22257
-
#21049 Mért akadhat a gám az ati 9700 nem teccik neki vagy a 256 mb rdram pliz fontos lenne nem értem mért akad -
davos80 #21048 El lehet viselni azt a popupot, nekem nincs vele bajom.Amúgy valahogy biztos le lehet vakarni...
Sok sikert az oldalhoz!
-
#21047 Mondjuk szerintem az .ini-t már megszokták a látogatók, és megnézik, hogy van -e 2-es... -
#21046 Most már jó...:))csak az a felbukkanó ablak nem kellene oda..((..inkább lenne alsó banner -
#21045 regeltem de semmi nem jön be ha beírom a címet..(( -
jóvan na. -
#21043 -
#21042 hali! klafa kis oldal!
jah az alapműveltség attól még lehetsz sík hülye! -
davos80 #21041 www.nfsunderground2.tk -
davos80 #21040 Miért .TK? - Miért nem .TK? -
davos80 #21039 ini.hu? Miért .TK? Az faszább. Ha meg már, foglalt akkor, valami más.
Amúgy nem foglat, szóval ha sietsz, még a tiéd!
www.nfsunderground.tk -
bandia #21038 Sziasztok! Online játékhoz mindenképpen létre kell hoznom egy új accountot????? Nem lesz gáz belőle, hogy patchelt a program vagy ilyesmik? Ti hogyan oldottátok meg?
Köszi szépen előre is!!! -
#21037 Jaja...ezt nem tudhatjuk..)) -
#21036 Hát megeshet, hogy akkorát fog bukni a 2, hogy a háromnak már felesleges helyet takarékoskodni. :) -
#21035 A harmadik résznek is elfér a bannerje.:)) -
#21034 -
#21033 Jó reggelt!:)) -
#21032 " Alapműveltségez hozzátartozik!"--->akkor én művelt vagyok!:)))))
vagy mint itthon szokott lenni...találka a parkolóban este 11-kor és milyénk az utca...aztán egyszer csak megjelennének a zsaruk!:)))
vagy lehetne legális is...mint itthon szokott lenni a Hungaroringen---> nah -
#21031 naná hogy láttam. Alapműveltségez hozzátartozik! ha nem is verseny de valami piros lámpásos versenyzés a következőig lehetne benne mikor cirkálunk a városban. -
#21030 ja..az indexxel én is jól elvoltam...mindíg indexxxxxeltem előzésnél...!:PP
lámpa meg totál jó volt...
én még hiányoltam az első részből a nappali versenyzéseket...ha láttad(tuti láttad)a halálos,-és halálosabb irambant akkor az is tele volt nappali száguldozással!:) -
#21029 szerintem akkor is kell bele nagyon hiányoltam ezeket kiv. a porsés mert ott lehetett menni. asszem de lehet hogy csak verseny helyett mászkáltam a városba. de tudom hogy ott volt index meg lámpakacsolás meg refi kapcs és az nagyon king volt. -
#21028 hegyi szakasz...LOL...tiszta WRC,vagy Túr dö Fransz!:PP
szabad "krúzing" meg tiszta Midtown Madness!:) -
#21027 fölleg a szabad cirkálás meg a hegyi pályaszakasz. -
#21026 jah...
nagyon
várom már irdatlanul!:)) -
#21025 hali! olvastátok a 2 nek a fórumában az új infókat nagyon tuuuutiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#21024 nekem a 3-as van fenn ami még karikusz oldalán fenn van!
és abban is csak a sima speed.exe fájlt nyomtam rá...mintha kikrekkelném!:) -
#21023 lehetö, nem írta rendesen :)
Tényleg, nekem újabban azt csinálta, maikor még használtam, hogy KÉTSZER közölte, hogy ugyan hol a cd? :D
Lehet, még egyszer fel fogom installni, csak nosztalgiából, aztán minden nfs-t leszedek, mert kell a hely :( Amióta DVD-nyi anyagokat kell összevakarnom, nem cd-nyiket, azóta helyszűke van :D -
#21022 Sztem neki nem indul el a szingli sem. -
#21021 Keress olyan cracket, ami kiüti a 4.0-ás patchet. És akkor simán online game...egyebek... -
#21020 Ha elindul a single player-ben, akkor szvsz fogsz tudni neten is nyomulni, bár nem biztos. A tűzfalat mindenesetre kapcsold le. -
bandia #21019 Légyszi -
bandia #21018 Sziasztok! udna valaki segíteni abban, hogyan lehet az NFS Undergroundal a neten játszani? Ha felrakom a 4.0 ás patchet, lesz egy ikon a desktopon...Speed...De azzal kéri a cdt, ami meg bennvan, csak ugye crackelt a játék:) -
#21017 Meg az sg-n, meg a hardwireden, meg a rák tudja hol :D -
#21016 De gyengén fogalmaztál..:DDD..."egy-két"....egy hete már fent vannak a honlapomon..:DD -
#21015 És?
Ezeket már láttuk egy-két helyen... -
#21014 ILYEN FUTÁS KÖZBEN
-
#21013 ILYEN A GARÁZSBAN
-
#21012 Szívesen Nagyfiú! -
klastrom #21011 Köszi kisöreg! -
#21010 én mégegyszer végig akartam vinni úgy hogy 100%os vinner leszek meg nem jáccok máshol csak az underground módban de eluntam az agyam rajta