22257
  • zaki
    sztem napokon belül
  • mustar
    Mikor jelenik meg a full?
  • DJ Skyline
    Hallod Skynet....
    mond meg a haverodnak hogy gyönyörű a piros bogara!
  • Skynet
    HJa igen magyarországon pontoson 2 turbós bogárról tudok eddig.
    Az egyik a gyorsulásira kijáró sárgás bogár amiben élből 6hengeres motor van turbóval és nitróval..És állandóan szarni megy a kocsi..
    A másik pedig egy turbószerető,de nemhozzáértő ember műve nevezetesen szinte 0 átalakítással megpróbálta rárakni a turbót a bogármotorra több keveseb sikerrel..Eredménye: Picivel erősebb lett a kocsija de egy duplawéberkarbis bogár már simán megette..Hjaigen és folyton minden szarráégett a bogarában..:)
    Gondolom te erről a KÖLYÖKről beszélsz..:)
    Hja igen és ez a kölyök csak karburátoros turbós motort csinált míg a "piroska" jetronic befecskendezőrendszer,delta integralle intercoolerja,stbstb..:)
  • Skynet
    ÍBocs nem egy emberről beszélünk mert:
    1. A srác neméppen kölyök javában tapossa a 30-at..:)
    2. igensok ideje autószerelő
    3. az a bogár hosszúéletű 2 éve járkál vele és eddig nagyobb baja nemvolt,mivel nem arra hegyezte hogy fulllos ereje legyen hanem az arany középútra:)
    4. sufnituningnak messze nemneveznék egy motort amit egyetlen ember rak össze turbóval intercoolerral,stbstb..:)
    Egy turbó felrakása igen komoly fejfájás nem csak annyi hogy felfuratni meg turbódugattyúk...annál kicsit több:)
    Amúgy most jöttem haza a depoék lefényképezték a kicsikét vagy 2 órán keresztül dumáltak velünk ha minden okés januári vw depóban bennelesz:)
    Akárcsak a megtorló projekt ami nemmás mint egy kifejezetten gyorsulásiversenyre épülő bogár lesz bazinagy turbóval nagyobb motorral és olyan 150-200 kilóval könnyebb kasznival mint a jelenlegi bogárban...:-P

Ez a videó pedig régi és még csak olyan 200-220 pacis a kocsi:
    http://www.vwlightnings.hu/downloads/egyeb/Turbo/video/Turbo2.mpg

:)
  • KisKolok
    Jöjjön már a full mert már nagyon... hát nem unom inkább megyek játszani még a demóval :D
  • KG21
    ezen jót röhögtem:DD
  • CSOCSO
    mindenki ugy tuningolja az autóját ahogy tudja... szvsz 3 tuningolási lehetőség van...
    1) ez a sufni tuning.. mint annak a kölöknek a bogárja.. ami igencsak tisztelereméltó hogy a kölök ilyet tud.. de nem építtetnémmeg a kölökkel az automat semmikép.. hisz láttam én is hogy a kölöknek általában non stop minden tönkremegy és cserélgeti stb..szal ez az az auto aminek nincsen sok élete...
    2)vannak műhelyek ahol tuningolják az autodat.. chip, nitro, turbo felfuratás stb.
    3) ez a legkomolyabb
    ... pl brabus, lorinser, amg, és egyébb olyan tuningcégek akik egyfajta cégre vannak specializálódva...szvsz nagyon dög hogy egy sl55 ös amg merci 600 lovas és ehhez 1000(!!!!!!!) NM et bírnak előhozni.. és nemcsak motort pöckölnek.. hanem a futóművet és minden mást az erőhöz igazítanak...
    az első olyan amilyen... a második teljesen jó..főleg ha márkásat fizetsz meg.. a 3. pedig olyan ami már csak innyenceknek van...
    Fizetős link
  • Ams
    szép volt Pyx:DDDD
  • HuAn82
    http://fizetöswarezoldal.hu/eztnemhiszemel/mekkoralúzerekvannak/nesze:nfsufull1cd.ISO
  • fm
    OLVASSÁTOKMÁRELHOVALINKEL!!!
  • Pyx #2645
    áz!

