22257
-
Gear #4576 Milyen VGA kártyád van?
Nekem ATI , és a Cat.3.9-el fagyott , a 3.7-el viszont nincs semmi gond. -
#4575 Ja. Csak startmenü gombb, vagy alttab segít, néha ez se, mert úgymarad :( -
#4574 És hogy megy online neked bzoley? -
#4573 Az egér is kifagy amúgy? -
#4572 na megyek megnézem működi-e -
#4570 vírusírtó nincs, regisztráció kitakarítva -
#4569 Uninstall, Mappa és maradék fájlok töröl, majd reinstall. Esetleg előtte registry. -
#4568 #4541 ezt probáld meg ahogy leírtam mert Bzoley-nak is müxik -
#4567 -
#4566 Igen a FULL kell felrakni
Bandee:Vírusirtó nincs akcióba, stb.. de az is lehet,hogy a sygate beirt a regbe és még onnan szívat,esetleg már rossz a rendszer -
#4565 okok -
#4564 Play Online és úgymarad... Tűzfal uninstalltam, gép újraindítva, xp-s tűzfal nincs. Pff... kezdem feladni. -
#4563 Ennél jobban nem tudom elmagyarázni remélem érthető voltam -
#4562 De nekem még mindig nem tom mi a gond! -
#4561 Ja és full installt rakjatok emberek! Mert ez az alábbi nocd krekk -
#4560 Szerintem tuti,hogy ez lesz a gáz,hogy a régit írják felül az újjal -
#4559 Én is így csináltam és ok. -
#4558 Mert lehet hogy az a gáz hogy a régi crackre nyomjátok rá az ujat. Telepítsd fek ujra és utána egyből az 1.1 exe-t másold be neki. Nekem így műxik a mentés,collusion reward,multi stb..... -
#4557 Jó pár sorral lejjebb. -
#4556 De ezt úgy érdemes felrakni szerintem ahogy itt leírtam #4541 -
#4555 Ezért nem értem én se -
#4554 Merre lehet peccset találni. -
#4553 Nem lehet, hogy akinek v.milyen problémája van, annak az op.rendszere is már kicsit meg van zakkanva? Mert nekem az ég világon semmi problémám. Lehet a hardware miatt? -
#4551 Mi a picsa... Miért van az, hogy nyomulok egy tounamentben, vége az első versenynek, tölti a köv pályát, hallom hogy a kocsik beállnak a vonalhoz, de még mindíg a töltési képernyővan.......... Valaki help pleeeeeaaaaseee -
#4550 Másnak nincs ilyen baja? -
#4549 Hang zene leáll és úgymarad. A jól meg ba**ott q**a anyját már !!! -
#4548 Sőt! Most próbáltam, online is megy!!! yehaa!!! -
#4547 Pontosabban nem fagy le, mert vissza tudok jönni és be tudom zárni, de akkor sem értem mi a baj! Vki? -
#4546 Letöltöttem én is és most próbálom mindjárt. Ha működik, akkor te egy Isten vagyol -
#4545 hát nekem nem. lefagy. de nem tudom miért. semmi log... szóval qrva jó! -
#4544 Igen nekem is bejön bár én még csak a Focusnál járok most kezd kemény lenni a játék:) -
#4543 Nagyon tetszik a játék! Eddig hibát nem tapasztaltam. Bár nincs még mögöttem olyan sok kilóméter. -
#4542 Mármint egyből az 1.1 exe-t másoltam -
#4541 Na szal én így csináltam:
1,telepítés
2,utána leszedtem ezt http://free.cjb.hu/r/u/rudee/NEED.FOR.SPEED.UNDERGROUND.PATCH.1.CRACKED-DEViANCE.rar
3,A telepítés után egyből ezt másoltam be nem azt ami a cd-n van,tűzfal kikapcs,és így tőkéletesen megy -
#4540 most leszedtem. prósza -
#4539 Igen -
#4538 qrva jó. neked is sygate volt? -
#4537 Szerintem tuti hogy a tűzfalad nem engedi a játékot :) -
#4536 Ezt nekem is megcsinálta párszor azt a vége uninstall lett -
#4535 igen. de most meg beszart a tűzfalam. ha engedélyezem, akkor nem megy semmi net... qrva jó!