22257
  • Tufa16
    engem érdekel. anyámnak is csak egy vectrája van 2literes diesel. keresztfater autótunningolásból él szóval ő azér találkozik ilyen autókal... tehát én ezt nem felvágásból mondom. bátjámnak van egy Subaru imprezza Sti-je. ennyi.
  • [Walaki]D`Lair
    Nemtom, de engem pl. alexease büdös burzsujnak tart, mert van egy luxusautónak mondható képződményünk....nem írom le, hogy milyen, csak ha érdekel, mert még arcolásnak tartaná...
  • Tufa16
    de én nem fikáztam egy hozzátartozódat sem. ugyhogy nem értem hogy mér neked mér kell...
  • Tufa16
    nem. corradoval mászkál
  • [Walaki]D`Lair
    bocs....Wartburgal....ugyanis TRABANT ROXXXX
  • [Walaki]D`Lair
    gondolom egy trabantal vagy kispolszkival furikázik...
  • Tufa16
    ja amugy a komoly autó. esetleg egy kicsit megbütykölt supra (csocso-nak) vagy keresztfaterom pl amerikában él kint és ő csinált egy 600as bálnát (merci) 849 pacira. na az komoly autó. én azzal nem mentem de állítólag 4-4,5 alatt volt 100on. lehet hogy kevesebb.
  • [Walaki]D`Lair
    hát most nem azért de egy 12 éves román autóval ez nagy dicsőség!! Szal SZTÁR VAGYOK....
  • Tufa16
    hát igen. chiptuning 5-10 paci. nézz körül jobban ezeken a területeken mielött hozzászólsz. neked mid van? te nem vagy magyar? bazzeg! fikázod a magyarokat összevissza hogy a magyarok igy szarok meg ugy. Tudod nem minden magyarnak van olyan pénzügyi háttere mint kint amerikában...
  • BaLeeX
    Fogadd őszinte elismerésem.
    Te vagy a KIRÁLY!!!
  • [Walaki]D`Lair
    Az oltcitnak amúgy 1.1-es mocija van, csak épp 850 kiló mellé...
  • [Walaki]D`Lair
    Na ez neked ment...:)
  • [Walaki]D`Lair
    Én pl. tegnap legyorsultam az oltcittal egy 1.2-es VW Polo-t...:))))
  • [NST]Cifu
    Én akkor röhögtem nagyokat, amikor felénk villongot egy Viper-el egy illető. Fel-alá kocsikázot órákon át (néha egy kicsit túráztatta is a motort, kipörgette a kereket), amin én azonban csak röhögni tudtam.

Tudnillik egy kis (1600 lelkes) községben élek, és az utak minősége, hát... magyaros-kátyús. Szvsz tehát utána egyből mehetett a felfüggesztést megnézetni, plusz a felniket lecseréltetni. Azt meg végképpen nem értem, hogy miért nem a nagykörúton vagizik, miért egy félreeső kistelepülésen...

Amúgy nekem az ilyen gyorsulós-vagizósok terén az volt a csúcs, amikor még 2000-ben az M1-M7-es közös szakaszán, a Budaörsi benzinkútnál a belső sávból villogtak már messziről, na oké, lehúzódtam, szépen elhúz melletem az ürge vagy kiló nyolcvannal, nézem, egy A6-os Audi ISM-106-os rendszámmal...

(gyk.: ISM = Ifjúsági és Sport Minisztérium)
  • CSOCSO
    szvsz a drag igen nevetséges ebben a gamezban.. csak azért mert halálgagyi módon van megcsinálva.. a sávváltás tetszik... de a nitró használata rohadtul nem... milyen nevetséges máá.. nitro pumpálás meg hasonló dolgok LOOOOOOOOOOOOOOOL ultragáz
  • CSOCSO
    mi egy kis corsával mentünk 2 haverral... haver hátranéz hátsó ülésről , majd mondja hogy nézzétek milyen auto jön jobbrol.. eljön egy dodge viper... zsír állat.. akkora kerekek mint a corsa.. alig ér fel az ablakig az auto szal hűű meg ha.. megyünk utánna..beállunk egymás mellé....hülye haverom odalép üresben az autonak ami igencsak vékony hangján felordít...piciny mosoly a száj szélében.. majd sárga és beletaposott mindenki a gázba.. corsa felikít viper meg pukkant egy akkorát azt hittük kidurrant a motor a helyéből.. hát... ez a gyorsulás nem jött szegénykémnek össze:) de mi meg röhögtünk csillaghegytől a kolozsiig
  • BaLeeX
    Figyelj, izmozzon a szarjával de ne egy 1.4-es Polo vagy akármi ellen a városi forgalomban, hanem mondjuk egy 4 kerekes EVO ellen villogtassa a tudását aztán esetleg rájön, hogy nincs abban semmi nagy tudás, hogy az ember nyomja a gázpedált mert úgyis az nyer akinek jobb a kocsija.

Vagy ha apu alámtesz egy 300 lovas tuningcsodát és legyorsulom vele a Skodákat a városban akkor én vagyok a király?

Na, kicsit eltértünk a témától. Azt nagyon jónak tartom, hogy az NFSU-ba beletették a Drag módot mert érdekes színfoltja a játéknak, hogy ne offoljunk annyit.
  • Alexease
    Persze, azert biztos van normalis gyorsulasi verseny is;))
    En max, annak latnam az ertelmet, ha minden "versenyzo kapna" egy Stock Car kasznit, hozza az egyforma motorokat, alkatreszeket, es csak a tuason, szerelesen, beallitasokon, vezeteseken dolne el, hogy ki mit tud.

