22257
  • CSOCSO
    értelmes?:) mit jelent nálad az értelmes?:) a supra a 64. verseny után jön.. addi nincs komolyab..de innen szvsz már csak a skyline van... eddig én mx5-össel gyaláztam mindenkit.. legalább olyan erős volt mint a mostani supra....
  • RacerZsu
    Bazz, a fáratság olyan jelét tapasztaltam magamon, hogy csak na!
    Egyszerűen nem vettem észre, hogy jön egy autó szemben és bimm!
    Amúgy miért van az, hogy a kis Mazdámmal Suprak meg Eclipseek ellen kell nyomnom? Mikor jön már értelmes kocsi???
  • CSOCSO
    :) ja:Ok
  • Madmaxx
    baze ezek a fasz külföldiek minek vannak fenn mikor csak ülnek a seggükön. senki nem gamel.
  • CSOCSO
    BASSZAMEG ELCSUSZOTT A KURVAFESTÉS:(((((((((((( gondolom más se tudja hogyan kell visszacsinálni.. mert én sehogy nem bírom... :(((((((((((((((((((((
  • M@TriX
    mert ugye szereted a Supra-kat... ;) Gondoltam szólok, hogy megjelent egy videó... de inkább nézzd live. ;)
  • CSOCSO
    nemvágom vazz..driftelgettem mire vége lett az egésznek a két lámpának a fehér szine el volt csuszva vazze!!! mivan ezzel a agemzzal.. levettem a festést...visszaraktam.. ugyanugy szar volt. most kiléptem windowsba.. most visszalépek de ha szar lesz akkor gyilkolok
  • Dns5000
    bazze ebben tenyleg nincs lan ???
    :((((
    nincs hozza valami tores vagy server emulator hogy menjen?
  • CSOCSO
    ????
  • Mu*][*h4pHu|{4
    lehet ezért szvok egész du mert véggi hardon nyomom 35 vagy 36.nál járok és szétbasz az iedg csont full gáz hiba nélkül lehetnék első tized másodpercekkel vernek meg!!!!!!!!!!!!!!grrrrrrrrrrrr
  • Dzsega #5639
    Kösz :(((((((((((((((
    mindegy hogy hard vagy easy?? Csak a pénzösszeg különbözik?
  • M@TriX
    Ja, CSocso, kijött egy újabb Supra-s videó. ;)
  • M@TriX
    "Itt Európában november 28-án fog megjelenni egy angolnyelvű kézikönyv a játékhoz. A címe: Need for Speed: Underground - the Official Strategy Guide lesz. 144 oldalon részletezi, mutatja be a játékban előforduló autóalkatrészeket. Ha valaki a kocsikhoz nem ért, de angolul tud, akkor olyan 2500Ft körül megvásárolhatja majd ezt a "segítő" kézikönyvet."
    @Játékok.hu

Nem rossz, mondjuk szerintem ha valaki annyira sík..., mondjuk lehet, hogy szépen meg van csinálva a könyv és megéri azt a pénzt... ;)
  • Dzsega #5634
    mennyit kell menni??? a 38. pályánál vagyok
  • Instict
    így mentem délután vagy 200 métert a taxival magamon :))

• Madmaxx
    create room és akkor a fenti nyilaknál (head to head...) kattintasz a jobbra nyilra és ott aztán create game!
  • KG21
    attól, hogy mindig mediumon csinálom a versenyeket, csak több pénzt kapok, vagy style pontokat is többet ad így?
  • CSOCSO
    messze vagymég:)
  • Dzsega #5628
    Eclipse van már valakinek???
  • KG21
    ááhh de messze van az még
  • CSOCSO
    64 edik után kapod meg
  • KG21
    most járok 36-nál
  • KG21
    hány verseny kell kb hogy ezt megkapjam?
  • CSOCSO
    GECC GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ ÁÁ KÉSZ VAGYKO TELJESEN.. BETESZEM A SEGGÉT IS
  • CSOCSO

VÉÉGRE MEGVAN SUPRAAAAAAA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GECCCCCCCC
  • Dzsega #5620
    kösz minnyá letöltöm s akko jövök
  • Madmaxx
    semmit. deviance verzió és ré az 1.251-es speed.exe ami gamecopyworldon van.
  • Dzsega #5618
    Fenn lennék ha fel tudnék csatizni. Feltettél valami patchot vagy mit csináltál hogy tudsz neten nyomni?
  • Madmaxx
    huhu mekkorákat versenyeztme neten! senki magyar nincs most fenn?
  • Goliath
    Na sziasztok. Mazdával mentem 65000 driftet a második driftpályán. Kinek mennyi??
  • RacerZsu
    Szóval, mi is ez?
  • RacerZsu
    Node... :)
  • RacerZsu
    Ezt írja ki:
  • RacerZsu
    Kérdés: Most írta ki az egyik drift championshipnél (nekem első), hogy nem elég jó a kocsim oda!
    Hogyhogy. Ir valami kétszeres csillagról, de nekem már bőven három van! Mi a teendő?
  • gyraph
    Milyen beállitások?
  • CSOCSO
    ilyenkor este nagyon elbénulok!!! de viccenkívűl.. tegnap is este 2 körül tiszta ideg voltam. most is tök béna vayok és ideges.. azhem én csak nappal nyomom ezt a gamezt:)
  • CSOCSO
    Nyehehehe.. azhem azért ez nem semmi:) egy darab csusszanás!!:
  • gyraph
    Senki nem nyomja most online? Örülök, hogy végre sikerült vele felmenni a netre...
  • Fefe
    Én is megyek Jóccakát és további jó játékot
  • BlackShadow
    na mentem csicsikalni :) joccakat mindenkinek v tovabbi jo jatekot :D