Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képek a helyükön...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Hehe, 13331
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Fotosop ilyen szentséget csinált?????
Na fürgén küldd át a [email protected] azt a .dds fájlt!
Na fürgén küldd át a [email protected] azt a .dds fájlt!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Elõbb jöttem, utána olvastam az üzidet 😄
Miben is nyitottad meg?
frissen szerzett gyöngyszem...
ez is vynil lenne
ez is vynil lenne
nincs mit!
énnekem is ezzel volt problémám hogy ilyen szarul jön be a cucc!
és kaptam ezeket amiket te és jól mûködik!
énnekem is ezzel volt problémám hogy ilyen szarul jön be a cucc!
és kaptam ezeket amiket te és jól mûködik!
karikusz!
benne vagy valamiben????
egy közös munkára gondoltam az oldaladon!
te nyitsz rajta egy help topikot, én meg megírom oda a cuccokat! ilyenekre gondoltam hogy hogyan tudjuk betenni a vinyleket,meg hogy honnan lehet letölteni,stb...
unom már azt hogy minden nap 43x megkérdezik hogy mit hogy és mi hol van!
benne lennél????
benne vagy valamiben????
egy közös munkára gondoltam az oldaladon!
te nyitsz rajta egy help topikot, én meg megírom oda a cuccokat! ilyenekre gondoltam hogy hogyan tudjuk betenni a vinyleket,meg hogy honnan lehet letölteni,stb...
unom már azt hogy minden nap 43x megkérdezik hogy mit hogy és mi hol van!
benne lennél????
Biztos hogy már többen kérdezték: hogy kell a nd4spdworld -röl leszedett festéseket beimportálni a játékba? Lécci valaki pl: dj skyline.karikusz 😊 lépésröl-lépésre irja már le. Köszi! mail: [email protected]
Dj: megnéztem még 1x ottvannak.( bár nekem magyaros photot-m van )de mindegyik Plug-in -ba betettem.Awin32-ben is ott vannak a csibészek.
Csak nyugodtan!..😊)
Tirex...küldhetsz te is pár cuccost...
Tirex...küldhetsz te is pár cuccost...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
figy!
a msvcp71.dll-t,msvcr71.dll-t,és az mfc71.dll-t a C:\WINDOWS\system32-be
a dds-t, és a NormalMapFilter-t pedig az Adobe\Photoshop\Plugins\Formats-ba kell tenni!
ennyi!
a msvcp71.dll-t,msvcr71.dll-t,és az mfc71.dll-t a C:\WINDOWS\system32-be
a dds-t, és a NormalMapFilter-t pedig az Adobe\Photoshop\Plugins\Formats-ba kell tenni!
ennyi!
Szép tiszta kép....😊
😄D