Ami ezen kivul van pl. "tuningolt" Suzuki vs. zsir uj Supra, teljesen ertelmetlen es buta bohockodas.
  • BaLeeX
    Én meg azon röhögtem tagnap, hogy sötétbe megyek a városba, mellettem egy Astra 1.4 egy másik sávba. Nálam szólt a zene mint a barom (így szeretem) már amennyire két ovából erősítő nélkül szólhat, beállunk a lámpához. Átpillantok, kopasz kigyúrt állat, mellette iq light szőkeség, áthajol, nyalakodnak egy kicsit. Gyerek túráztatja a motort, majd sárgánál elhúz, vártam 3 mp-et még aztán szép lassan elindultam. Ettől feláll neki? Utólag megbántam mert elég gázul gyorsult, még ott is hagytam volna pedig az enyém is csak egy 1.5-ös Samara.

Szóval azt még megértam, ha valakinek van valami tuning autója akkor nyomja neki, de egy széria 1500 alatti kocsival minek erőlködnek az emberek?
    Mondjuk lehet, hogy a szőkeség erre bukott, akkor megértem.
  • Alexease
    Mondjuk engem a gyorsulasi versenyek abszolut nem erdekelnek... Nem latom benne a sportot, a tudast, az ertelmet. 99%-ban - elvileg - az autotol fugg, hogyan gyorsul. Egy jol gyorsulo autohoz, egyszeruen nem kell mas, csak sok-sok felesleges, "konnyen" szerzett penz. Nem ertem, amikor egy 20 millas auto tulaj legyoz egy 5 millasat, akkor miert vigyorog;))

Ez olyan, amikor a fiatal kiscsalko megy az utcan a bazinagy, zsiruj, draga nyugati autojaval, es butan nez ki az ablakon, es azt hiszi, hogy O milyen fasza gyerek, minenki Ot csodalja, meg irigykednek. Pedig nem. Ellenkezoleg. Attol, mert olyan autoja van, azert semmivel sem tobb, mint az arkot aso Lada tulajdonos, egyszeruen csak van penze - ennyi. Sot, meg "meg is vetik" valahol, mert mindenki tudja, hogy hivatalosan, becsuletesen, korrekten Magyarorszagon ilyen autokat megvenni nem lehet.;)

Es amit meg utalok, amikkor az ilyen kocsogok, a varosi forgalomban izmoznak a szarjukkal!
  • Skynet
    Nagykomoly ezek a ezt legyorsultam aztlegyorsultam szövegek:))
    Tipikus Hungarian Street Racing-es duma..
    A HUngarian street racing club meg mi? Az egyiklegnagyobb égés a tuningosok között..
    Mi nálluk a tuning? Nagykipufogó (ami naná hogy nem eredeti verseny kipufogó hanem max olyan 50ezer forintos szar amitől a kocsi a gyárihoz képest veszít az erejéből), alufelni (wow), esetleg chiptuning ami jó ha dob 5-10 lóerőt, sötétítés,gyenge spoilerkitek,nitro...
    Ennyi...Ez akár hogyan is nézem nevetséges:)))

Komoly autóban padlógáznál nahja mi neked a komoly autó?:)
  • Andie
    Állok elébe - már ha fair a küzdelem. Mid van?
  • Tufa16
    nem tudjátok véletlenül a nforce net cimét? ahol pontosan a megjelenések vannak?
  • BaLeeX
    Inkább halottan.
  • Tufa16
    Gyorsulunk egyszer élőben?
  • Tufa16
    itt nagyon sokan nem ültek még igaázn komoly autóban padlógáznál. sztem te se. erről ennyit
  • Andie
    Sziasztok!
    Látom pörgött a hangulat, én sajna ma megint nem tudtam veletek nyomulni, mátrixot néztem meg dolgoztam (még most sem tökéletes a program

De 1 élményem azért volt ma : hazafele jövet legyorsultam egy accordot, égett mint állat

Zsu : nem reagáltál, mit és hogyan akarnád meghallgatni? Esetleg személyesen, saját füllel?
  • CSOCSO
    tetszik neked a supra segge?... szokjad mög!:)
  • LezLee
    Hihi :)))
    DC++-on biztos fönn van már... :))))
  • Pukkandur
    ZSu,KFeri69,DaveMc!
    Jó volt Önökkel versenyezni!
    Jutalmuk privátban egy háttérkép!
    Jó éjt!
  • Mu*][*h4pHu|{4
  • [NST]Cifu
    Figyelembe véve a korábbi tapasztalatokat, nem egy, hanem az elején napi 5-10, később pedig napi 2-3 kikajankó fogja ezt a képünkbe tolni...
  • Pukkandur
    Skyline linkek:
    www.gyorsulas.hu videoknál.
    www.exvitermini.com
    Japcsi alagútban 315-tel tolja, Tuning után első beindítás stb.Na jó éjt!
    Engem ne tépj meg!
  • LezLee
    Ja és figyeljétek meg, hogy pár napon belül jön majd egy másik kukajankó és bátran mondja: "Mondjatok egy linket plíííz, ahonnan le lehet szedni!!!"
  • LezLee
    Ha ez igaz, akkor valszeg nem tud még olvasni, és egy haverját megkérte, hogy írja be ezt az 1 mondatot :))))
  • RacerZsu
    Téged is megtéplek!
  • RacerZsu
    PUKKANDUR: Jössz nekem skyline linkekkel!
    Jó éjt!
  • RacerZsu
    MEGTÉPLEK!!!
  • [NST]Cifu
    Sajnos félek tőle, hogy komolyan gondolta...
  • LezLee
    :))))
    Hát öregem ez a hét poénja!!!!
    Remélem poénnak szántad. Ha nem, akkor nagyon sajnállak... :))))