Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt nézd meg mégis sikerült kicserélni!

ezt nézd meg mégis sikerült kicserélni!

DJ RX7
nem megy nemtudnád elmagyarázni könyebben, lécci

:3

DJ RX7
köszike csak próba

DJ RX7
ok köszike

tep
olvasd el

\"SLICE of LIFE\"

DJ RX7
igen megvan és hogyan kell?

tep
😊

\"SLICE of LIFE\"

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

tep
szmájlik mellett >>>>>>>>>>> url

\"SLICE of LIFE\"

Pyx
öö, gomb a mehet alatt?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ RX7
ja és amuny a NFSU2-ben nagyobb lesz a gépigény mint a simában

DJ RX7
valaki tudna segiteni hogy kell azt megcsinálni amit pl Skline csinált hogy ráklikelünk arra a kék szöveg re és behozza a honlap nyugi nem fogom az csinálni mint akkor csak segitsetek.

DJ Skyline
címe?

CSOCSO
ezt honnan a pisibol olvastad ki?
CSOCSO
off es manual
karikusz
Reménykedjünk benne nem egy totális bukás lesz, ha már szenvedek a honlapjával...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

NFSU 2 NAGYON durva lesz !!!!!!

------------ A legújabb generáció: http://www.b13.hu

karikusz
Hi Skyine!

Kezdem csapatni az NFSU 2 lapot...ha jönnek az új infók, akkor írd meg mail-ben..

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
ecsém ne a gépedrõl linkeljél be képet,mert az nem fog menni!
töltsed fel az iaro.srv.hu-ra és aztán a kapott http://-s linket bemásolod a képekbe!

sikerült megoldanom de nem tudom hogyan!!

DJ Skyline
Ilyen kell nekünk az NFS U2-be!😛

DJ Skyline
DJ Skyline
LOL...és minek új tárhely?kifogytál a mostani helybõl???

karikusz
😊)...de a cím ugyan az lesz.....csak a tárhely lesz más...

DJ Skyline
megin....már 3x teszed át...

karikusz
Nem tom....hol vannak hírek a második részrõl?

karikusz
Most teszem át egy másik szerverre az egész lapot

DJ Skyline
bzzz....akkor hol láttam azt a képet...

karikusz
Hozzá se nyúltam...nincs meg a szervernek a jelszava amire feltöltöttem..))

DJ Skyline
kinem vitte még végig az Undergroundot,de már a végefelé jár???kéne save,mert nem engedi a save game editor,hogy a 6 junikot,lecseréljem 3-ra...mindíg visszateszi õket...plíz akinek van nem végigvitt mentése az küldjön 1-et a [email protected]öszi

DJ Skyline
neeem...csak megakarom keresni a parkolót...nem kell a sör csak kíváncsi vagyok hol a gecccbe van!😛

ScoobyDoo
Csak nem galériát akarsz nyitni?? 😛

DJ Skyline
hallod te törölgettél az oldaladon mostanában a képek közül???keresek 1 képet de nem találom....
a kép az hogy egy verda áll valahol és az emberünk talált 1 parkolót...és az van ráírva hogy aki megtalálja ezt a parkolót az kap 1 sört!😛PPPPPPPPPP

karikusz
Hát akkor elméletileg ráment a másikra...gyakorlatilag meg ki tudja...

Az argb az az eredeti formátuma?....mert azt tudom hogy nem mindegy milyen formátumba csapatod....(bocs hogy ha már beszéltetek róla nem olvastam vissza)...ezt tudtad?

csak félig van igazad ha a mentés máskéntre klikkelek akkor + adhatom de ilyen módon nem lehet argb -be menteni csak ha sima mentésre klikkelek akkor +nem írja ki hogy hova menti!!! ilyenkor mi van?????????????

csak félig van igazad ha a mentés máskéntre klikkelek akkor + adhatom de ilyen módon nem lehet argb -be menteni csak ha sima mentésre klikkelek akkor +nem írja ki hogy hova menti!!! ilyenkor mi van?????????????

karikusz
Te neked kellett megadni asszem, hogy hova mentse...

megoldottam de nem találom hogy hova menti a photoshop a argb-t !ezt tudja valaki?

megoldottam de nem találom hogy hova menti a photoshop a argb-t !ezt tudja valaki?

megoldottam de nem találom hogy hova menti a photoshop a argb-t !eezt tudja valaki?

karikusz
ok...csá..

DJ Skyline
na jó...megyek suliba...még 1 hónapot kikell bírni valahogy aztán NYÁRI SZÜNET...majd du. re!

DJ Skyline
még szerintem túl korai lenne...majd ha meglesz a tréjler,meg több kép...most csak 1 kép van,meg 10 sor szöveg...

karikusz
Gondolkoztam, hogy összedobhatnánk egy NFSU 2 oldalt...az 1-esnek a sikerére alapozva...lassan 13000-nél pörög a számláló...az egyik haveromnak a szerverén van és nem tudom a jelszavam, így nem tudom frissíteni..😞(

...amikor meg beszélek vele akkor meg mindig elfelejtem megkérdezni tõle..😊

DJ Skyline
ilyen emberek mindíg is vannak és lesznek is...
fogadjunk ha mondanánk neki gyere találkozzunk és ott mond nekem mind ezt akkor már máshogyan állnának a dolgok...
a fórumokban,cseten,meg úgy alapban az egész neten az emberek(nem mind) keményeknek hiszik magukat,meg én vagyok a Jani,az Isten és csak azért is belekötök,beszólok neki...
de én még mindíg nem tudtam meg tõle mi is az oldalam címe...ugyanis magam se tudom...mivel nincs is!😛

karikusz
jaja

karikusz
Csak azt nem értem, hogy hogyan minõsít valaki egy olyan embert, akit nem is ismer...szerintem megint összeakadtunk egy 13 éves kiskölyökkel aki azt hiszi hogy a legokosabb ember a földön..😄D

DJ Skyline
szerintem errõl ennyit...
tegyünk .-tot a végére!😛

DJ Skyline
foáj....az én seggemet majd nyalogatja a budipapír!