22257
  • Pyx #4211
  • RacerZsu
    DE ÉDES VAGY!!!!!!!!
    IMÁDLAK!!!!!!!!!!!
  • Pyx #4208
    21-es
    18-as

kb 10 perc mulva:
    25-ös
    [MER RENDES] :)
  • RacerZsu
    Mostnézemcsak! Nekem a 28-as lejött, csak éppen akkor ezek hiányoznak: cd 2: 18,21,25 !!!
  • Petya777
    jaja, jó 5let!!!
  • RacerZsu
    Ezt a 3 file-t felrakhatnád valahova, valamilyen tárhelyre, ha nem gond! Lejönne fél órán belül! :) Asztán hagynám a fórumot és csak jáccanék!
  • Petya777
    NEKEMISNEKEMISNEKEMIS!!!
  • Petya777
    nocd linket tudsz adni?
  • RacerZsu
    Nos, akkor kisegítenél valahogy egy kettes cd 18,21,28-assal? Nagyon megköszönném!!! (wco-s Deviance-m van)
  • Sonajk @:o)
    Esküszöm sajnállak benneteket (természetesen a szó jó és valós értelmében). Én tegnap este leszdtem és azóta semmi gondom nincs vele, padig tolom neki rendesen. (Illetve csak annyi, hogy az online mód nem működik, de ugye egy illegálnál nem ujdonság.) A letöltés során problémám nem volt (leszámítva a 2CD 28-as állományát, ami nem csak nálam, de másoknál is CRC hibás volt. Ezt aztán leszedtük másik oldalról. Összeraktam, daemonban installáltam. Leszedtem a noCD patchet és azóta gond nélkül működik. Szóval nem igazán értem, hogy itt vagytok ennyien és sorba panaszkodtok valamilyen hibáról, amit természetesen elhiszem, hogy jelentkezik nálatok.
    Szóval bocs, én nem fittizni akartam, csak nálam ez a helyzet és nem igazán értem a többit.
  • Charly
    ok
  • RacerZsu
    Nem fogom lepasszolni az 500Ft-os sms kódomat! Sorry!
    Csak szóltam, hogy ne akarj most költeni erre, mert úgysem tudsz tölteni!
  • Charly
    Köszi adjak egy email cimet?
  • RacerZsu
    Énnekem van, de úgysem tudsz tölteni, mert kurvára nem megy a warezcenter!
  • Charly
    Srácok tud valaki egy kódot warezcenterhez?
  • RacerZsu
    Mi a mák van a warezcenterrel, nem jön semmi!
    Az ie nem tudja megnyitni a köv. helyet... Ez nem járja!
    Se Dungeon Siege, se Underground...
    Idegesítő!!!
  • RacerZsu
    Warezcenter? Nekem is ez a 3 hiányzik!!!
  • Fritz Von...
    Érdekes... mondom, nekem eddig ment. Van egy fasza Mx5-ös Mazdám, egyes szintű fulltuninggal. Szal nemtom mi lehet. Szerintem az EA így oldja meg a másolásvédelmet...
  • Petya777
    VKI LEPJEN MEG ICQ-N MÁSODIK CD 18,21,25. DARABJÁVAL!!!

113371443

KÖSZI!!
  • bb
    nálam go underground után vehetek egy autót, aztán választok egy versenyt, megnyerem, aztán csak a collect rewardsra klikkelhetek, és irány a windows!
  • Fritz Von...
    De eddig ment rendesen. Már vagy 5-6 collect rewardot begyűjtöttem, és ment minden...
  • bb
    már többen szívunk ezzel, eddig nincs megoldás
  • bb
    collect reward gombnál?
  • Fritz Von...
    Hi mindenkinek! Nos, a következő a helyzet nálam. Letöltöttem, megy faszán, szép, jó király a játék. Eljutottam odáig, hogy a Circuit módban az első 10 közé rangsorolnak. Egy x verseny megnyerése után. Eddig semmi gáz nem volt a játékkal, minden futott...
    De amit ennek vége és mehetnék begyűjteni a jutalmakat, kidob a winfosba.
    A gép: AMD 2400+, 512 DDR 333, Radeon 9700, Windows ME.

Légyszi segítsetek, ha tudtok...
  • bb
    miért fagy ki mindig?? :((((
    pedig olyan szép és jó.
    Xeen találj ki valamit! Most el kell mennem, 9körül visszatérek. Addig remélem lesz megoldás.
  • Pöty
    Ment egy privát üzi!
    Az nem jó, de nefélj tőle, nem vészes. Ha szereted a fagyit esetleg jégkrémet, király lessz a dolog.
  • PsychoStarfish
    Ehh =) Ez nekem kb úgy hangzik mint óvodásnak a deriválás. :D Ha egy linket esetleg tudsz küldeni az jó lenne.
  • bb
    win2k-val valakinek megy a collect reward gomb??
    Itt is XP SP1 hun SP2-re módosítva és tökéletesen fut
    Intel P4 2,4mhz, Gef4 MSI 4800 Tiatanium 128 MB, 767 MB 333DDR
  • Pöty
    incomingban fent van. Én is most szedem
  • PsychoStarfish
    Valaki help. Kéne a 2. CD 18. 21. 25. rar-ja valakinek véletlen nincs fent valahol?
  • Nahar
    Senki sem próbálta multiban?

• hali
    nalam megy, xpm van
  • Pityuka Fővezér
    hát az biza lehet
  • XeeN
    Akinek működik a játék rendesen, plz írja le milyen oprendszert használ mert nálunk lehet, hogy a win2000 kavar be.

THX
  • XeeN
    Sajna nem sikerült. :/
  • [Walaki]D`Lair
    Tudom, semmi gonoszság nem fordult meg a fejemben, csak kicsit meglepett a dolog...:)
  • T-boy
    Manci! MÉRT NEM VOLTÁL SULIBAN?
    Feltettem hozzá a kormányt (Microsoft SideWinder Force Feedback Whel). Az irányitás teljesen más, mint ahogy azt a billentyűvel megszoktam, de sokkal élvezetesebb lett a játék. Az igaz, hogy nem futok olyan gyors köröket, mint eddig, de az élmény elmondhatatlan. Akinek van kormánya, ne habozzon gyorsan rakja fel a játék alá, ha eddig még ezt nem tette vona +.