22257
-
#2714 pff... Akkor leirom a linkeket:
http://cement.fx3.hu/best_time.jpg
http://cement.fx3.hu/max_speed.jpg
http://cement.fx3.hu/ramp.jpg
http://cement.fx3.hu/jump.jpg
http://cement.fx3.hu/crash1.jpg
http://cement.fx3.hu/crash2.jpg
-
#2713 akkor ezeket most újra..mert egyik sem látszik -
#2712 Abba ugye belegondolt mindenki, aki a torest hianyolja a jatekokbol; hogy ugyan melyik hires-neves autogyarto nezi joszemmel, ha a kedves juzer egy jatekban porra tudja torni az autot? Hat eleg keves, es eleg sokat kell perkalni, hogy ilyen grafika mellett, megvegyed a kocsira a licenceket, es pluszba meg azt is, hogy torjon (ha egyaltalan engedik). Ugy meg hogy nezne mar ki egy jatek, hogy az egyik kocsi torik, a masik nem? :o
udv -
#2711 Nekem eddig ez a legjobb időm
Legnagyobb sebesség (a végén nitrozok hatosban, igy viszont szar lesz az ido mert nem gyorsulok olyan jol)
Egy kis ugratás
Egy kis csattanás
Nektek mi a legjobb időtök dragban?
-
#2710 a street racsni felirat valoban lol azon az auton ami max felniileg és kipufogóilag van megcsinálkodva....
de persze azért vigyázzunk egy ember megvesz magának egy autót... 2-3 millioért már jo autokat lehet venni... no de vigyázzunk.. az orszégunk 3/4 -e egy 10 éven át gurizik azért a mocskos 3 milláért!!!!!!!!!!!!!!!!! megveszi nagynehezen és akkor mit tud vele csinálni??.... egy komolyabb tuningolás benne van egy millába is!!.. vesz rá felniket meg kipufugót... na de vaze.. EGY DARAB(!!!!) rohadt felni meg rá egy komolyabb gumi is benne van a 100.000 FT be!!!! és EGY darabról beszélünk.. 4 felni 3-400!!!! 1 gumi 30-50-80 ezer!!!!!! és EGY!!!!.. csak a négy tappancs fél milla!!!! jo persze itt azért nem a leggagyibb tappancsokrol beszélünk.. met biztosan ki lehet hozni egy ladára valamit 200ezerből is..... de akkor is...egy komolyabb felni meg gumik meg chip tuning meg kipufogo az vagy fél milla!!!!!!!!!! az megint pár év gürizés!!!!! ugy fikáztok embereket akiknek van pénze erre mintha nektek ferráritok lenne... van autotok??? van rajta komolyabb gumi?? chiptuning??? vagy járkáltok a dsztárcsás golfokkal meg ladákkal??? nah amig azzal járkáltok ugy érzem addig "kuss".......
nektek még az sincs de azért ugattok.. nah mindegy ... azért fura.. és az hogy külföldön vagy németben csinálkodnak komoly tuningot.. az egy dolog.. de ez egy magyarország.....
ui: bocs senit nem akarok megbántani sem anyázást nem akarok.. és a kuss-t se vegyétek agresszornak...
csak belegondoltam a felnis chiptuningolós dologba....
azhem a tuningolás valahol a felninél és a gumiknál kezdődik.. mert egy disztárcsás 190/60 as gumikkal szart se ér a 200 lovad... -
#2708 Bazzeg! neked milyen autód van? Értsd már meg hogy a HSC nem csak a gyorsulásokról hanem a hangulatról, bulikról is szól. nem muszály minden egyes Tuning autónak 500 lóerősnek lennie... -
#2707 Először is, ezt töltsd le:Detonator 45.24 hivatalos verzió. Többnyelvű csomag Ha megvan, indítsd újra a gépet csökkentett módban(F8) és indítsd el a telepítőt. Ha nem jó, ellenőrizd a monitort az ezközkezelőben(bármi más lehet csak nem alapértelmezett monitor. A súgóban találsz infót. A gép n legyen túlhajtva! -
#2706 félreértettél nem csak a haverom hanem másoknak is volt annyi agya hogy nem rakja ki a streetracing matricát egy gagyi nagykipufogó meg felni miatt:)
És mások is csináltak erős verdát NEM nagykipufogó felni keverékkel hanem komoly tuninggal..:)
De ha neked attól racing egy kocsi hogy rajtavan a gagyi nagykipufogó,a chiptuning meg a felni akkor bocs..:) -
#2704 Először is, ha nem tetted volna, a sebességet állítsd alapra. Monitornak állíts be valamit, ha alapértaelmezett lenne. VGA driver uninstall, szabvány pci vga driver install, reboot, csökkentett mód, detonator(nem újabb)pl.45.23 felrak(ha lehet ne whql legyen). Jobb ötlet egyenlőre nincs. -
#2702 Ha itt nem kapsz választ akkor szervíz.
