Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyraph
Nekem most 576-ról 72k-val jön...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Nyugodtan berakhatod a Getright-ba vagy máshova alternatívaként a HSW-t a 576 mellé, mert a fileok neve egyezik ;-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

[NST]Cifu
Nem, de a SédNet szolgáltat netet a Philipkábel rendszerén is (Martonvásár-Tordas-Gyúró-Kajászó)...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
4 file CRC hibás. Az EXE csak az egyik...

Cifu te veszprémi vagy?

[NST]Cifu
És miután 2x megszakadt az 576-ról jövõ letöltés megpróbálom akkor a HSW-rõl leszedni. Ha most sem sikerül rendesen, akkor kimegyek, beülök a kocsimba, és élõben próbálom ki esküszöm 😊

Bár sajnos NOS nélkül nem az igazi 😊))

CSOCSO
öööh..hardwireden mindenki csak az exe-t anyázza.. lehet ha átküldi vki nekem az exe-t akkor jo lesz?
Ams
arkádnak jó

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

[NST]Cifu
Áiáiáiáiái...

17%-ig jutottam el 😊

Jelenleg az 576.hu-ról gyûn, szerény 34,1 kbyte/s-el...

Azért ma még tán sikerült kipróbálnom. Vagy nem... 😊

A HSW-s letöltést is lecseréltük.
Nálunk már a rendes változat van fent ezért töröltük a hibásat (sorry), bár az oldal jelenleg még nem a sebességével fog elkápráztatni de fent van a rendes demó :-)

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

[NST]Cifu
A HSW-s letöltés is behalt - aszondja hogy File not Found...

CSOCSO
pfff
Tufa16
nálam is lejött. minyá telepítem. mire kijön a teljes lessz egy fasza konfigom. yeee. addig marad a minden low-on élvezet! (márha megy...)

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

[NST]Cifu
A Hardwired-es file-t ugyan ki lehet tömöríteni, de egetverõ CRC hibák vanna benne, szóval kerülni...

CSOCSO
jobban 😉
gyraph
Persze..te is. 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Úgyanúgy nyomatjuk orrba-szájba, mint a HP2-õt 😊

KG21
kipróbáltam... háááát alig láttam merre kéne menni úgy csillog villog minden. Torést nem vettem észre pedig 300-al pattantam le a falról. De azért még játszani fogok vele, mert tetszik ez az fnf hangulat.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Atika :o)
Huzok suliba majd jovok pasztok es szerencses toltogetest a demohoz :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

En is en is akarok :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

CSOCSO
DEDE ÍGY IGAZ!!!
nemtom mikor megyek el egy kisebb idõre netközelbõl... mett ha 3 hét múlva jön a gamma akkor pont utazni fogok egy kis idõre... de ha leszek vagy tudok akkor rám számíthattok és csapatjuk azonnal a gamezt!!! fõleg este 10-12 körül

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

IMYke2.0.0.0
Nekem lenn van már jó ideje.
Feltettem, belõttem szépen maxra mindent, klikk a Quick Race-re és szépen kottára kifagyott...
Codec: K-Lite Codec Pack 2.01 Full
Nem hinném, hogy a hanggal lenne baja, de hát manapság minden szar Játék a hangokkal machinál...
Gép: AMD XP 1700+ / 256 DDR (266) / ATI (BBA) Radeon 9500 Pro 128 / DirectX 9.0c / 17" [1024*768/85 Hz)
Amúgy, eléggé arcade-os lett sajna.
Azt hittem, legalább egy kis törésmodell lesz benne... ááá, minek az...
Na, de ki tudja, majd megnézzük a Full-t is. Bár, a helyzet addig semmit enm fog változni.

--------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Alexease
Foleg akkor, ha a HW-rol szedi, es ne molvasott vissza szokas szerint😉)))))))
De jo neked en meg kezdhettem elorol aaaaaaaa

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Latod nem is hulyeseg :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Alexease
En a szep helyett, a csicsat hasznalnam😉
Tufa16
még 3perc és lent van

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

gyraph
jöt=jött

[NST]Cifu
Esetleg azon is elgondolkozhatnál, hogy nem-e az EA csinálja...

PuMy
Szepnek szep a jatek, de akkor is csak nfs maradt.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

gyraph
Honnan szedted, és mennyivel jöt le?

De ki az a hulye aki ilyeneket csinal hogy huzzanak tole?Ilyen embereket nem tudok megerteni de ha neki jo akkor csinalja :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

gyraph
A hardwired-en is mindenki az írja, ghogy hibás....pedig én mostmár 73%-nál tartok. 😞 . Na mind1 mostmár befejezem, ha rossz letépem máshonnan.

En most az 576 -rol huzom innen turhetoen jon es remelhetoleg nem szakad meg

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Alexease
Nem. Az mar egy hete fent levo kamu.
[NST]Cifu
B+....

Ami a dc-n talalhato 700Mb bin az ugye nem az egesz jatek vagyis meg nem lehet meg senkinek se nem?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

gyraph
Ezzel fõleg arra próbáltam rávilágitani, hogy aki szimulátort keres és komolykodni akar 😊 az messze kerülje el ezt és az ilyen tipusú játékokat. Ez csak szórakozás, de annak elsõ osztályú...fõleg multiban lesz jóóó. Nem igaz CSOCSO? 😊

Olvasd el a kommenteket.
Nem nagyon van olyan aki kitudta csomagolni ezt a változatot.

KG21
na nekem leért végre

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Alexease
Szep kilatasok.
Bar nekem szerencsem volt, mert "koran" leszedtem". De az is igaz, hogy mar toroltem is😉))
CSOCSO
hw ról töltöm de ha hibás lesz sikítok
A Hardwired féle ZIP verzió hibás, legalábbis nálunk CRC hibát adott.
A Gamestar rettenetesen lassú
A HSW áll.
Talán még az 576-ról érdemes kisérletezni.

Na most aztan tenyleg szepen megkerek valakit hogy tegye fel dc-re mert megszakadtam es mar jaccani akarok :o(

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

gyraph
De mint tudjuk az NFS játékok nem a valós fizikáról szólnak, sokkal inkább óriási hangulatról szép grafikáról és szerintem ez a gém sokkal közelebb áll azokhoz a jó kis -szintén irreális- japán driftelõs játékokhoz,amit én például nagyon szeretek... pl. amilyen a ridge racer-ek voltak. Egyébként én szeretném a rendes igazi fizikával megáldott szimulátorokat is, de ilyenek sajnos nincsenek 😊, csak olyanok vannak, amik közelitenek a valós fizikához..

Na bazzz most lesz boges megszakadt ez a szar

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Alexease
Benne vannak a teljes file-jai, elohozni vagy cheat-tel, vagy hackkel😉
CSOCSO
supra most komoly van benne vagy csak vicces vagy???😊
hogyan kõ elõhozatni?
Hat en tepkedni nem tepkedem mert nem jon igazan jol de mire visszajovok sulibol addigra meglesz :o)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>