22257
-
#2819 Szerintem csak 1 mivel minden eddigi need 1 cd-s volt és azokban is volt ennyi cucc lehet nem volt ilyen szép de volt már hasonló pl a HP2 abban is sok autó meg sok pálya. Rem 1 cd. -
#2818 Jaja, 2 CD minimum kell, hogy legyen! :) -
#2815 Mindenkeppen! :))) -
Pöty #2814 Kösz előre is! -
#2812 Ja, es igen, a NFSU azon ritka jatekok kategoriajaba tartozik, aminek a megjeleneset elorehoztak, nem pedig eltoltak! :) -
#2811 Figyusz, sokat nem csuszhat, mert mar kesz van, aranylemezen van! Tehat nem lesz mar teszteles, bugjabitas, stb, mar le van gyartva!
En mai napra tippelnek, ehhez kepest a csuszas mar tenyleg azon mulik, hogy sikerul feltorni... -
#2809 Ha lesz valami visszajelzes, akkor irok azonnal (valszeg priviben!) -
#2808 Csak ne legyen igazam!!!(19-ére gondoltam) -
#2807 Lehet hogy ma, de szerintem csak 19-én fogják kidobni!!
-
#2805 Hele all!!
Látom mindenki lelkesen várja a Full-t!!
-
Pöty #2804 65 körül vinném kp-ra. Nem kell dobozos, zacskós legyen! -
Pöty #2803 Nálam is jól megy ahhoz képest. (Igaz gyökér felbontásban) Kurva szar a képminőség, 85Hz-en is látszik hogy hullámzik (főleg piros háttérnél). Azon kívül 19"-os monitoron játszom min 1280x1024-ben persze nem mostanában... :) Egyébként módosított MSI K7TPro2 XP 2400+@2300Mhz de sajnos csak grafittal mert nincs ezüstlakk. Jó lenne ha meglenne az új kártya. Öt percen belül lenne pro belőle és egy ideig nem lennének problémáim! ;) -
#2802 Mennyiert szeretned ezt beszerezni. Vannak pesten kapcsolataim, mondj egy arat, es megtudom lehet-e szerezni!
(De nem igerek semmit biztosra!) -
#2801 Mi a baj a GF2 MX-el nekem is az van! Egy TuC 1.4-el. A game megy nem szaggat. Úgysem ha fullra teszem, igaz lassabban fut de nem szaggat élvezhető. De azé minimumon küldöm. -
#2800 ja mégvalami: nevet nem sikerült csinálnom azt már nem engedte egyébként szerintem csak túlterheélt a sok rohadt PS2-ek miatt! Azzal nem netezni kell hanem csak játszani vegyen PC-t ha netezni akar.
A tuning verdákról meg annyit, hogy egy jó kipuff meg jó felni akkor már nem kerül sokba mellé még a küszöb meg egy első spojler össz még 10000Ft talán de rengeteget dob rajta. És így már döfi egy verda. -
Pöty #2799 Bízom benne én is! Átirták a honlapon a 17.-ét 19.-re de szerintem is le lehet szedni majd! Kár hogy ebben a rohadt teves városban semmit nem lehet beszerezni. Három hete várok a zacskós Zaphire radeon 9800-amra addig meg csak egy puki GF2MX-em van kőccsönbe. Nagyon megköszönném ha valaki bp-i segítene szerezni egyet! Meg ezüstlakkot se tudok szerezni itt sehol... -
#2798 Hy all! Tegnap éjjel sikerült csatlakoznom a netre csak annyi bajom van, hogy nincsen még regisztrált nevem és ezért nem tudtam játékba lendülni. Egyébként eddig még csatlakozni sem sikerült. A fullal kapcsolatban meg van félelmem remélem nem lesz olyan gond hogy csak eredeti kóddaél lehet felmenni mert akkor egy jó ideig nem kell neten menni. Mire megcsinálják rendesen... Az bizony időbe tellik. -
#2797 Elvileg amerikaban ma a boltokba kerult, ezert varhato ma a warez. De ha nem kerult meg, akkor nehany napot varnunk kell. (Hallottam mar 24-ei megjelenest is!) -
#2795 Ma delutanra/estere! -
#2793 Figyi. Egy Skyline-al a segged alatt 100 ilyened lesz. vagy inkább ? -
#2792 -
#2791 Ezek tudnak olyat, amit egy Skyline nem... -
#2790 Haaaaaaaaaaaat..... Te tudod... -
#2789 Nemrossz egyik sem.
De inkább egy Skyline. -
#2788 Nehany kep, bar lehet, hogy már voltak:
-
[Walaki]D`Lair #2787 nem biza -
Firci #2786 Honnan gondoljátok hogy ma jön a gém? -
[Walaki]D`Lair #2784 Hát mátpedig én ki fogom tenni az Oltcitomra akármilyen trágya is... -
#2782 Te is félreértesz bazz...
Arról van szó hogy komolytalan autóra nem raknék ki street racing matricát,mert a komolyság helyett inkább mosoly jelenik meg az ember szája szélén.
És igen tényleg nagy feeling amikor az említett streetracingclub-os kisgyerek odaáll a piroslámpőban egy wartburg mellé a chiptuningolt nagykipufogós opeljével és húúúúdenagyon legyorsulja...
Amikor meg őt gyorsulják le csak pislog...:)
Nagy feeling:)
Ahogy Csocso is mondta: más a tuning hogyha a felni meg monnyuk a kipufogó élből nem komoyltalan...csak ennek ára is van:)
-
#2781 Remeljuk, ma mar lesz warez.
Honnan lehet megtudni, hogy amerikaban kaphato-e mar a boltokban? -
#2777 Nekem 24.50 körül, szóval nem vagy egyedül. :) -
#2775 Reméljük. -
#2774 Ma megjelenik ha minden igaz????!!!! -
#2773 nem lehet,hogy atalltak a fullos szerverekre, es mar csak eredeti, bolti verzioval mukodik a multis resz?
Elvegre mar ps2-n kint van... -
#2771 Na, elvileg ma jön ki a full!!! -
#2770 szerintem már nem fog elindulni a teljes játék megjelenéséig mert tesztelik stb. javítják, levonják a konzekvenciákat -
#2769 nalam csak siman operation timed out
lehet (remelem), hogy a patch-en dolgoznak, es/vagy tesztelik azt -
#2766 Hali, az en tapasztalataim alapjan neten sokkal jobb (!) idoket lehet menni, mint offline sp-ben. Single-ben meg nem tudtam 24 ala menni, de net-en mar ez is megvolt, itt látható, az ea.com-os nickemmel. Mondjuk eleg erdekes, hogy a toplisten 17mp (!) koruli idoket nyomnak..
udv -
#2764 Venni kell bele modemet, alapból nincs benne. -
#2763 najó
ha nem gáz megkérdem itt
mit lehetne csinálni hogy az nfs3 támogassa a gef4 mx-et ???
lécci help !