22257
-
#5650 értelmes?:) mit jelent nálad az értelmes?:) a supra a 64. verseny után jön.. addi nincs komolyab..de innen szvsz már csak a skyline van... eddig én mx5-össel gyaláztam mindenkit.. legalább olyan erős volt mint a mostani supra.... -
RacerZsu #5648 Bazz, a fáratság olyan jelét tapasztaltam magamon, hogy csak na!
Egyszerűen nem vettem észre, hogy jön egy autó szemben és bimm!
Amúgy miért van az, hogy a kis Mazdámmal Suprak meg Eclipseek ellen kell nyomnom? Mikor jön már értelmes kocsi??? -
#5647 :) ja:Ok -
Madmaxx #5646 baze ezek a fasz külföldiek minek vannak fenn mikor csak ülnek a seggükön. senki nem gamel. -
#5645 BASSZAMEG ELCSUSZOTT A KURVAFESTÉS:(((((((((((( gondolom más se tudja hogyan kell visszacsinálni.. mert én sehogy nem bírom... :((((((((((((((((((((( -
#5644 mert ugye szereted a Supra-kat... ;) Gondoltam szólok, hogy megjelent egy videó... de inkább nézzd live. ;) -
#5643 nemvágom vazz..driftelgettem mire vége lett az egésznek a két lámpának a fehér szine el volt csuszva vazze!!! mivan ezzel a agemzzal.. levettem a festést...visszaraktam.. ugyanugy szar volt. most kiléptem windowsba.. most visszalépek de ha szar lesz akkor gyilkolok -
Dns5000 #5642 bazze ebben tenyleg nincs lan ???
:((((
nincs hozza valami tores vagy server emulator hogy menjen? -
#5641 ???? -
#5640 lehet ezért szvok egész du mert véggi hardon nyomom 35 vagy 36.nál járok és szétbasz az iedg csont full gáz hiba nélkül lehetnék első tized másodpercekkel vernek meg!!!!!!!!!!!!!!grrrrrrrrrrrr -
#5639 Kösz :(((((((((((((((
mindegy hogy hard vagy easy?? Csak a pénzösszeg különbözik? -
#5638 Ja, CSocso, kijött egy újabb Supra-s videó. ;) -
#5637 "Itt Európában november 28-án fog megjelenni egy angolnyelvű kézikönyv a játékhoz. A címe: Need for Speed: Underground - the Official Strategy Guide lesz. 144 oldalon részletezi, mutatja be a játékban előforduló autóalkatrészeket. Ha valaki a kocsikhoz nem ért, de angolul tud, akkor olyan 2500Ft körül megvásárolhatja majd ezt a "segítő" kézikönyvet."
@Játékok.hu
Nem rossz, mondjuk szerintem ha valaki annyira sík..., mondjuk lehet, hogy szépen meg van csinálva a könyv és megéri azt a pénzt... ;) -
#5634 mennyit kell menni??? a 38. pályánál vagyok
-
#5633 így mentem délután vagy 200 métert a taxival magamon :))
-
Madmaxx #5632 create room és akkor a fenti nyilaknál (head to head...) kattintasz a jobbra nyilra és ott aztán create game! -
#5630 attól, hogy mindig mediumon csinálom a versenyeket, csak több pénzt kapok, vagy style pontokat is többet ad így? -
#5629 messze vagymég:) -
#5628 Eclipse van már valakinek??? -
#5627 ááhh de messze van az még -
#5625 64 edik után kapod meg -
#5624 most járok 36-nál -
#5623 hány verseny kell kb hogy ezt megkapjam? -
#5622 GECC GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ ÁÁ KÉSZ VAGYKO TELJESEN.. BETESZEM A SEGGÉT IS -
VÉÉGRE MEGVAN SUPRAAAAAAA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GECCCCCCCC -
#5620 kösz minnyá letöltöm s akko jövök -
Madmaxx #5619 semmit. deviance verzió és ré az 1.251-es speed.exe ami gamecopyworldon van. -
#5618 Fenn lennék ha fel tudnék csatizni. Feltettél valami patchot vagy mit csináltál hogy tudsz neten nyomni?
-
Madmaxx #5617 huhu mekkorákat versenyeztme neten! senki magyar nincs most fenn? -
#5615 Na sziasztok. Mazdával mentem 65000 driftet a második driftpályán. Kinek mennyi?? -
RacerZsu #5611 Szóval, mi is ez? -
RacerZsu #5610 Node... :) -
RacerZsu #5609 Ezt írja ki:
-
RacerZsu #5607 Kérdés: Most írta ki az egyik drift championshipnél (nekem első), hogy nem elég jó a kocsim oda!
Hogyhogy. Ir valami kétszeres csillagról, de nekem már bőven három van! Mi a teendő? -
#5606 Milyen beállitások? -
#5603 ilyenkor este nagyon elbénulok!!! de viccenkívűl.. tegnap is este 2 körül tiszta ideg voltam. most is tök béna vayok és ideges.. azhem én csak nappal nyomom ezt a gamezt:) -
#5602 Nyehehehe.. azhem azért ez nem semmi:) egy darab csusszanás!!:
-
#5600 Senki nem nyomja most online? Örülök, hogy végre sikerült vele felmenni a netre... -
#5595 Én is megyek Jóccakát és további jó játékot -
#5593 na mentem csicsikalni :) joccakat mindenkinek v tovabbi jo jatekot :D