22257
  • csum666
    Mért akadhat a gám az ati 9700 nem teccik neki vagy a 256 mb rdram pliz fontos lenne nem értem mért akad
  • davos80
    El lehet viselni azt a popupot, nekem nincs vele bajom.Amúgy valahogy biztos le lehet vakarni...
    Sok sikert az oldalhoz!
  • karikusz
    Mondjuk szerintem az .ini-t már megszokták a látogatók, és megnézik, hogy van -e 2-es...
  • karikusz
    Most már jó...:))csak az a felbukkanó ablak nem kellene oda..((..inkább lenne alsó banner
  • karikusz
    regeltem de semmi nem jön be ha beírom a címet..((
  • Dzsega #21044

jóvan na.
  • DJ Skyline
  • Dzsega #21042
    hali! klafa kis oldal!
    jah az alapműveltség attól még lehetsz sík hülye!
  • davos80
    www.nfsunderground2.tk
  • davos80
    Miért .TK? - Miért nem .TK?
  • davos80
    ini.hu? Miért .TK? Az faszább. Ha meg már, foglalt akkor, valami más.
    Amúgy nem foglat, szóval ha sietsz, még a tiéd!

www.nfsunderground.tk
  • bandia
    Sziasztok! Online játékhoz mindenképpen létre kell hoznom egy új accountot????? Nem lesz gáz belőle, hogy patchelt a program vagy ilyesmik? Ti hogyan oldottátok meg?

Köszi szépen előre is!!!
  • karikusz
    Jaja...ezt nem tudhatjuk..))
  • ScoobyDoo
    Hát megeshet, hogy akkorát fog bukni a 2, hogy a háromnak már felesleges helyet takarékoskodni. :)
  • karikusz
    A harmadik résznek is elfér a bannerje.:))
  • karikusz
  • karikusz
    Jó reggelt!:))
  • DJ Skyline
    " Alapműveltségez hozzátartozik!"--->akkor én művelt vagyok!:)))))
    vagy mint itthon szokott lenni...találka a parkolóban este 11-kor és milyénk az utca...aztán egyszer csak megjelennének a zsaruk!:)))
    vagy lehetne legális is...mint itthon szokott lenni a Hungaroringen---> nah
  • Dzsega #21031
    naná hogy láttam. Alapműveltségez hozzátartozik! ha nem is verseny de valami piros lámpásos versenyzés a következőig lehetne benne mikor cirkálunk a városban.
  • DJ Skyline
    ja..az indexxel én is jól elvoltam...mindíg indexxxxxeltem előzésnél...!:PP
    lámpa meg totál jó volt...
    én még hiányoltam az első részből a nappali versenyzéseket...ha láttad(tuti láttad)a halálos,-és halálosabb irambant akkor az is tele volt nappali száguldozással!:)
  • Dzsega #21029
    szerintem akkor is kell bele nagyon hiányoltam ezeket kiv. a porsés mert ott lehetett menni. asszem de lehet hogy csak verseny helyett mászkáltam a városba. de tudom hogy ott volt index meg lámpakacsolás meg refi kapcs és az nagyon king volt.
  • DJ Skyline
    hegyi szakasz...LOL...tiszta WRC,vagy Túr dö Fransz!:PP
    szabad "krúzing" meg tiszta Midtown Madness!:)
  • Dzsega #21027
    fölleg a szabad cirkálás meg a hegyi pályaszakasz.
  • DJ Skyline
    jah...
    nagyon
    várom már irdatlanul!:))
  • Dzsega #21025
    hali! olvastátok a 2 nek a fórumában az új infókat nagyon tuuuutiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • DJ Skyline
    nekem a 3-as van fenn ami még karikusz oldalán fenn van!
    és abban is csak a sima speed.exe fájlt nyomtam rá...mintha kikrekkelném!:)
  • RelakS
    lehetö, nem írta rendesen :)

Tényleg, nekem újabban azt csinálta, maikor még használtam, hogy KÉTSZER közölte, hogy ugyan hol a cd? :D

Lehet, még egyszer fel fogom installni, csak nosztalgiából, aztán minden nfs-t leszedek, mert kell a hely :( Amióta DVD-nyi anyagokat kell összevakarnom, nem cd-nyiket, azóta helyszűke van :D
  • ScoobyDoo
    Sztem neki nem indul el a szingli sem.
  • ScoobyDoo
    Keress olyan cracket, ami kiüti a 4.0-ás patchet. És akkor simán online game...egyebek...
  • RelakS
    Ha elindul a single player-ben, akkor szvsz fogsz tudni neten is nyomulni, bár nem biztos. A tűzfalat mindenesetre kapcsold le.
  • bandia
    Légyszi
  • bandia
    Sziasztok! udna valaki segíteni abban, hogyan lehet az NFS Undergroundal a neten játszani? Ha felrakom a 4.0 ás patchet, lesz egy ikon a desktopon...Speed...De azzal kéri a cdt, ami meg bennvan, csak ugye crackelt a játék:)
  • RelakS
    Meg az sg-n, meg a hardwireden, meg a rák tudja hol :D
  • karikusz
    De gyengén fogalmaztál..:DDD..."egy-két"....egy hete már fent vannak a honlapomon..:DD
  • RelakSfromhome
    És?
    Ezeket már láttuk egy-két helyen...
  • DJ RX7
    ILYEN FUTÁS KÖZBEN

• DJ RX7
    ILYEN A GARÁZSBAN

• karikusz
    Szívesen Nagyfiú!
  • klastrom
    Köszi kisöreg!
  • Dzsega #21010
    én mégegyszer végig akartam vinni úgy hogy 100%os vinner leszek meg nem jáccok máshol csak az underground módban de eluntam az agyam rajta