22257
-
Árnyvadász #3994 Nahát ami a COD garandját illeti az kidolgozásban egy fos.
MOHAA és H&D2 garandja ítéletidőkkel jobban néz ki. Bocs, de ezt nem hagyhattam ki... Garand nálam is szent állat:) -
#3992 az a 3 file nem fog lejönni..most szólok -
#3991 fuuuuuuuuuuuuuuu zaki..vazzee..millio köszike...most ébredtem jóizűen hogy telepítek erre kiderült hogy a warezcenteren lévő cd 2 es 18,21,25 ös file le se jön..huhh.szal köszi.. a hdc ről leszedtem...rohadjon meg a warezcenter -
Pityuka Fővezér #3990 És akkor a fifát már elő se veszitek sohasetöbbet? Vagy esetleg igen, ha focizni akartok? Na látod. Bár én azt mondom, hogy a COD odaver a fifának is, meg az NFSU-nak is, mert egyikben sincs M1 Garand! -
#3989 És mint mondottam még nincs teljesen kész a Waterc.!! Ha meglesz a táp a peltierhez akkor a procit kb 10-15 fokra le tudom vinni!!! -
#3988 Az igazság hogy még nem nagyon volt időm foglalkozni vele!!
Eddíg két kingstonom volt de csak kölcsibe!! 333MHZsek voltak de 450Mhz körűl simán mentek!!
A két infit még nem volt időm letesztelni!!
-
#3986 -
#3985 1. cd már lenn van, most csorog a 2. de kurva lassú DC-ről. Ha vki tudna adni WCO-hoz vagy más sms-warezhez kódot megköszönném -
Pityuka Fővezér #3984 Megalol! És miben? Honda civic jobban cselez ronaldonál? -
#3983 lol mi köze ennek a focihoz? -
Pityuka Fővezér #3981 Merhogy sokat számítana. -
Pityuka Fővezér #3980 Na ezért irigyellek, a hangtalan gépért. Vízhűtésen agyaltam már, de nagyon ügyetlen vagyok. Viszont jön egy készre szerelt vízhűtö rendszer abba beruházok. Mellesleg nem próbáltad asszinkron hajtani a ramot? Nem bírná a 222-t? -
#3979 Ugye ugye!! A pici p4 +10% fesz +177/177 megy!!!
De ha teljesen kész lesz a Watercooler akkor még megpróbálom feljebb nyomni(megspékelem egy peltier elemmel!!)! Most kb max terhelés melett 40fokos a proci!!
És a nagy előnye a gépnek hogy teljesen hangtalan!!
Márpedig nekem ez volt az elsődleges célom!!!
-
#3978 Van 1 kis gondom. Az első tournament második pályáját betölti, kint marad a "loading" képernyő, és a hangokból ítélve, mocskos gyorsan fut a háttérben a játék. Uninstall is volt már. Találkozott valaki ilyesmivel?
plz help! -
Pityuka Fővezér #3977 Meg 1 giga rammal. -
Pityuka Fővezér #3976 Azt nemtom, igaz ami igaz nem ott járatom, mert akkor már +10 százalék fesz kell neki. Alapfeszen 2.9 atomstabil 160/200 host/ram elég jó kis konfig ez így főleg R9800 proval.
Na béka
-
Firci #3975 Lejött az egész game de hibás a 2cd 18,21,25 valaki nem tudná ezeket elküldeni, vagy egy linket ahonna leszedhetem? Nem szeretnék befizetni még egy warezoldalra.
Köszi Firci -
#3974 Meddíg??? -
Pityuka Fővezér #3973 Az a poen, hogy nekem gyári hűtővel megy 3.2-t a 2.4B-m. -
#3972 Ez is csak poén volt! (nem érti az egyszerű szerkezet!)
-
Pityuka Fővezér #3971 Hát bazz nemigaz! Nem érti az egyszerű szerkezet! Poén volt szerencsétlen, csak nem raktam szmájlit! -
#3970 Jujjjjj! Bocsika! -
#3969 Vigyázz! :))
Ne rakj smilet mindenhez :)))
#3962 :)) -
#3968 Reggelt Zaki!
-
#3967 Szia Zaki!
Hát felébredtél?
-
#3966 üdv eemberek! -
#3965 Ja bocsi !!
Hai Mindenkinek!! -
#3964 honnan szeded? -
#3963 Ezt most nem értem. Ha büővebben kifejtenéd, hálás lennék érte. Hol is látsz te itt #3961 smilet???
Ébresztő!! Kispajtás.
Ha már beszélsz valami, legalább értelme legyen!!!
Mert csak úgy a vak világba felesleges ám azt. -
Pityuka Fővezér #3962 Bazz nemigaz, hogy minden faszsághoz szmájlit kell rakni ennyire nem lehecc értetlen. -
#3961 Lehet egy kérdésem?
Ugye ten nem szoktál hibázni (te kis hibátlan) ?
Akkor +mi van? Téged is verjenek agyon???
Na látod. Kicsivel több tiszteletet és türelmet embertársaid iránt. -
#3960 :( -
Pityuka Fővezér #3959 Ja, de akkor agyonverem és nem hibázik többet. -
#3958 Nagyon odabasz! Civicem már fullra van tuningolva :D -
#3957 Az öregebbet nem illik bántani. Mindenki hibázhat. Ő is, de te is. -
#3956 Köszi! -
#3955 Azért ne edd +apádat reggelire :)))
Majd lejön később, de apa csak egy van. -
Pityuka Fővezér #3954 Verd agyon az öreget aztán szójj neki, hogy többet ilyet ne tegyen. -
#3953 Joreggelt emberek na mar huzom en is :o) jon egy 2.7 Mb/s al igen jo :o) lassan kiprobalhatom -
#3952 valaki töltött a hdc.atw oldalról? Csak, hogy érdemes-e nekikezdeni a letöltésnek onnét?