22257
-
Pityuka Fővezér #4168 hát a demot nem tom a fullnak p4 2.8 jobb, 512 mega ram, 3d gyorsító 128 mb -
Torry #4166 A fullban nem változott ugye a gépigény mert ott éppen hogy jol ment nem akarom hogy hiába írjam ki a 2 cd-t. -
BlackWolf #4165 joh akkor varakozok hatha addigra privat ftp is beenged -
#4164 Adok egy kódot majd ha KG21 letöltötte amit akart!!
Egy HDC kód amiről letöltheted ami nincs meg vagy ami hibás!
-
bb #4163 Xeen írj vmi bízatót, sikerül megbuherálni? -
#4162 Hát ezt + lefeljtettem
#3887, #3894 -
BlackWolf #4161 es megishogy?nagyon megkoszonnem -
#4160 + ezt is -
#4159 megoldjuk!
-
BlackWolf #4158 nemjutok -
BlackWolf #4157 hmmm 1 kod nekem se artana mert nemjtok be a szar ftp-re 2.cdert -
#4156 Adok kódot majd és akkor le tudod szedni ami kell!
Ok?
-
#4155 Nezd meg ezt :P
#3895 -
BlackWolf #4154 most kerne a 2.cd-t a kis hamis -
#4153 Megy a multi? -
#4152 KG21: Sikerűl leszedni a cuccot?
-
BlackWolf #4151 hat nekem meg nemjott le a 2.cd de az elso hibatlanul telepitett -
HoTDoG #4150 Sziasztok! A második cd-t már sikerült leszednem DC++-al, de az első cd felénél megszakították...:(
Tudtok mondani egy oldalt, /lehet fizetős is/ ahonnan le tudom tölteni?
Előre is kösz! -
bb #4149 dc++
-
#4148 Honnét szedted le? Lehet, hogy ez a probléma forrása. -
bb #4147 valakinek sikerül már megnyomnia a collect rewards gombot? -
#4146 Warezcenter leszophat. Mégsem lesz ma NFSU-m, hiába kaptam serialt a Nerohoz. 2cd 18. 21. 25. darabja le sem jön.
500Ftom bánta, mert tegnap elfelejtettem vezetékesről aktiválni.
Copjanak le.
-
#4145 Win2K Magyar, R9800Pro. Gamescopyworldös peccs sem segít. :/ -
bb #4144 bb=bobi
Ja és a winem magyar. -
#4143 Engem az elején rendszeresen legyorsultak a Golfok, pedig a Dodge-al voltam... -
#4141 Van még valakinek letöltési problémája??????????
-
#4140 Láttam. Én is emiatt szopok és fogalmam sincs mi a megoldás. :/ -
Petya777 #4139 Ti most milyen kódról beszéltek? Serial, amivel lehet nyomni multyn is? Nekem is pls, akkor megyek vmelyik klánba. :D -
#4138 Ha jól veszem ki a szavaitokból, a tört full verzióban nem működik a multiplayer? Eredeti CD-t kér? -
#4137 nincs replay?? Az elég gáz:( a HP2-ben sem volt, elég nagy hiányosság -
ceas #4136 Most csak én nem találom, vagy tényleg nem lehet visszanézni a versenyeket? Mert hát, ha valahol lenne értelme a visszanézésnek, akkor itt tuti, szívesen megnézném a versenyt mégegyszer esetleg más kamerából is, csakhát én nem látok ilyen menüt. -
#4135 ok már jön köszi:) -
#4133 eh. azt hittem hogy már itt szebbnél szebb képeket látok a játékból, hiszen már tegnap este kijött :)
szal szerintem az nfs legjobb része eddig :) -
#4132 tölt most valaki még ezzel a kóddal? mert nem enged be vele -
#4131 Én is köszönöm mindenkinek -
#4130 Öööö...ismered a halálos iramban c. filmet??? Ha igen akkor ebben pont ugyan az van. Nitro-t is lehet a kocsiba pakolni, szal nem kiskpályás tuningok vannak...:-))) -
#4129 Én golf-al csináltam meg azt a részt...a shiftezős pályát. Az a lényeg, hogy az indulásnál is a kilométeróra a zöld sávban legyen, szal nem szabad full gázzal indulni...és akkor meg lehet csinálni golf-al is. Sok sikert :) -
Petya777 #4127 Énis warezventerről, húzom, második cd, 15ös darab. Remélem nekem nem lesz szar... -
#4126 ISTEN EZ A JÁTÉK !ISTEN!!!!!!!!!!!NEM TUDOK BETELNI VELE!!!!!!!!!!!!!MHWAWAWAWA
1-2 dolgo viszont ami nem teccet.Hiába választhatsz kcosit már az elején a leggyorsabbak kelelne szaros neon vagy mit ami nem teccik.IVes golffal kezdtem mert imádom.4 pálya perfekt shift ugye tuningolni még csak optikailag lehet a kocsit.Nos szinte bármelyik autó legyorsúlja a golfot és nem lehet azt megcsinállni hoyg elkezded 1 kcosival és azt szépen építgeted.El kellet adnom:(Perfekt shiftet is csak úgy tudtam megcsinállni golffal hoyg leszorítotam a meletem lévőket azaz knock out^.^Az azért miylen már?Méregdrága fényezés szép autó és derby módra kell leszórítanom őket.Mind1 amúgy a game maga a tökély! -
KeviN #4125 csocso : Daemon tools ?