• Firci
    Csak szórakozik ez a pöcs!!! Nézzétek meg hova linkel minket. Nem tudom ezt miért nem az annyával teszi!!!!
  • Carlos
    Szerintem szopat minket!
  • Carlos
    Akkor ird le, hogy mit tegyünk,
    1, rákattintok - lap nem megjeleníthető
    2, jobbklikk, mentés másként - nem lehet menteni!
  • Carlos
    Nem jó, ha mondom!
  • Carlos
    Vagycsak kamu az egész!
  • Pyx #2639
    ez biztos jo:
    1.cd
    2. cd
  • Carlos
    Nekem sem megy!
  • Firci
    Nem működik a link!!!
    ADJON VALAKI VALAMI WAREZ CÍMET AMI MÜKSZIK. LEHET FIZETŐS IS!!!
  • Pyx #2635
    bocs, itt a jo:
    1. cd!
    2.cd!
  • Pyx #2633
    1. cd
    2. cd
  • Smuggler
    Az lehet,csak még időbe telik kilinkelniük meg mirrorozni
  • Firci
    Állítólag letölthető már a full!!! 2CD. DE HONNAN????? LINKET VALAKI!!!!!
  • DJ Skyline
    na tettem föl pár képet....igaz csak PS2-esek még......
  • DJ Skyline
    ez az én oldalam.....http://www.gportal.hu/djskyline
    igaz még nincsen rajta semmi....de lesz nem sokára...
  • Dikkma
    Full detailbe.
  • DJ Skyline
    Halljátok nektek mennyi az időtök dragen?
  • DJ Skyline
    Ja ez télleg zorál...csak nem leszedte az ember a full versiont?
  • Tufa16
    ezt a mondatot nem értem igazából : "nah feltettem full ba a gamet.. " ez hogy van???
  • Carlos
    Szerintem érdekes volt ezeket végigolvasni!
    És azért nem is annyira off!
    Kell a topicba egy kis változatosság!
  • DJ Skyline
    Most télleg miért nem a játék a téma?----Need U. szavaival élve..most én is tudnék esszét mesélni a tuningos autókról...!jó-jó valamilyen szinten kapcsolódik hozzá amiről beszéltek..lásd.@Skynet szavait...de ez a fórum akkor sem erről szól...!
    Nektek mennyi az időtök a dragen (Az NFS U-ban?)?
  • steweee
    szégyen ilyen játékot kiadni 2k3 végén!
  • KisKolok
    azért ne haragudj de este (éjszaka) nézz meg egy utcát ami ki van világítva! tök ugyanígy néz ki...
  • BaziJoe
    Sziasztok tudja valaki mikor jelenik meg a Game???
  • Skynet
    Amúgy csöppet félreértettél nem az a problémám hogy ENNYI a tuning és gagyi mert olcsó,hanem az a problémám hogy az illegális és a legális gyorsulásiversenyeken résztvevők 80-90%-a illetve a Hun SR club tagjai úgy gondolják hogy ettől az övéké a legeslegjobb autó a világon és már jaszkariznak is...Az hogy ettől egy autó street racing az már magában is nevetséges...ez a bajom:)
  • Skynet
    Akárhogy is nézem a chiptuning nem fog 5-10 lóerőnél többet dobni egy autón...
    Ismerem az ilyen jóféle meséket hogy 1.6-os reönyó chiptuningal 170 lóerő,stbstb...persze:)))
    És magyar vagyok de a hungarian street racing club egy SZÉGYEN...
    Nincs ilyen meg olyan ember magyarországon?:)
    Ajánlom majd figyelmedbe a januári vagy februári vwdepó-t,bennelesz az ismerősöm turbós bogara...;)
    Szerintem egy 30 éves bogárból 2literes motorral turbót ráépítve 250-300 pacit kihozni már tudás,és saját maga csinálta...;)))
    Szerinted egy 790 kilós farmotoros hátsókerekes 0.8-as turbónyomáson lévő 300 lóerős bogár mennyi idő alatt van fenn százon?:)))
  • CSOCSO
    ehhe.. tök zsír:) a burnout tök tetszik:) meg slide oltam egy keveset.. sikerült elérnem a 460 at.... vagy mennyit:)))csak sajna a tar szaraxik és emtom feltölteni
  • CSOCSO
    nah feltettem full ba a gamet.. akadozni akadódzik... de ez a nyálka vhogy nem jön be.. szép eg állatúl csillog de nem ide való... rohadtul nem... az auto ugy tapad mintha szárazon mennénk de közben ugy néz ki a talaj mintha állna a víz..szal ez illuzióromboló...nemtom hogy találták ki ezt a tervezők de olyan ez mintha az autómra bmx kerekeket aggatnék... hát lol....mondom.. jol néz ki.. de nem ide való