22257
-
#2523 bízsu:))))))))))))) -
#2520 az lényegtelen hogy ps2őn mekkora mer ott Dvd-n van... -
#2518 a ps2-es mar kijott 1.9 giga, valoszinu a pc-s is hamarosan erkezik -
RacerZsu #2517 Most megyek vacsizni, megnéza ma barátokköszt és jövök játszani!
FRANCE 2, ha nem lenne magyar szoba!!!!!
Sziasztok addig is! -
RacerZsu #2516 ja, csak kevés... :)
Méééég... :) -
#2515 LOL de jó volt! -
RacerZsu #2514 Talákozó a FARNCE 2-ben!!! (Drag) -
[Walaki]D`Lair #2513 most megyek zsu bébi...jöjjön mindenki -
RacerZsu #2512 Sehol senki. Elszomorító! -
RacerZsu #2511 2-3 drag szoba legtöbbször, ha nincs hungary! -
RacerZsu #2510 Álltalában random, és Zsuzsi néven! -
riwer #2509 néven.. -
riwer #2508 hy,Zsu hol leszel,s milyen náven?
-
RacerZsu #2507 Akkor inkább gyertek a netre gyorsulni!!! -
#2506 Nem bírom ki kell ez a gáma! -
#2505 :)))
sajátos fogalmazásmód... -
#2504 eszpéesz.. eszpéesz..eszpéesz....szex,pia,supraaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))) -
RacerZsu #2503 Jöttök? -
#2502 Majd jövőre kérdezd meg ugyanezt!Köszi! -
#2501 mindenki a redline-t fikázná:))))) -
#2499 A demo meretebol addodoan, szerinte 2 CD. -
riwer #2498 szasz alex,köcc a slr helpet. -
riwer #2497 hella,vki jön fel most netre? -
#2496 azt nem lehet tudni, h 1, vagy 2CD-s lesz-e? -
#2495 Ha lenne lehetőségem multizni akkor feltehetően élvezetesebb lenne. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a tuning lehetőség benn.
Egy Civic-et biztos alkotok a szám íze szerint.
Kéne nyitni egy "szóljuk le a másik autós progit" topicot.
Lenne élet benne -
#2494 Itt a pont;))
En ugy erzem, nem fikaztam ezt a jatekot, max, a "meglepetesemnek adtam hangot";)))
En a bejelentett feature-okbol, "elozetes tesztekbol" valami komolyabra szamitottam.
Kicsit meglepodtem, elcsodalkoztam, de aztan elfogadtam, hogy ilyen is kell - igenyek, uzleti fogas - vagyis ebben a kategioriaban, ugy nez ki nagyon jo dolog szuletett, mert rengeteg a "megszalott" fan;) -
#2493 Benézhetsz a Street Legal topicba, oda is bejárnak rendszeresen arcok, hogy ő már 5-ször letörölte a gépéről a progit mert milyen szar. De nekem a legjobb mert engem itt is ott is lehet fikázni, mivel nekem bejön mind a két játék. És leragad a szemem a 2 óra alvás miatt...
Mindkettő nagy dobás a maga műfajában. Nem kell összehasonlítani őket, ez a titok. -
#2492 Amint lathattad, egy tonna smile volt mogotte;) Csak vicceltem, reagalva, a "turelmetlen emberre";)) -
#2490 Ha esetleg visszaolvasnál pár oldalt, akkor tudnád, hogy erről a bugról/cheat-ről beszéltünk már kb. egy hete... -
#2489 lol -
#2487 majd kenem a szádat a suprával... aztán levezetésnek ***x a hátsó ülésen -
#2486 Nem sky, az igaz, de nemis 1 kategória.
Letölthetö videó... melyik hangról? A motor- vagy a zeneiröl? Vagy hogy gondolod? Egy hangfelvétel nem fogja visszaadni az akusztikai hatást, hisz olyan erövel fog szólni, amennyire feltekered a hangszóródat + olyan minöségben amilyen a felvétel / hangkártyád minösége. -
RacerZsu #2485 Pofátlanság lenne egy letölthető videót kérni a hangjáról/a zenéről amit produkál? -
RacerZsu #2484 Klassz a hang benne... :) -
RacerZsu #2483 Szép, szép, de mégsem skyline. -
#2481 En meg azt nem birnam sokaig, ha kenyszeritenenek, hogy ezzel jatszak;))))))))
-
#2479 Nov. 15? :) -
#2477 Irtam rá egy programot, amiben kiválogatod a képeket, és megcsinálja a html kódot (háttérrel, cimmel, hivatkozásokkal, stb). Épp csak fel nem tölti a kiszemelt szerverre, ez még hiányzik, ha lesz rá 1 szabad órám, még beleépitem. Kell?
Ja, és köszi a dicséreteket
Vendégeim vagytok egy real gyorsulásra -
#2476 Az autó sem semmi, de ráadásul még egy komplett oldalt is összedobtál e miatt, na az már tényleg nem semmi :) -
#2475 Pöpec