22257
-
#2870 warez-megjeleneseket irjak oda
nforce -
#2868 azert olyan nagy, mert nem tomoritik az objektumokat,texturakat, hangokat, igy picit gyorsabban fog futni a jatek,meg csokken a betoltesi ido. -
#2867 szerintem ne szedd le, mert nincs xbox emulator -
KisKolok #2866 De xboxon mi az anyámér olyan nagy? Mert tömörítetlen?
De mi benne a tömörítetlen?
Vagy valami plusz is belekerül a pc-shez képest?
Na mind1 elkezdem szedni aztán max emulátor -
#2864 igen -
#2863 mert? annyira jo jatek ez? -
#2862 engem már az sem érdekelne -
#2861 hat azert csak nem lesz olyan nagy :) -
#2860 jöhetne már valami ilyesmi szöveg is: 2003-11-17 PC Need For Speed Underground (c) Electronic Arts 2CD 46x50 MB -
#2857 azt olvastam a gamestarban hogy decemberben jön a game:((
remélem nincs igazuk!! -
#2856 Johetne mar, nforce-n meg nincs rola info... -
#2855 lusta cracker csürhe... -
#2854 Majd csinálunk ebből is bajnokságot mint annak idején az NFS:PU - nél
-
#2853 Hát ezzel se jáccunk ma -
KisKolok #2852 Én megőrülök már úgy várom -
#2851 A héten! -
Pontius #2850 Na mivanmár? Mikor jön? : ) -
#2849 Ma szerintem ugyse jelenik meg warezon. Még régebben asszem Unreal2-vel volt ugyanigy amcsi megjelenés után 2-3 nappal törték fel warezra... -
#2848 jolvanmán.. mit türelmetlenkedtek?? majd jön, nem?? 5 millio ember pusztul éhen... ti meg itt nyavalyogtok...
;) -
#2847 na mi van mááá??? -
krisz073 #2845 NFS Underground boltokban
[2003-11-17 @ 16:41 - ZeroCool] (kommentek: 13)
Ugyan nem szoktam bolti megjelenést kihírezni, de gondoltam ezt jobb, ha tudjátok. Az Electronic Arts a mai napon kiadta a Need for Speed Underground PS2-es, Xbox-os, GameCube-os és PC-s változatát is. Sajna a hazai megjelenésre még egy csöppet várni kell, de azért örülhetünk, hogy eljött ez az időpont is :) Bővebb infó itt.
-
#2843 aztán gyórsan letépimindenki a netről.. majd jól rájövünk hogy szar.. aztán jön a repack verzsön azt is leszedjük :))))))) majd ezen ahéten meglesz... -
#2842 Hmm, kapkodhatnák már magukat azok a hacker csapatok. Ha tényleg olyan jó lesz, mint az a demó alapján dereng, lehet megveszem boltban. De most egyelőre a warez jöjjön már... :/ -
#2841 hmmm jókis száguldozás van kilátásban hamarosan -
#2839 elvileg ma jelenik meg -
#2838 Hoppácska gyorsabb voltam :D -
#2836 Na már adják boltokban a PC-et is :)
www.gamestar.hu -
Gio #2835 ja igy mar siman;)
na.....mikor jon ki mar a game, faxom:( -
Pöty #2834 Processzorfüggő ez a dolog nem pedig az alaplaptól. Nekem az a bajom hogy addig vagdaltam a hidakat amig már a hűtés kevés neki és most nem tudom fixre visszazárni mert a grafit lejön egy nap alatt. Úgyhogy most alulhajtva megy 100-as FSB-vel olyan 2200+ as szintjén. Kézzel nem lehet olyan nagy szorzókat beállítani (17-18x) ami nekem kell ezért kell fixre zárni. Mert ez egy öreg alaplap max 266-os FSB-vel, így módosítva lett hogy belemenjen a proci. És megspóroltam egy alaplapot. De ha tudod hol lehet ezüstlakkot kapni netán rendelni az fasza lenne! :) -
#2833 Hat a karacsonyi szezon messze van, ezt nem irnam ala, sokan mar most vasarolnak karacsonyra. Ha karacsony elott 1-2 hettel adnak ki, nem sokan vennek azt a fa ala! En legalabbis igy gondolom.
Mindenesetre jo lenne egy dvd verzio belole pc-re is! Ejha! -
#2832 Pötty, probáltad ezüstlakk, Grafit nélkül? ASUS A7V8X alapom van és simán enged mindenféle módosítást a PROCESSZOR irányába! Ezt értsd azon hogy nem nyúltam a nyákhoz, nem kötöttem össze semmit se! Jelenleg egy T-bred-es 2200+ lohol benne(1799), 2600+ -on ami 2100MHz-et jelent nála! 15" monitorral, Abit GF4 Ti4200 128 van benne, és simán megy (Semmi szaggatás, vibrálás... nincs.) /
A GAME valószínűleg 2CD lesz, de úgy tudom lesz DVD kiadás is több animációval és kiegészítővel. A PS2 verzió hiába 1900Mb OTT NINCS TÖMÖRÍTÉS!
A HP2 azért más, mert ott az autókat (a vázat) 1DB pixelhalmaz alkotja, mig itt legalább 30!
Szerintem akkor adják ki amikor akarják, mivel még a karácsonyi szezon messze van. és így nem lesz akkora a bevétel, mintha csak 1, esetleg 2 héttel adják korábban.
Csak ennyit akartam! -
#2831 100% hogy 2 cd lesz!
-
#2830 Most biztos azt hitted, hogy kotozkodok, pedig nem is :))) -
#2829 Akkor az INSTALL feliratra!!! -
#2828 Mondjuk en nekem nem is ez a fo vagyam, mert elindul a telepites autobol is... :))))))) -
#2827 azért 6 cds ne legyen annyi helyem nincsen:((( -
#2825 Tudjátokmit nem érdekel hány cd-s nem érdekel mennyi ideig kell várni arra hogy neten is tudjunk jáccani!!! Egy dolog érdekel: MIKOR LESZ MÁR A KEZEMBEN, ÉS MIKOR KLIKKELHETEK ARRA, HOGY: SETUP.EXE???????? -
outlaw #2823 Gio: ex cs-s, sushi, tu2, x-plosiv, vmi mar remlik? :) -
Pöty #2822 Lesz az 2! -
#2821 jó legyen kettő még azzal is megverik a Microsoft szaros rallis gémjét a 3cdvel ami ráadásul még csúnya is!