-
#2700 10 pont?? huhhh szvsz jo a 9 is... -
#2699 köcike... már egy ideje gondolkoztam ezen a címen -
#2698 Üde színvolt a punnyadatban!
Neeekeeem tecccik! -
#2697 "Elvileg aki most kezdi PS2-on az internetes jatekot az jo nagy pontelonyben lesz a PC-sekkel szemben."
elvileg:)
de gyakorlatilag zéro a modemek száma a PS2-höz...:) -
#2696 ez jó vót...ebben a borús nyavalyában:)
egyébként a PS2-es verzióra az 576 Konzol dobott egy 10 pontot...
TÖRÉS NINCS BENNE!!!! ha a képfrissítés rendben lesz (konzolon) akkor beszerzem....de így is marad a Burnout 2 az árkád trónon és pont a törés miatt.... -
#2695 ezek a legjobb dumák...
hungárian strít akármi egy nagy szar, bezzeg a haverom az tud:)
ha ennek az agyonnyomorgatott országnak megmaradt volna és kifejldődött volna a saját autó gyártása (Csonka és társai) akkor most egészen másról mehetne itt a duma, de a 40 év az 40 év marad most meg benne vagyunk a fogyasztói kapitalizmus mocskában...ebből már nem lesz semmi legalábbis a mi életünkben...
autós kultúra meg:) én magamon érzem és bevallom, ha autóba ülök más ember leszek:))))))wrááááááá -
#2694 tudod létezik olyan hogy apám meghalt. de mivel anyám összejött egy másik pasival és kettöjüknek született egy gyerekük aki nekem a féltesóm. na most mivel anyám és a pasi is szétváltak ezért nem nevelőfaterom. ezért a hugom apja nekem szinte senki... világos? -
#2692 -
#2691 PC link
PS link
-
#2689 -
KFeri69 #2688 Elvileg aki most kezdi PS2-on az internetes jatekot az jo nagy pontelonyben lesz a PC-sekkel szemben. -
TneX #2687 Tesód faterja? :DDD -
#2686 nem tudjátok hogy a ps2 félét honnan lehetne lekapni. holnap tesóm faterja elhozza a csipes ps2őjét nékem. végre megnézhetem milyen csippel játszani. ja és cheapboy mail cimét dobd már meg priviben lécci CSOCSO -
Sherad #2685 nem csak ő :) -
#2684 Kövezzük meg az EA-t mert ma nem tolja senki neten!!!!!!!! -
#2683 kövezzük meg cheapboyt ő már tolja ps2-n!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2682 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hát akkor behalok. Összedumáltuk haverokkal h ma este akkor mindenki fönn lesz erre ez van. KILL EA. Na mind1 hétfön jön a full. -
#2681 hát szerintem ma már nem játszunk vele :) -
#2680 Jaja sztem is az EA server "pihen" 1 kicsit. Remélem azért hamar rendbe hozzák. -
#2679 úgyhogy EA
különben is elszáltt egyszercsak 40000 pontom úgyhogy kapják be -
#2678 chello 768/256
de az EA-vel van gond
szerintem valamit csinalnak -
#2677 de látom megvan.) -
#2676 Nagyon fasza!Milyen internet kapcsolatod van? -
#2675 én vagyok az abazolo csak nézem hogy megvan e még a régi nickem :) -
#2673 De én nem is arra írtam neki h béna. :) Neked is "connectig to EA.COM" azt nem történik semmi? -
#2671 Connectolni én se tudok! Nem tom mi van. -
#2669 Te vagy béna!! -
#2666 Hi Alex. Kicsit megkésett üzenet de muszály megírnom h 100%-ban igazad van!!! Nekem is basszák az agyamat az apuci bénzéből vett verdákkal menőző lúzer köcsögk!!! -
#2663 Tényleg szép :) -
#2661 Aztán majd jól ráb***unk, ha a Full-al elszálnak a pontjaink, amire van esély, ismerve az EA-t...