22257
-
#7729 Gratula! hányas pályán? -
#7727 Sziasztok!Mar tegnap is kerdeztem de nem tudott segiteni senki,na hatha most:
Nem tudja vki hogy mit tegyek hogy ha XP alatt megy a jatek es ha kilepek allandoan lefagy!!!VAN VKINEK ILYAN HIBAJA?? -
Sonic13 #7725 thx -
#7724 részemről is téma lezárva -
Sonic13 #7723 Veled "Házigazda".
Te tudod kivel beszélsz?
Talán neked kellene visszavenni.
Elszúrtam egy dolgot, amire előzőleg nem hívták fel a figyelmem(most regisztráltam és összetévesztettem a két topikot), megértettem volna, ha szólsz, hogy elb@sztam valamit és elnézést kértem volna, de Te egyből baszogatsz. Most meg fenyegetőzől.
na mindegy, részemről lezárva, Te viszont azt reagálsz amit akarsz, hiszen megteheted
-
#7722 egy kicsit vegyél vissza, tudd, hogy kivel beszélsz "öreg" -
Sonic13 #7721 -b +m -
Sonic13 #7720 Rendes vagy öreg!
abba a topikba akartab, de véletlen ebbe sikerült
egyébként nem egy "saját verda" van ebben a topikban (pl:7650)
-
#7719 én pl 206 ossal csináltam végig -
neménvoltam #7718 Na elakadtam. Szerintetek melyik autóval lehetne megcsinálni a 63-as pályát? Mer valahogy k****ra nem akar sikerülni. -
#7717 #7659. a saját verdáról szóló képeknek ott van ez a topic -
#7716 Autokat ide kell linkelni! -
#7714 Regisztrálod magad! Most ennyit, mert most mennem kell, kb 1 óra -
Sonic13 #7713 És ezt most miért törölted? :( -
#7711 Ki sikerült végre cibálnom a gammából a zenéket, ma már ez dübörgött a kocsimban is :)
Megvolt a feeling, este hazafele jövet a városban, épp csak a csillogó aszfalt hiányzott :), de a piros lámpánál nem tudtam kihagyni egy audit -
#7710 most csak az a szerencséd, hogy én törlöm a képet, mert Borg lehet, hogy mást is tenne -
KisKolok #7709 20k után jön az outrageous, 50k után meg hogy Isane Drift. De gondolom ezt te is tudod :D -
#7708 Jön valaki online játszani???
-
#7706 -
#7705 hát erre mondják azt, hogy nem semmi... -
al^ #7704 Az ilyen drift vilagbajnokoktol vagyok keszen... Egyik korben 7000, 3x 0 aztan meg 140000-es drift... -
#7703 Neked csak gratulálni tudok szép teljesítmény. -
#7702 ezt hogy csinálod csinálj már 1 videót fraps el és virtual dub al meg tömőrísd össze mert az úgy sima fraps től nagy felbontásban vesz fel -
#7701 de ügyes vagy! 26 000 egy driftért? Outrageous?
Bocs de nem tudom megállni, hogy ne szúrnám be most ide a kedvenc képemet
-
#7700 csak majd figyelj arra legközelebb, hogy a verdáról készült képeket ne ide, hanem a másik topicba nyomjad, mert elvileg az a topic arra van kitalálva :) szegény Borg, lassan idegrohamot kap a sok képtől :) -
#7699 #7658
Jah ez Slow egy megbízható forrástól van:))
A 2-es kocsid a nyerő nálam. -
#7698 #7656
Azé fekeze az autóm,mert nekem a csicsás kocsik nem tetszenek!
Minimális színnel feldobom,de ennyi és kész....
Az utcára se mennék ki egy szétmatricázott lilásrózsaszín vagy kékeszöldessárgásbarnás:)járgánnyal.
Jah hamar össze lehet hozni,de legalább teccik:)) -
#7696 én úgy tudom, hogy még nem lehet -
#7694 használd ezt, de a szekérről ne ide nyomd be a képet, hanem inkább ide :) -
#7691 te számtan zseni!!!!!!!!!!!!!!!
akkor még mindig
majd 3 óra hiányzik... -
Miska #7690 kb 70%-ban sikerült minden futam elsőre. de mindegy, mondtam: ha nem hiszed el, tojok rá. csak közlésképp írtam, hogy lehet így is. iiletve igazából a drifthez szóltam hozzá. na pá! -
#7689 na kurva jó oda a mentésem meg mindenem vki nem tudja hogy lehet sok casht meg style pointot becsalni mert nincs kedvem a 0ról újra indulni -
#7686 nem érdeeeeeeekeeeeeel!!!!!!!!!!!!!!!
minden futam elsőre sikerült mi?
-
Miska #7685 az, hogy mekkorát csúszol teljesen mindegy, hogy easy-n vagy hard-on nyomod. a pontérték ugyanakkora. mellesleg nem easy-n nyomtam. de figyelj, nem igazán érdekel, hogy ki mit hisz el, vagy sem. ha nem hiszed el te bajod. szívesen megmutatom, ha érdekel. -
#7684 Jah és lehet nem ízin kellet volna nyomni.Na ne itt kábítsd az embereket.. -
#7683 CSúsztam már 80ezrest is nem nagy szám! -
Miska #7682 nézd meg mit írtam: 3-4 óra. tiszta játékidőről beszélek. tehát az a 210 perc helytálló. lehet, hogy egy picivel több, de akkor sem napokba tellett. nem akartam nagyobbakat mondani mint bárki. mellesleg nem szoktam festeni az autót. jó az úgy ahogy van. nem érdekelnek a tacepaók. -
#7681 Tudod mikor csináltál te meg 3 óra alatt 70 pályát! ha csak 3 perc egy futam akkor is 210 perc, plusz amit a kocsival tököl az ember az alkatrészekkel, meg a festésekkel...mondjál még nagyobbakat.. -
Miska #7680 milyen barke-ről beszélsz? arról, hogy fékezek a drift előtt-közben? hát nem igazán szoktam.egyszerűen hintáztatni kell a kocsit. -
Fam #7679 feljeszd a "visual" részt hátha az a baja