Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
nem biztos 😛

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
mi a mail címed!
átküldök egy pár cuccot!

Tirex
je

DJ Skyline
van adobe photoshopod?

Tirex
pedig ott van.

DJ Skyline
mail ment!

karikusz
Szerintem nincs ott kép

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline

Tirex
na még 1x

DJ Skyline
oda is majd ha lesznek képek! 😄

DJ Skyline
😄DDD
küldömis!!!

karikusz
Illetve bõvült Rekordok menüvel is!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Ez jól néz ki..😊

karikusz
Már van Vinyl menüpont a lapomon....

Küldheted a vinyl-eket 1000-rel!!!

Tirex
hali !
1x én voltam , de aphotoshoppal ez látom...

DJ Skyline
olvass vissza! nem mondjuk el 6x-ra!

DJ Skyline
mivan?
minek nekem 23x amikor eleve megvan??

karikusz
Szerintem csak Cheat-tal csinálta...

karikusz
Én még nem csináltam Vinyl-t a gaméba de kötekedni az jól tudnék..!!

zaki
cool, már 23X letöltötték 😊 nem te voltál mind a 23?

DJ Skyline
na gyerekek feltették a kocsim vinyljét! 😄DDD

DJ Skyline
mail ment!

DJ Skyline
mi is a címed?

Bercy
GGabika: ha neked teccik a street legal akkor próbáld ki a moster garage-t. és honnan veszed h 369 a max speed nfsu-ban?
Bercy
itt van progi hozzá de nem tudom h mûxik
DJ Skyline
igen-igen! belekötünk!! 😄DD

RelakSfromhome
Már párszor elmagyaráztuk, úgyhogy a következõ lépésed az legyen, hogy LÉPÉSRÕL LÉPÉSRE, PONTOKBA SZEDVE írd le, hogy mit is csinálasz, aztán majd itt belekötünk

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

edios
Hmm.. Ha összemixelnénk Midnight Clubb II és Need for Speed UG jobb részeit, a világ egyik legjobb játéka születne meg..

-> NFSbõl kiszedni a zenéket, a menüt, a videókat meg a kocsikat

-> MC2bõl meg kiszedni a törést, a városokat meg a természeti jelenségeket (esõ,köd,napsütés)

Úúúú a fél világ azzal jáccana szerintem 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Pyx
, de az enyém több volt

Smuggler
Biztos hogy már többen kérdezték: hogy kell a nd4spdworld -röl leszedett festéseket beimportálni a játékba? Lécci valaki pl: dj skyline 😊 lépésröl-lépésre irja már le. Köszi!

cement
Tegnap este csináltam egy 417-ezres driftet, csak elfelejtettem lefotozni

respect to the man in the ice cream van

cement
Ennyit lehet csinálni...

respect to the man in the ice cream van

Pyx
Amugy még senkisenem döntötte meg a best driftemet?

Pyx
simááán!

reggelt.
nem tudja vki hogy van fehér felni szin mert én nem találom.

thx a helpet
karikusz
....ja ..köszi a segítséget...

karikusz
Azért egy kicsit érdekes...ez a hatos pályán csinálta egy csávókám...szerintem ez nem igazán lehet megcsinálni mert az egy baromi hosszú pálya...illetve az is furcsa hogy a bestje csak egyel kissebb mint a 8.körben elért pontja azt az 1-et meg hogy csinálta? (mert csak annyi a különbség...)

karikusz
A programmal kiszeded, Photoshop-pal vagy valamivel szerkeszted és visszateszed a programmal...kell egy .dds update a photoshophoz hogy kezelni tudja a cuccost......azt is megtalálod a lapon...

karikusz

karikusz
Nézz el az oldalamra, ott találsz programot hozzá...aztán majd gyere vissza...megkeresem addig hogy hol írták le...

karikusz
Sikerült....

...köszi relaks

karikusz
Bocsi All csak próbálom...

karikusz
Mûködik...valahogy küld már el a kódot...

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
{URL=http://www.nfsunderground.ini.hu}{img}http://nfsonline.srv.hu/underbannervegleges.gif{/img}{/url}

Ugyan ez, csak []-el. Belekattintasz egyébként abba, hogy url, megadod a cím, valami kamu szöveg. Utána a kép gombbal beilleszted a képet, majd a kapott szöveget kivágod, és az url kamu szövegének a helyére illeszted.

karikusz
Nem tudom a kódot hogy hogyan lehet kettinthatóvá tenni...(

RelakSfromhome
De ha rákattintok, szar se történik.
Ilyen kellett volna:

karikusz
Azért a Banner mert ha csak beírom a címet akkor a sok vaksi nem látja és akkor jönnek a kérdések:hol lehet ezt meg azt letölteni.....stb...

karikusz
Most már mûködik!!

RelakSfromhome
Not Found
The requested URL /n/f/nfsunderground/vinylek.htm was not found on this server.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.29 Server at free.srv.hu Port 80