Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
Sajna asszem ez csak konzolos...😞(

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz

És a pözsósoknak is egy:

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Richard Burns Rally gaméról itten van-e képecske..DD

DJ Skyline
hy kolléga

karikusz
Jó reggelt All!!

RelakS
A Manta sztem az UT2004-ben a legkirályabb

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsega
nah mennem kell üdv mindenkinek. azé az a skyline sem rossz de a manta a király!!!!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
aham. ok!

Dzsega
az egy szép autó! igaz kicsit öreg de talán még szebb is mint a skyline!!! igaz ennél láttam már szebb mantát is!!!!

DJ Skyline
nosztalgiázunk! 😄DD

Dzsega
na de több száz üzivel ezelött egyszer már le lett rágva ez a téma!

DJ Skyline
ha jó a téma azon jól ellehet beszélgetni!

Dzsega
hali! hogy tudtok még mindig ezen csámcsogni?????

DJ Skyline
ákmodozni lehet,sõt kell is mert akkor...mind1...

Csacsi
Ha nyerek a lottón, akkor veszek neked egy autót, és akkor jöhetsz "mögöttem" a városban 😊)

najó abbahagyom, mert az álmodozásból már ki kellett volna nõnöm. Inkább dolgozom, vagy vmi illegális tevékenységet folytatok. 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DJ Skyline
ehhh...nekem is kéne és én meg egy suprát...aztán meeting,és egy drag gyorsban..habár úgy is te nyernél a skylineal...de én másnap(mivel megnyertem a lottót)veszek 1 bugatti veyront(1001 lóerõs)és bealázlak! 😄DDD

Csacsi
Na mind1....inkább elkezdek lottózni, és akkor egybõl keletrõl hozatok a gyárból, zsír újjat, bal kormányosat, és állítható futómûvest. 😊))

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Rendszám nem kell, mert nem mutatna jól az elsõ spoileren 😊)

Csacsi
Nekem az a sárga megtetszett, és akkor néztem, hogy az milyen autó. Na akkor találtam rá az igazira a gtr 34-re. 😊)

DJ Skyline
hát ja...de megkérheted a gyárat 1kis plusz zsetonért hogy egy balkormányosat légyszi! 😄DD
és mi van ha megjön a levél,hogy 250km/h mentél,és gyere be a kapitányságra!trafipac lekattinjta a rendszámot is! 😄DDDDDD

DJ Skyline
elsõ részben nem is volt skyline..vagyis volt csak nem ez a fajta...én supra buzi vagyok már az NFS SE (!) megjelenése óta

Csacsi
Ha ilyen autóm lenne, akkor nem érdekelne a trafipax....Szerintem úgysem érnének utol. Csak egy dolog zavarna nagyon. Hogy jobb kormányos, és azért az elég cink.

DJ Skyline
ja és a 50-70-el döngetõ totál megpakolt,utánfutós,tetõcsomagtartón is 871tonna cuccos,cigäny zöldséges merciket...minden sávban 1-1..!!! 😄DDD

Csacsi
Subaru Impreza van egy pár itthon Skyline viszont nincs.... 😊)

Meg különben is jobban néz ki.

És a Halálos Iramban elsõ része óta szerelmes vagyok ebbe az autóba.

DJ Skyline
háát....nem hinném....
vedd számba a trafipaxot,a 100-al döngetõ trabisokat,ifákat,wartburgokat,polsikat...és akkor mindjárt 180-nál tartunk! 😄DDDDD

Csacsi
Úgyis Gyöngyösre járok fõiskolára....legalább hamar leérnék az M3-ason 😊) 180-200 helyett mehetnék 280-300-al 😊)

DJ Skyline
de csak tényleg egy nagyon picit!😄DD
a Sklyine végülis majdnem viszi a 300-t,sõt asszem többet is mint 300...meg egy csöppet jobban gyorsul...

DJ Skyline
lehet árat egyeztetni????lol
leviszek belõle 3-4 millát! 😄DDD
új Subaru Impreza WRX Sti 11-12milla,és majdnem 1 kategória a 2 kocsi...csak a Skyline kicsit jobb! 😄DD

DJ Skyline
hát ja mondjuk az tényleg feltûnõ lenne...
oda megyek parkolni! 😄D

Csacsi
Az árat azért kérdezem, mert ott írtak áregyeztetés után...szóval nem biztos, hogy ilyen "olcsó".

Csacsi
Ellopni nem hinném, hogy bárki ellopná, mert mindenkinek feltûnne, hiszen ez az egy darab lenne belõle. Egyébként a cég ahol dolgozom, egész nap fegyveres õrizet alatt áll, szóval akár itt hagyhatnám állni éjszakára.

