22257
  • toMpEr
    warez-megjeleneseket irjak oda
    nforce
  • toMpEr
    azert olyan nagy, mert nem tomoritik az objektumokat,texturakat, hangokat, igy picit gyorsabban fog futni a jatek,meg csokken a betoltesi ido.
  • toMpEr
    szerintem ne szedd le, mert nincs xbox emulator
  • KisKolok
    De xboxon mi az anyámér olyan nagy? Mert tömörítetlen?
    De mi benne a tömörítetlen?
    Vagy valami plusz is belekerül a pc-shez képest?

Na mind1 elkezdem szedni aztán max emulátor
  • Rincewind
    igen
  • toMpEr
    mert? annyira jo jatek ez?
  • Stranger
    engem már az sem érdekelne
  • toMpEr
    hat azert csak nem lesz olyan nagy :)
  • Stranger
    jöhetne már valami ilyesmi szöveg is: 2003-11-17 PC Need For Speed Underground (c) Electronic Arts 2CD 46x50 MB
  • oneal1
    azt olvastam a gamestarban hogy decemberben jön a game:((
    remélem nincs igazuk!!
  • 505thZajcev[PT]
    Johetne mar, nforce-n meg nincs rola info...
  • Stranger
    lusta cracker csürhe...
  • radeer
    Majd csinálunk ebből is bajnokságot mint annak idején az NFS:PU - nél
  • Stranger
    Hát ezzel se jáccunk ma
  • KisKolok
    Én megőrülök már úgy várom
  • DJ Skyline
    A héten!
  • Pontius #2850
    Na mivanmár? Mikor jön? : )
  • Smuggler
    Ma szerintem ugyse jelenik meg warezon. Még régebben asszem Unreal2-vel volt ugyanigy amcsi megjelenés után 2-3 nappal törték fel warezra...
  • CSOCSO
    jolvanmán.. mit türelmetlenkedtek?? majd jön, nem?? 5 millio ember pusztul éhen... ti meg itt nyavalyogtok...

;)
  • musha
    na mi van mááá???
  • krisz073
    NFS Underground boltokban

[2003-11-17 @ 16:41 - ZeroCool] (kommentek: 13)

Ugyan nem szoktam bolti megjelenést kihírezni, de gondoltam ezt jobb, ha tudjátok. Az Electronic Arts a mai napon kiadta a Need for Speed Underground PS2-es, Xbox-os, GameCube-os és PC-s változatát is. Sajna a hazai megjelenésre még egy csöppet várni kell, de azért örülhetünk, hogy eljött ez az időpont is :) Bővebb infó itt.
  • CSOCSO
    aztán gyórsan letépimindenki a netről.. majd jól rájövünk hogy szar.. aztán jön a repack verzsön azt is leszedjük :))))))) majd ezen ahéten meglesz...
  • Rincewind
    Hmm, kapkodhatnák már magukat azok a hacker csapatok. Ha tényleg olyan jó lesz, mint az a demó alapján dereng, lehet megveszem boltban. De most egyelőre a warez jöjjön már... :/
  • KG21
    hmmm jókis száguldozás van kilátásban hamarosan
  • Mikita
    elvileg ma jelenik meg
  • CELL StormBird
    Hoppácska gyorsabb voltam :D
  • CELL StormBird
    Na már adják boltokban a PC-et is :)
    www.gamestar.hu
  • Gio
    ja igy mar siman;)
    na.....mikor jon ki mar a game, faxom:(
  • Pöty
    Processzorfüggő ez a dolog nem pedig az alaplaptól. Nekem az a bajom hogy addig vagdaltam a hidakat amig már a hűtés kevés neki és most nem tudom fixre visszazárni mert a grafit lejön egy nap alatt. Úgyhogy most alulhajtva megy 100-as FSB-vel olyan 2200+ as szintjén. Kézzel nem lehet olyan nagy szorzókat beállítani (17-18x) ami nekem kell ezért kell fixre zárni. Mert ez egy öreg alaplap max 266-os FSB-vel, így módosítva lett hogy belemenjen a proci. És megspóroltam egy alaplapot. De ha tudod hol lehet ezüstlakkot kapni netán rendelni az fasza lenne! :)
  • Mayday
    Hat a karacsonyi szezon messze van, ezt nem irnam ala, sokan mar most vasarolnak karacsonyra. Ha karacsony elott 1-2 hettel adnak ki, nem sokan vennek azt a fa ala! En legalabbis igy gondolom.
    Mindenesetre jo lenne egy dvd verzio belole pc-re is! Ejha!
  • T-boy
    Pötty, probáltad ezüstlakk, Grafit nélkül? ASUS A7V8X alapom van és simán enged mindenféle módosítást a PROCESSZOR irányába! Ezt értsd azon hogy nem nyúltam a nyákhoz, nem kötöttem össze semmit se! Jelenleg egy T-bred-es 2200+ lohol benne(1799), 2600+ -on ami 2100MHz-et jelent nála! 15" monitorral, Abit GF4 Ti4200 128 van benne, és simán megy (Semmi szaggatás, vibrálás... nincs.) /
    A GAME valószínűleg 2CD lesz, de úgy tudom lesz DVD kiadás is több animációval és kiegészítővel. A PS2 verzió hiába 1900Mb OTT NINCS TÖMÖRÍTÉS!
    A HP2 azért más, mert ott az autókat (a vázat) 1DB pixelhalmaz alkotja, mig itt legalább 30!
    Szerintem akkor adják ki amikor akarják, mivel még a karácsonyi szezon messze van. és így nem lesz akkora a bevétel, mintha csak 1, esetleg 2 héttel adják korábban.

Csak ennyit akartam!
  • Devil_Gy
    100% hogy 2 cd lesz!
  • Mayday
    Most biztos azt hitted, hogy kotozkodok, pedig nem is :)))
  • Dzsega #2829
    Akkor az INSTALL feliratra!!!
  • Mayday
    Mondjuk en nekem nem is ez a fo vagyam, mert elindul a telepites autobol is... :)))))))
  • Dzsega #2827
    azért 6 cds ne legyen annyi helyem nincsen:(((
  • Dzsega #2825
    Tudjátokmit nem érdekel hány cd-s nem érdekel mennyi ideig kell várni arra hogy neten is tudjunk jáccani!!! Egy dolog érdekel: MIKOR LESZ MÁR A KEZEMBEN, ÉS MIKOR KLIKKELHETEK ARRA, HOGY: SETUP.EXE????????
  • outlaw
    Gio: ex cs-s, sushi, tu2, x-plosiv, vmi mar remlik? :)
  • Pöty
    Lesz az 2!
  • Dzsega #2821
    jó legyen kettő még azzal is megverik a Microsoft szaros rallis gémjét a 3cdvel ami ráadásul még csúnya is!