Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja Sccob nélkül nem megy a topik...szinte már csak 4-en tartjuk fenn az életet itt😞akik rendszeresen hozzászólnak a topikhoz...ha még van valaki akkor javítson ki)
Zaki
Scooby
tep
és én!
Zaki
Scooby
tep
és én!
hjaj végre nem kell azt az esti geccót bambulni...már csak valahogy a fényszórókat kéne megoldani hogy ne világítsanak nappal...de mind1 így is jó!😄DD
Mivan?.....egy kis off miatt lerágod a fejünket???
Csak arról érdeklõdtem hogy hol van az egyik alapember a fórumból...vagy már ezt sem lehet???
Vazze...nagyon szigorú vagy

Csak arról érdeklõdtem hogy hol van az egyik alapember a fórumból...vagy már ezt sem lehet???
Vazze...nagyon szigorú vagy

\"SLICE of LIFE\"
khmmm, úgy látom nem nagyn értettétek meg, amit múltkor leírtam. vagy nem volt teljesen tiszta? mert akkor újra elmondom
pálya függõ is...pl a legjobban a Highway1-en,és a 14&wine-ban...nekem a suprámba uique cuccok is vannak(3)...meg összekell szokni a kocsival...ennyi...jól kell váltani...
Hogy lehet 20 alatti idõt menni ? Nekem még a 23 alatti idõ is alig jön össze. Függ valamennyit a pályától is ?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ûber a link, amit adtál. Mellesleg Te már tényleg "43996"-szor köhintettél be az SG-fórumba? Nem semmi.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Kis "élménynek" ez se rossz. Tízezres nagyságrendû hozzászólást ritkán vadászhat le az ember.

ajánlom figyelmedbe ezt a topicot 😊
Gratula. Én meg a 20006-os vagyok, és nekem így is jó.
Töröld nyugodtan, csak az élmény volt a lényeg. 

kecseg....szét offoltad a topikot...és ez nálunk nem pálya hogy valaki szétoffolással szerzi meg az ezreseket...!😄DDDD
...szal nincs más hátra, mint:
...a húszezres pedig igencsak csábító...
...de felcsaptam ezreshozzászólásvadásznak...
Sorry minden kedves NFS Underground rajongónak...
Köszi mindenkinek, az ldal címe már a kedvencek közt van.
zaki: én kormánnyal játszom, sima moncsival, nekem úgy is tetszik. TV-n kipróbálnám szívesen!
zaki: én kormánnyal játszom, sima moncsival, nekem úgy is tetszik. TV-n kipróbálnám szívesen!
különben most rendeltem egy fasza kis gamepadot, így újra végigtolom a gamet, most már tv-re kikötve is tok játszani, gamepaddal, cool lesz