Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is ez van, kb. 20 verseny után kilép játék és puff, kezdhetem elölről. Szerintem le kell tölteni az összes létező crack-et, patch-et, meg minden létező vackot, valamelyik csak működni fog és végig lehet vinni a játékot. Jön a Húsvét úgyis, most lesz időm ezzel szórakozni. Majd beszámolok, ha sikerült valamit összehozni.
A 14/111 verseny után, amikor megvan az első címlap akkor kilép a játék, speed.exe crash hibaüzenettel. A neten a kompatibilitási módot írták, de ez nem oldotta meg a problémát. Valami ötlet?
Btw amiért benéztem: nektek sikerült már valaha megszerezni a driftrekordos címlapot? Én sokáig arról se tudtam, hogy driftrekordhoz is létezik címlap, nemhogy megszerezzem, olyan messze voltam a megszerzésétől, mint Makó Jeruzsálemtől...
Pályától függően egyetlen (!) kör alatt kell összedriftelni 100-250ezer pontot. És ma végre sikerült... nőtt az e-péniszem :D azért embertelen meló összecsúszkálni ennyi pontot. Egy körön keresztül folyamatosan chaindriftelek, és akkor köv körre átmegy a pontszám, és akkor már csak mégegyszer annyit kell összeszedni a kör végéig... kb így sikerült az utolsó driftes pályán underground módban (107. talán?) egy imprezával.
Régen ha 20-30ezer pontom lett egy driftből már soknak számított, most meg ha elkapom a ritmust 80-100-ig is eljutok :D
Fú de régi játék... :D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
amugy valoabn rég votl de elfogott a nosztalgia :D
mennyire idegesítõ amikor a gép csal :S
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
vagy az az nfsu2 lenne? rég volt már.
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Próbálom feltelepíteni az underground 1 et, de installnál amikor beállítom, hogy hova telepítse és rányomok a next re, akkor eltûnik az install képernyõ, megjelenik egy mappa a kijelölt helyen, kijelölt névvel, de semmi más nem történik. 2 verzióval is próbálta. Xp s laptopra próbálom telepíteni.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Elõre is köszi
Cortinaar: Azért nem tudsz neten gamelni mert az EA Games már rég leállította a szervereket.
Eredetiben van meg, mégsem tudok csatlakozni a szerverre, hogy online játsszam.
Mi lehet a baj?
1.4 van feltéve.
Köszönöm
Corti
Need.for.Speed.Underground.Update.1.0.1.17-BAT
http://www.uploadjockey.com/download/8161563/N.fSUpdate.1.0.1.17-BAT.rar
http://rapidshare.com/files/197367792/N.fSUpdate.1.0.1.17-BAT.rar
http://www.tinydl.com/games-download/18931-need-for-speed-undercover-update-1.0.1.17-bat.html
bedobom mindkét lemezt daemonba, elinditom serialt beirom stb, beallitom h hova tegye, ranyomok h next vagy install nemtom már, es nem tortenik semmi, eltunik ablak, kicsit pörög a homokora aztán ennyi.
gondolom volt már ilyen, par oldalt visszaolvastam de sok ez
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
(Meg kell jeleníteni a rejtett mappákat!)
Itt egy nagyok jó kis FAQ a játékhoz.
ujra fogom a windows telepiteni és nem szeretném ha elvesznének az eredményeim
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Most küszködök az utolsó pályán (a 112-en), tudnátok adni valamilyen startégiát/kódok/trainert, amivel nyerni tudnék? <#confused>#confused>
Hmm ezt a telmesítmény-fejlesztés dolgot jó tudni, ha lesz még elakadásom ki is próbálom!
honnan van annyi manid...?
De azért itt már vannak -számomra- baromi nehéz pályák..
+ Megvan az 5. csillagom is, és kinézetre marhára tetszik az autóm:

Most a 70. pályánál tartok, lehet hogy az volt a csillagokkal a probléma, hogy levettem valamilyen olyan alkatrészt, ami ad csillagot (motorháztatõt asszem..) Mind1, azóta már sikerült a 4-et is összehozni, és most megyek az ötödikre <#wink>#wink>
Az átszínezést azóta sem tudtam megfejteni.. De szerencsére egyik idõverseny után választhattam egy naggyon durva, színes matricát <#kacsint>#kacsint>
Fákjúal!
Lenne két kérdésem a játékkal kapcsolatban:
Most vagyok kb 43-45%nál, de csillagom egyik verseny után 3-ról, 2-re csökkent vissza. Ez miért van? <#help>#help>
És lenne mégegy kérdés: Az oldalsó -fehér- matricát nem lehet átszínezni? Jó lenne a matrica, csak valami életteljesebb szín kéne neki.. <#confused>#confused>
Elõre is kösz.