiózó vagyok, netán bérgyilkos
examine : tán 20-án. vagy utánna -
#2458 Nov. 17-20. -
#2457 Na ez az, sajnos én sem úgy állok, hogy egyhamar lesz pénzem új autót venni, a jelenlegivel meg el se mennék gyorsulásira, mert kiröhögnek :)
Bár ahogy nézem, gondolom Andie is inkább megvárja legalább jövő májust, és akkor már németből vám nélkül lehet gallopírozni :) -
#2455 En is tobbre gondoltam;))
Bar most, a 4 felnijenek az arabol, honapokig kenyelmesen eleldegelnek:)))
Bar az is igaz, hogy normalis, "hivatalos" fizetesbol 10 millat nem lehet osszegyujteni, foleg "csak" egy autora;))
Bar mondjuk, aki csak erre sporol, es megszallott, az biztos osszeszedi:))) Egy nagyon jol kereso csalad kb. 10-15 ev, egy atlag csalad kb 60-70 ev:DDDD -
#2454 Autoscout24.de-n nézhetsz egykettöt. "Nem túl" drágák, ha az ember jó gépet akar, 16-20.000 euró.
Az a boss valóban concept, de készült jónéhány utcára is. Kb 3 hete a discoveryn volt épp a muscle carokról egy kis müsör, a faszi (magánszemély) mutogatta a boss-ját (az asszem 98-as volt, és nem concept), a hátsó kereket filmezték, elkezdett gyorsitani, már harmadikban volt közel a 100 km/h-hoz, és még mindig füstölt, pörgött a hátsó kerék.
Node ennyi pénzem sosem lesz, viszont az 5 literes GT befigyel, az tuti. Nyáron próbáltam egyet (nem gt, 4.6-os), kicsit el volt csavarva a kormány, és a jólmegszokott mozdulattal indultam volna (gázadás), erre 360 fokot pördült alattam a gép.
Egy kicsit a torkomban volt a gyomrom ? -
#2452 Hát attól függ, milyen évjárat, használt/új, stb.
De az USA-ban egy 2003-as Mustang GT Premium Coupe A140 ára 23.000$ körül van, végülis nem is olyan sok, mint elsőre gondoltam, még ÁFÁ/Vám és egyébb szabadrablások után is max. 10 millió Ft.
Ha pedig egy használtat akarsz, azokat a kereskedők tán már egy jobb (vadiúj) Passat áráért is behozzák... -
#2451 Hát irigyellek azért, hogy gondolkozhatsz egy Mustang GT-n, én beérném akár egy Celica GT-S-el is :)
Amúgy a 'Boss verziós izomgép egy kicsit erős alap, márcsak azért is, mert csak "concept car", és azért ha ellenfelet akarunk keresni, akkor a japán tuning-állatok csináltak már 1000 le-nél is erősebb Skyline-okat és biturbós Suprákat is... ;) -
#2450 Mustangra gyujtesz? A kicsinyitet modelre?;) Mennyi egy olyan gep?!? -
#2449 Ez a teljes játékban lévő autók listája... -
#2447 No bejelentkeztem
Volt már régóta acc-om, csak több gépröl netezek, és lusta vagyok beloggolni mindig.
Szóval :
A muscle car-ok becsületét megvédendö azért hadd emlitsem meg, hogy nem csak a yotó gépek pörögnek ám szépen. Van 1-2 ismerösöm amcsiban, akik gyorsulásra is járnak, és szépen mennek ezek a F&F csodagépek, de az amcsi muscle vas ha jól meg van épitve azért veri ám öket. Ezzel nem vitát akarok nyitni, én a gammát ugyanúgy fogom szeretni a subarukkal meg a nissanokkal, semmin nem változtat. Bevallom, amcsi nehézvas hivö vagyok, per pill egy mustang GT-re gyüjtök, remélem jövöre már azzal feszithetek a gyorsulásokon, mert a mostani mondeom - hát nem egy sportgép :)
Egy ilyen mellé melyik japó gép merne beállni ? :) Ford Mustang Boss '94, 10 L
Az tény, és igaz (sajnos), hogy ezek igen drága vasak. No meg aki fordozni akar, az nyomuljon a Ford Racing2-vel mi?