A másikfele, tényleg "csak" 15.500.000 Ft?

DJ Skyline
15.500.000 Ft nem is olyan sok...én többet kinéztem volna belõle az árban...ja de magyar ember már 1 régebbi utcai,sport kocsi után néz...nem hogy egy ilyen után...de úgy kéne majd végigmenned(maradjuk a jól ismert magyar vezetõi hagyományoknál)hogy 20km/h-val,bömbölõ zene,neon az alvázon,este,vagy nem is kell 20-al csak a lényeg hogy felfigyeljenek rád...ez a jó recept ha valaki szenvedni akar a feltûnési viszketegségben! 😄DDD
habár nem tom hogy hol van olyan biztonságos parkoló,ahol ne karcolnák meg,ne törnék fel,vagy a legrosszabb ne lopnák el...ja de van mégis 1 hely...a rendõr garázs...habár manapság akkora a korrupció hogy már bennük se lehet bízni...
így marad a sajátépítésû hermetikusan,vákuummentesen lezárt,6 riasztós,nukleáris támadás ellen védõ,atomgarázs!

Csacsi
Ezt nézzétek meg. Szerintetek mennyi pénzbe kerülhet? Csak mert akkor el kezdek gyûjteni.

Elég komoly lenne egy ilyen autóba beülni.És végigmenni a Hungária Körúton.

DJ Skyline
letölt és nézzétek meg...nem tudom hogy minek ment neki!de jól elvannak a srácok!

Csacsi
tegnap láttam a linket, arról a cikkrõl, ahol "építették azt az 1000 lóerõs suprát. Hát ne haragudjatok, de szerintem ez egyáltalán nem nagy szám. Most ez milyen már. Ez kb olyan, mintha én vennék egy Skylinet, vagy egy porschet, vagy akármilyen jó autót, és kivinném amerikába, leadnám egy céghez, és mondanám, hogy csináljanak meg rajta mindent, amit csak lehet. Pénz nem számít. Így könnyû autót építeni, majd akkor nagyzoljon, ha saját maga építi az autót, és nem külsõs cég. Mert ehhez semmi más nem kellett csak pénz. És akinek van, annak nem nagy szám, egy ilyen autót megcsinálni, szóval szerintem ez nagy LOL-ság, hogy erre gizdul.

DJ Skyline
hy

lokista12
hello

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

DJ Skyline
reggelt all!

janos666
Jó ez a játék, tegnap nyertem 201532 pontot dragba és még aznap sikerült is mindet eljátszanom.
dismarc
jajj de hülye fasz vagoyk gondolom nagyobb a video ,akkor csak röhögök magamon 😄DDD

nemtudom

dismarc
binary finary 2003 dj dupre
(ne az eredetit szedd mert az szar, de ez ez ez ez ááááhh)

nemtudom

dismarc
40 megáig felteheted, adok cimet hova, vagy annál nagyobb???

nemtudom

CSOCSO
😞((
sajnos en meg nemtok olyan helyet ahova feltudnam rakni ezt a sok videot.. igy jartatok😊 en lattam hogyan kell 1000 lovas suprat csinalni bebebiiii😊)))
dismarc
és az enyém és nem veheti el tölem senki!!!
igen igen igen

ALEKO A KIRÁLY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nemtudom

dismarc
akkor is a hengerenkénti befecskendeés, kompresszor, könnyitett kaszni ALEKO kat 2141 S 1600ccm 85 ló a király 😄D
gyári adat: 13s 100
végsebesség 146km

sufnitunig adat
9s 100
végsebesség 213 km eddig le bemérvemert ötös uton rövid az egyenes, de a kocsi még igy is mindig 1400kg, amikuuuuuuva sok (pl egy 1500ccms es honda 900 kg ugy gondolkozzatok,hajj de berugtam)

nemtudom

DJ Skyline
mér milyen zenét hallgatsz???

na én mentem!
bye all!

DJ Skyline
Not Found
The requested URL /toyota/vids/2nrSupra4.avi was not found on this server.

dismarc
ááááááááááá

ne igyatok ennyit és ne kezdjetek el odabaszos zenéket hallgatni föleg akkor ha kibaszott szerelmesek vagyotk és nem lhettek az asszonnyal

nemtudom

dismarc
úristen bassszátok meg rájöttem a lényege, ne nem

nemtudom

CSOCSO
elsonek a kerekeket le kene venni.. a tobbi maradhat..😊
amugy 1000 lovas suprarol video nalam!!!!:
Hogyan keszitsunk 1000 lovas Suprat!