22257
-
#3951 ööö...ez a #3946-ra ment :) -
#3950 Ezt speciel én találtam ki, de asszem a www.vicckiraly.hu oldalon vannak ilyen egysoros kis szövegecskék...nézz szét :))) -
[Walaki]D`Lair #3949 NEM HISZEM EL BAZMEG!!!! REGELRE LEJÖTT VOLNA MIND A KETTŐ CD, ERRE APÁM KIHÚZTA A FENTI HUBOT A HÁLÓZATBÓL!!!!!!! -
laja2 #3948 Segítsetek légyszi... letöltöttem és telepítettem a deviance-os verziót, lecseréltem az eredeti exét a crack-re, de amikor rákattintok, csak a fő képernyő jön be iszonyúan villogva, és semmi nem történik. Nem tölt a vinyóról, és még az egér sem mozdítható. Alt-F4-gyel ki tudok lépni a Windows-ba. P4-es rendszerem van Abit IC7-tel, ATI 9700 pro, legújabb driver, Directx. Köszi a segítséget. -
#3946 BAromian tetszika az idézeted :))))
Hol lehet tatálni ehhez hasonlókat? -
#3945 Meg meg :) THX! -
#3944 Ok, megvan...pedig majd kiverte a szemem, mégsem vettem észre...:) Thx, mégegyszer!:) -
#3943 Na most tényleg megyek és futok pár kört. -
#3942 Meg van? -
#3941 Az a pontos LINK. Ott találod a főablak alsó nagy keretében. -
#3940 -
#3939 Gamecopyworld-ről szedted? Mert én ott nem találtam...tudnál adni egy pontos linket? -
Pityuka Fővezér #3938 Nem tudja nem látod hogy láma? -
#3937 Srácok!
Kicsit vissza kéne olvasgatn (legalább úgy 2-3 lapo). Mindenre ott van a +oldás. -
#3936 Nekem van hozzá. -
#3935 Olovasta a #3842-es hozzászólásom? Szóval tényleg van kis bibi. Nagyon sajnálom, de szerintem nem kirívó. A crackelt játékokkal ez szokott történni. Ezen felűl nekem a játékkal semmi bajom. Nem véletlenűl nyomtam úgy 4 óráig :))) -
#3934 Tudom, van az egyes cd-n crack, de nekem NOCD crack kell! Tudod, az olyan, hogy nem kéri a cd-t ha bemásolod...na nekem olyan kell! :))) -
#3933 rajta van az első cd-n minden crack ami kell a játékhoz:D
Nagyon baba egyébként sztm, minden maxon van és húz mint állat, egyáltalán nem szaggat:D -
bb #3932 Nuke-olták = általában akkor csinálják ha a kijött iso-ban valami nem stimmel. Az ok itt a not region free volt. Többen azt mondták, hogy majd nem lehet pl. telepíteni, csak ha a wined usa regionra van rakva, vagy valami ilyesmi.
De lehet,h csak multinál lesz gond. -
#3931 Senkinek nincs nocd crack-je??? -
#3930 Nálam folyamatosan tép mint egy állat :))) -
#3929 Válaszodra a kérdés.
hdc.atw.hu -
#3928 Az normális ha a pályák egyes szakaszain begyorsul a játék? Kicsit idegesítő így játszani. :( -
#3927 Pill, agy kicsit visszaolvasok. A belépési kódot és a tippet Zakitól kaptam az éjszaka során. -
RacerZsu #3926 Remélem akkor a wco-s jó! Nagyon remélem!!! -
#3925 Mit csináltak?? Nuke-olták ??? Az +mi? -
RacerZsu #3924 Király, akkor a warezcenteresek megszívták?
Szar lenne!
Honnan lehet leszedni a jó 28-ast? -
#3923 Vki pls. dobjon már meg egy noCD crack-el. THX! -
#3922 Push Warezről letöltöttnek -
Firci #3921 Nemtudjátok mi van a warezcenterről szedem és a 2cd 18,filet nem lehet letölteni -
bb #3920 Magyar win-ed van? Még mindig nem értem miért nuke-olták tegnap. -
#3919 NA most megyek, és meghallgatom, hogy hogy is néz ki a dolog a hangfalakon megszólalt hangokkal. Az éjszaka ugyanis csak fejhalgatóval lehetett :).
2 kör és jövök. -
RacerZsu #3917 Hehe...megy a mókázás!
Melyik verziónak szar a 2cd 28-as file-ja?
Warezcenteres deviancénak jó? -
#3916 Én??? Téged??? Megölni???
Ugyan!!!
Ahhoz még tú álmos vagyok :))))
Illetve még a mai kv-m sem ittam meg.
Kv. nélkül???
Szó sem lehet róla.
Majd utána :))))))
Csak vicceltem, nehogy komolyra ved a figurát :)))) -
bb #3915 Na jól van, azért ne ölj meg :)). Neked akkor már megvan és megy. Grat. Nekem még otthon figyel a 2cd, majd csak délután tudom megnézni. -
#3914 Először is talán szép jó reggelt mindenkinek!
Másodszor pedig talán kicsit venni kéne azt a bizonyos fáradtságot, hogy visszaolvass egy kicsit. (#3842) -
bb #3913 írjon má valaki, hogy milyen a játék! Játszatok sokat, és írjatok sok szépet! -
Pityuka Fővezér #3911 Hihi nekem van úgy néha, hogy két hétig ki se kapcsolom a masinát. Ahogy látom most is ez lesz. -
RacerZsu #3906 Énis remélem! -
#3905 En is utalok ugy aludni, ha megy a gep.
Ugyhogy most megyek meloba, addig meg zuzza lefele a XIII-at :) Aztan johet a K.O.T.O.R. is... Durva... Mondjuk ugyis NFSU-zok mostansag majd...