22257
  • precision
    ööö...ez a #3946-ra ment :)
  • precision
    Ezt speciel én találtam ki, de asszem a www.vicckiraly.hu oldalon vannak ilyen egysoros kis szövegecskék...nézz szét :)))
  • [Walaki]D`Lair
    NEM HISZEM EL BAZMEG!!!! REGELRE LEJÖTT VOLNA MIND A KETTŐ CD, ERRE APÁM KIHÚZTA A FENTI HUBOT A HÁLÓZATBÓL!!!!!!!
  • laja2
    Segítsetek légyszi... letöltöttem és telepítettem a deviance-os verziót, lecseréltem az eredeti exét a crack-re, de amikor rákattintok, csak a fő képernyő jön be iszonyúan villogva, és semmi nem történik. Nem tölt a vinyóról, és még az egér sem mozdítható. Alt-F4-gyel ki tudok lépni a Windows-ba. P4-es rendszerem van Abit IC7-tel, ATI 9700 pro, legújabb driver, Directx. Köszi a segítséget.
  • Sonajk @:o)
    BAromian tetszika az idézeted :))))
    Hol lehet tatálni ehhez hasonlókat?
  • precision
    Meg meg :) THX!
  • precision
    Ok, megvan...pedig majd kiverte a szemem, mégsem vettem észre...:) Thx, mégegyszer!:)
    Na most tényleg megyek és futok pár kört.
    Meg van?
    Az a pontos LINK. Ott találod a főablak alsó nagy keretében.
  • precision
  • precision
    Gamecopyworld-ről szedted? Mert én ott nem találtam...tudnál adni egy pontos linket?
  • Pityuka Fővezér
    Nem tudja nem látod hogy láma?
    Srácok!
    Kicsit vissza kéne olvasgatn (legalább úgy 2-3 lapo). Mindenre ott van a +oldás.
    Nekem van hozzá.
    Olovasta a #3842-es hozzászólásom? Szóval tényleg van kis bibi. Nagyon sajnálom, de szerintem nem kirívó. A crackelt játékokkal ez szokott történni. Ezen felűl nekem a játékkal semmi bajom. Nem véletlenűl nyomtam úgy 4 óráig :)))
  • precision
    Tudom, van az egyes cd-n crack, de nekem NOCD crack kell! Tudod, az olyan, hogy nem kéri a cd-t ha bemásolod...na nekem olyan kell! :)))
  • Grave Digger
    rajta van az első cd-n minden crack ami kell a játékhoz:D
    Nagyon baba egyébként sztm, minden maxon van és húz mint állat, egyáltalán nem szaggat:D
  • bb
    Nuke-olták = általában akkor csinálják ha a kijött iso-ban valami nem stimmel. Az ok itt a not region free volt. Többen azt mondták, hogy majd nem lehet pl. telepíteni, csak ha a wined usa regionra van rakva, vagy valami ilyesmi.
    De lehet,h csak multinál lesz gond.
  • precision
    Senkinek nincs nocd crack-je???
    Nálam folyamatosan tép mint egy állat :)))
    Válaszodra a kérdés.
    hdc.atw.hu
  • XeeN
    Az normális ha a pályák egyes szakaszain begyorsul a játék? Kicsit idegesítő így játszani. :(
    Pill, agy kicsit visszaolvasok. A belépési kódot és a tippet Zakitól kaptam az éjszaka során.
  • RacerZsu
    Remélem akkor a wco-s jó! Nagyon remélem!!!
    Mit csináltak?? Nuke-olták ??? Az +mi?
  • RacerZsu
    Király, akkor a warezcenteresek megszívták?
    Szar lenne!
    Honnan lehet leszedni a jó 28-ast?
  • precision
    Vki pls. dobjon már meg egy noCD crack-el. THX!
    Push Warezről letöltöttnek
  • Firci
    Nemtudjátok mi van a warezcenterről szedem és a 2cd 18,filet nem lehet letölteni
  • bb
    Magyar win-ed van? Még mindig nem értem miért nuke-olták tegnap.
    NA most megyek, és meghallgatom, hogy hogy is néz ki a dolog a hangfalakon megszólalt hangokkal. Az éjszaka ugyanis csak fejhalgatóval lehetett :).
    2 kör és jövök.
  • RacerZsu
    Hehe...megy a mókázás!
    Melyik verziónak szar a 2cd 28-as file-ja?
    Warezcenteres deviancénak jó?
    Én??? Téged??? Megölni???
    Ugyan!!!
    Ahhoz még tú álmos vagyok :))))
    Illetve még a mai kv-m sem ittam meg.
    Kv. nélkül???
    Szó sem lehet róla.
    Majd utána :))))))
    Csak vicceltem, nehogy komolyra ved a figurát :))))
  • bb
    Na jól van, azért ne ölj meg :)). Neked akkor már megvan és megy. Grat. Nekem még otthon figyel a 2cd, majd csak délután tudom megnézni.
    Először is talán szép jó reggelt mindenkinek!
    Másodszor pedig talán kicsit venni kéne azt a bizonyos fáradtságot, hogy visszaolvass egy kicsit. (#3842)
  • bb
    írjon má valaki, hogy milyen a játék! Játszatok sokat, és írjatok sok szépet!
  • Pityuka Fővezér
    Hihi nekem van úgy néha, hogy két hétig ki se kapcsolom a masinát. Ahogy látom most is ez lesz.
  • RacerZsu
    Énis remélem!
  • Mayday
    En is utalok ugy aludni, ha megy a gep.
    Ugyhogy most megyek meloba, addig meg zuzza lefele a XIII-at :) Aztan johet a K.O.T.O.R. is... Durva... Mondjuk ugyis NFSU-zok mostansag majd...