22257
  • zaki
    én egyzser végigvittem, és csókolom :)
  • Dzsega #21008
    thx zaki!!!
  • Dzsega #21007
    ennire untad az agyad?
  • DJ Skyline
    gondolom Zaki megcsinálta!
  • Dzsega #21005
    most mé csak 1 van?
  • DJ Skyline
    LOLL!:P
  • Dzsega #21003
    ufff ezt elcsesztem
  • Dzsega #21002
  • Dzsega #21001
    áááááááááááááááááááááááááá
    lecsúsztam én akartam!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • DJ Skyline
    21000
  • DJ Skyline
    LOL...tok angolul...csak nem hinném hogy 2 ember érveit figyelembe venné a készítő csapat!:P
  • Dzsega #20998
    ha tudsz angolul akkor írjunk egyet hátha a creditsben benne lesz . Dj Skyline & Dzsega Kérésére kerültek bele a következők: ...
    lol lenne.
  • zaki
    23X vitted végig a gamet?
  • Dzsega #20996
    én egyszer meg 100% nyeréssel hardon úgy kb 70% ig jutottam ott már nagyon meguntam.
  • DJ Skyline
    1x elég volt nekem!
  • bodesz
    ti hányszor játszottátok végig az NFSU-t? mert én ma 23.szorra Hard fokozaton végig meg volt 1 only easy meg egy only medium is
  • DJ Skyline
    kéne írni levelet az EAnak hogy:
    figyelj bazz...ez meg ez kell...ok!?:PPP
  • Dzsega #20992
    sajna de azé remélem a többi kárpótolni fog minket. azé ebben biztos vagyok hogy jó lesz mert mindegyik rész jó volt csak nem mindegyik volt annyira jó, mivel többet várunk már el tőlük.
  • Dzsega #20991
    egy sb live hangkártyám van és nem hallottam semmi különbséget. mondhatod hogy van köztük különbség csak én nem hallom de ha már megcsinálják akkor legyen feltűnöbb. pl egy alap verdának ne legyen mély frankó hangja hanem legyen egy semmitmondó hangja olyan "tipikus lagymatag" autó hangja legyen.
  • DJ Skyline
    jah...ezt én is láttam...mondtam a tuningról leis mondhatunk!:)
  • Dzsega #20989
    jah.
    egyébként a tuning megint nem lesz a legjobb mert lehet látni a motortuningnál hogy 1-es meg 2-es pack. :(((( nem kell annyira egyedi tuningolhatóvá tenni mint a street legal red line ban de egy kicsit jobban hisz mindegyik ugyanannyit dob rajta. legalább a darabok márkáját lehetne válogatni és így egyedileg is lehetne tuningolni verdát és nem lenne annyira kiegyensúlyozva a verseny. no meg lehetne fórumon vitatkozi kinek mennyi lovat sikerült kihoznia a verdából.
  • ScoobyDoo
    Pedig, ha tuningoltad a kipufogó rendszert annak változott a hangja elég rendesen. Az már szubjektív, hogy neked ez a változás hogy jön le.
  • DJ Skyline
    reménykedjünk a legjobbakban a hang terén...
    az viszont télleg gány volt hogy a Peugeotnak alap olyan hangja van mintha lyukas lenne a kipufogó dobja!:P
  • Dzsega #20986
    mi értelme lesz az audiónak? csak klafa lesz ha kinyitom a csomagtartót vagy jobban fog szólni a zene mikor megyek a versenyek alatt? no meg az 1 ből hiányzott az is ha tuningoltam nem lett brutkóbb a hangja a verdámnak.
  • Dzsega #20985
    nah mindenkinek.
  • ScoobyDoo
    feniket sehol. festéseket meg lehet találni külföldi lapokon, de a címét nem tudom.
  • ranGer2
    lesz...Nem most természetesen..
  • OPM
    és pl felniket, festéseket meg ilyen dolgokat nem tudod, hol találok?
  • ranGer2
    Mondom hogy X boxra!!!!
  • ScoobyDoo
    Ez. by: Karikusz
  • OPM
    melyik a legjobb underground honlap, ahol lehet hozzá letölteni cuccokat?
  • cement
    ez biztos hogy az egy, csak valamilyen konzolra, laccik...
  • lokista12
    én se
  • DJ Skyline
    máris?nem hinném!
  • ranGer2
    NFSU2 X boxra...
  • DJ Skyline
    ez PS verzió!ez ugyanúgy az NFS U1 csak konzolos verzióra...
  • DJ Skyline
    az már sehol sincsen vagy 2 hónapja!
  • RelakSfromhome
    Pontosabban Üzleti utca vagy mi (Market Street)
  • RelakSfromhome
    Jah, asszem az Üzleti negyed nevű pályán volt egy tökuganilyen levágás, mikor a kínai negyed lampionos részébe értünk
  • ranGer2
    #20968 talán azért mert ez is NFSU csak 2...