(csak ha kijön a full NFSU, lehet, hogy mellözöm egy ideig -
#2446 folyhat -> fojhat :) -
#2445 Ezzel én is tisztában vagyok, és mégis, amikor felmerül a téma baráti beszélgetéseken, rendre azt hiszik sokan, hogy csak és kizárólag az ügyvéd jelenlétében folyhat kihalgatás... -
#2444 Ezert nem szamit az ugyved:) Az csak azert kell, hogy ne mondjon hulyeseget az ember.:D
De Magyarorszagon meg teljesen mas, vagyis lenyegtelen.;))) -
#2443 Pontosabban a GM Europe "kezeben" van;) De ez csak europai, es inkabb csak egyuttmukodes. -
#2442 pedig azhem amit elblabláznak a rendőrök abból tisztán érthető hogy minden amit mond felhasználhatunk ön ellen stb... -
#2441 Nyugtázva :)
Csak azért hoztam fel, mert sokakban él az a tévhit, hogy az ügyvédi jelenlét nélküli kihalgatáson elhangoztak nem használhatóak fel a bíróságon. És ez nagyon-nagy tévedés... -
#2440 Pont ezt mondom :))))
Az Opel-t, mint márkát nem ismerik :)
Amúgy pedig a régebbi "sport" tipusokat (mint CSOCSO által említett Corsa v. Kadett GSI-t) úgy tudom nem is árulták a tengerentúlon... -
#2439 tudom hát...mindent felhasználnak ellenem:) tehát nem kéne beszélni az ügyvédem nélkűl... valami ilyen a lényege.. most nincs kedvem fogalmazni -
#2438 Na igen, várhatóan az NFS:U messze nem lesz olyan modder-barát, mint a korábbi részek, ha lesznek is custom-made muscle-carok, tuninglehetőség nélkül pont a sava-borsa vesz ki a játékból... -
#2436 OFF
Minden, amit nem az ügyvédem jelenlétében mondtam, az nem használható fel ellenem!!!
Ugye tudod, hogy ez tévhit... :) -
#2435 jolvan azért annyira ne féljetek.. jönnek majd a musclecarok meg az egyébb autok is amiket kiscsákók öszeraknak ugy mint az előző részekhez is...bár tuningolni nem lehet majd ....gondolom -
#2434 jajmán félreírtam na:) -
#2433 nekem már jó ideje megvan a gamez és csak most kezd tetszeni... -
Majati #2432 "szvsz egyik nfsu ban sem lehetett igy"
Csocsesz azt tudtad hogy ez az első 'nfsu'? -
#2431 eddig énis úgy voltam hogy a porschenak volt a legjobb fizikája..... igaz régen játszottam... talán ott realisztikusabban ment a auto.. de uganugy HALÁLGAGYI módon borult az autó stb...nekem ez most sokkal jobban bejön... -
Majati #2429 "Ja, egy kérdés : lesznek muscle car-ok is a fullban (hemi cuda, mustang, stb), vagy csak ezek a yotó csodák?"
erre volt a motorcity online. nem ment. -
#2428 Persze ez még nem magyarázza, hogy miért maradtak ki a játékból a Corvette-k, Mustang-ok, Viper-ek... -
#2427 A probléma "csak" annyi, hogy a Detroiti 3-as ((mostmár Daimler-)Chrysler, GM, FORD) nem igazán gyárt olcsó, jó tuningalap autókat. Ebben a japánok nagyon jók, ráadásul szabályos kiteket lehet venni a gyárak tuningrészlegétől (Mitshibishi -> Rally Art, Nissan -> Nismo, Subaru -> STI, stb.).
Az "amerikai sporkocsi" az olyan autók, mint a Corvette vagy a Viper. A probléma, hogy az átlag amerikai fiatal nem engedheti meg magának az 50.000-70.000$-os sportautókat, ami meg olcsóbb, mint a Ford Mustang, azok is elég drágák - egy Nissan 350z "csupán" 26.000$-ba kerül ott, míg egy vele egy kategóriás Ford Mustang Cobra Coupe 33.000$ körül vesztegetnek...