Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok elküldöm mindjárt. megmondom õszintán nem tudom melyik fájlt kell elküldeni, így elküldöm az összeset, ami a mappában volt (7 file=negyed mega)
Jó lenne... én úgysem tudom végigvinni, mert ha nyerek egy versenyt, az asztalon találom magam. idelégyszi!
Nem is tudtam, hogy ki lehet szélesíteni a kerékjáratokat.
Bugok miatt abbahagytam a gamet, de most már érdekelne...
Valakinek 100%-os savegame-e nincs hozzá?
Bugok miatt abbahagytam a gamet, de most már érdekelne...
Valakinek 100%-os savegame-e nincs hozzá?
Egyelõre az utolsó, ha érdekel titeket a többi is, akkor szóljatok.

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Na, én is felrakok néhány képet. Elsõnek a kedvenc autóm:

Hide and fear, Cobra Commander is here !
juj télleg...meg ne is gifet mer abba meg a színek nagy része elqúródik!---jpeg a legtutibb,vagy jpg ahogy tetszik....
Elõször fel kéne töltened a képet erre az oldalra:
http://iaro.srv.hu
Aztán a feltöltött kép új címét lemásolod (a fölsõ sort) Ctrl-c vel és bemásolod ide Ctrl-v vel.....ennyi 😊
Remélem így már sikerülni fog 😊
http://iaro.srv.hu
Aztán a feltöltött kép új címét lemásolod (a fölsõ sort) Ctrl-c vel és bemásolod ide Ctrl-v vel.....ennyi 😊
Remélem így már sikerülni fog 😊
\"SLICE of LIFE\"
Jó lenne , ha kocsi típusonként osztályoznának és nem vennék egy kalap alá az összeset.
\"SLICE of LIFE\"
ezt skubi meg!:
"Felkerült az utolsó kocsi is amit küldtetek, a mezõny "teljes". Nagyon szépen köszönjük az összes vállalkozó kedvû gémernek, hogy részt vett a versenyben, nagyon bikkák voltatok! A zsûri éppen most is válogatja az autókat, hogy eldöntse, melyek legyenek azok a verdák (nem áruljuk még el hány darab, ne kérdezzétek), amelyek ott lehetnek a "döntõben", amikor szavazni tudtok majd. De addig is egy pár statisztika a versenyrõl:
361 versenyzõ
2528 autó
egy versenyzõtõl származó legtöbb kép: 81 darab
Több mint 200 Mb-nyi kép
Több mint 800 e-mail
Legfiatalabb versenyzõ (akirõl tudjuk 😊 életkora: 9 év
A szabályzat ellenére bmp-t küldõ versenyzõk száma: orbitálisan sok"
forrás2004/03/24
"Felkerült az utolsó kocsi is amit küldtetek, a mezõny "teljes". Nagyon szépen köszönjük az összes vállalkozó kedvû gémernek, hogy részt vett a versenyben, nagyon bikkák voltatok! A zsûri éppen most is válogatja az autókat, hogy eldöntse, melyek legyenek azok a verdák (nem áruljuk még el hány darab, ne kérdezzétek), amelyek ott lehetnek a "döntõben", amikor szavazni tudtok majd. De addig is egy pár statisztika a versenyrõl:
361 versenyzõ
2528 autó
egy versenyzõtõl származó legtöbb kép: 81 darab
Több mint 200 Mb-nyi kép
Több mint 800 e-mail
Legfiatalabb versenyzõ (akirõl tudjuk 😊 életkora: 9 év
A szabályzat ellenére bmp-t küldõ versenyzõk száma: orbitálisan sok"
forrás2004/03/24
így nem...ne vidd végig hagyd abba a 111/112-nél vagy szedjél le 1 savegame editort---www.nd4spdworld.com on megtalálod...
Hi!
Ha végigjátszottam az underground módot akkor lehet még valahogy továbfejleszteni a kocsit, mert a neten azért nagyon sok jobb kocsi van?
Elõre is köszi!
Berczy
Ha végigjátszottam az underground módot akkor lehet még valahogy továbfejleszteni a kocsit, mert a neten azért nagyon sok jobb kocsi van?
Elõre is köszi!
Berczy
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
az jó 5let lenne...én valszínû valahol a középmezõnybe lennék,vagy 1 kicsit feljebb...habár Scoobyt mindíg otthagyom a startnál,de valahogy always behoz!

Hát errõl is lekéstem na mindegy lehet hogy lesz másik verseny de ha már versenyrõl van szó lehetne bajnokságot is csinálni mint a fociban nagyon zsiros lenne lenne táblázat nam presztidre hanem pontokra....
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
wow! nagyon szépen köszi!

azert sotetul el a kep mert a 1.3 patch is fonn van a nfs-eden. ha csak siman az 1.2 hasznalod akkor nem fog elsotetulni....de akkor nem tudsz online jaccani 😞
de 1.3 patchnal is meg lehet oldani ezt a problemat csak ki kell kapcsolni a light trail opciot a beallitasoknal
de 1.3 patchnal is meg lehet oldani ezt a problemat csak ki kell kapcsolni a light trail opciot a beallitasoknal
Aha, eddig 53.03 detonátor volt, most 52-essel próbálkoztam, de semmi. DirectX 9 is fenn van. Bár nem tudom, hogy a directx diagban miért 8.1-et tüntet fel. Lehet, hogy ott lesz a bibi? Vagy directx 8.1-el is mosódnia kellene még?
Geforce 4 Ti4200