Need for Speed Underground

Oldal 1 / 446Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LIGHTEYES7
Vagy! Megvenni a jatekot akár használtan!
Szia!

Nálam is ez van, kb. 20 verseny után kilép játék és puff, kezdhetem elölről. Szerintem le kell tölteni az összes létező crack-et, patch-et, meg minden létező vackot, valamelyik csak működni fog és végig lehet vinni a játékot. Jön a Húsvét úgyis, most lesz időm ezzel szórakozni. Majd beszámolok, ha sikerült valamit összehozni.
tigeroo
sziasztok!
A 14/111 verseny után, amikor megvan az első címlap akkor kilép a játék, speed.exe crash hibaüzenettel. A neten a kompatibilitási módot írták, de ez nem oldotta meg a problémát. Valami ötlet?
Nekem nem működnek a mentések, mindig elölről kell kezdenem a karriert! Miért van ez?
nearo
Tényleg undorító mennyire csal a gép... fú hogy gyűlölöm, direkt bevár, felérek 2 secre mögé, aztán rákapcsol, és bizonyos pályákon vért izzadva sem lehet utolérni, ha nem hibáz. Szerencsére szokott hibázni azért, de bizonyos versenyeket legnehezebb fokozaton kb csak így tudok megnyerni, hogy a gép hibázására építek. Pl market street, meg terminal... és inner city is néha, de azon csak egy kanyar van, amit a gép fénysebességgel vesz.

Btw amiért benéztem: nektek sikerült már valaha megszerezni a driftrekordos címlapot? Én sokáig arról se tudtam, hogy driftrekordhoz is létezik címlap, nemhogy megszerezzem, olyan messze voltam a megszerzésétől, mint Makó Jeruzsálemtől...
Pályától függően egyetlen (!) kör alatt kell összedriftelni 100-250ezer pontot. És ma végre sikerült... nőtt az e-péniszem :D azért embertelen meló összecsúszkálni ennyi pontot. Egy körön keresztül folyamatosan chaindriftelek, és akkor köv körre átmegy a pontszám, és akkor már csak mégegyszer annyit kell összeszedni a kör végéig... kb így sikerült az utolsó driftes pályán underground módban (107. talán?) egy imprezával.
Régen ha 20-30ezer pontom lett egy driftből már soknak számított, most meg ha elkapom a ritmust 80-100-ig is eljutok :D

Fú de régi játék... :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

akyyy
csaj volt jaja, valszeg Samantha :D

amugy valoabn rég votl de elfogott a nosztalgia :D

mennyire idegesítõ amikor a gép csal :S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

nearo
Én szerintem az elveszett, de ez csak tipp... ha samantha féle verseny volt, akkor annyira talán nem gáz, TJ adja a jó tuning cuccokat.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Az az Underground 2-ben volt. Ebben elvileg a licenszelt versenyre írta, de akkor ahelyett nincs másik?! Rég volt az szent :)
tán minden versenyt meg lehet utólag is csinálni. rég játszottam a játékkal, de nem ebben van a "map mode" amiben ott van minden verseny?
vagy az az nfsu2 lenne? rég volt már.

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

akyyy
véletlen elutasitottam egy versenyt (valami szivesség), ez vissza fog jönni, vagy amit jott volna jutalom, bukta?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok! Hogy kell beletenni a 100%-os mentés? Windows XP

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

Metalmilitiakid
Hali!
Próbálom feltelepíteni az underground 1 et, de installnál amikor beállítom, hogy hova telepítse és rányomok a next re, akkor eltûnik az install képernyõ, megjelenik egy mappa a kijelölt helyen, kijelölt névvel, de semmi más nem történik. 2 verzióval is próbálta. Xp s laptopra próbálom telepíteni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nem tudja valaki, hogy honnan tudom letölteni a Need for speed underground 2-õt?
Elõre is köszi
oszt esetleg hamachi?

Az ne is izgasson, hogy ez Undercoverhez van nem Undergroundhoz.
Cortinaar: Azért nem tudsz neten gamelni mert az EA Games már rég leállította a szervereket.
Sziasztok!

Eredetiben van meg, mégsem tudok csatlakozni a szerverre, hogy online játsszam.
Mi lehet a baj?
1.4 van feltéve.

Köszönöm

Corti

Carloska
friss folt a játékhoz!!!!!!!!!

Need.for.Speed.Underground.Update.1.0.1.17-BAT

http://www.uploadjockey.com/download/8161563/N.fSUpdate.1.0.1.17-BAT.rar
http://rapidshare.com/files/197367792/N.fSUpdate.1.0.1.17-BAT.rar
http://www.tinydl.com/games-download/18931-need-for-speed-undercover-update-1.0.1.17-bat.html

Hali, miért nem tudom feltelepiteni?:o
bedobom mindkét lemezt daemonba, elinditom serialt beirom stb, beallitom h hova tegye, ranyomok h next vagy install nemtom már, es nem tortenik semmi, eltunik ablak, kicsit pörög a homokora aztán ennyi.
gondolom volt már ilyen, par oldalt visszaolvastam de sok ez

SZilaJMaGGoT
Boltban kétlem, hogy van szerver... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Gyerekek az miért van,hogy telepitem a játékot,vagyis csak a kód beirásáig jutok el.mert megnyomom a nextet,kiirja hogy hova telepitse,megnyomom a nextet és semmi. eltünik.tolt egy kicsit.és nem jon ki semmi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

valaki tudja hogy kell a u2be a 100%-os mentést bele rakni
ffxi
BOltban?

Fákjúal!

94mike
nem tudja v.laki honnan lehet az NFS undeground2 hez servert taállni?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

underground2
nem tud véletlenül valaki egy olyan Online programot az NFSU1-ez, hogy neten tudjad vele játszani?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

PrisonMan
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\
(Meg kell jeleníteni a rejtett mappákat!)

Itt egy nagyok jó kis FAQ a játékhoz.

ffxi
xD

Fákjúal!

John Cena
írok ide:p régen volt írva:P

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Dark Angel 666
hova helyezi a játék a mentéseket ?
ujra fogom a windows telepiteni és nem szeretném ha elvesznének az eredményeim

nearo
Én nfs3-at ajánlom osztottképernyõzésre, szerintem az a legjobb. Fõleg, mert lehet benne zsaruzni is :)

ffxi
Régebbiekkel lehet.

Fákjúal!

Higany
Szasztok! Csak egy kérdésem lenne. Lehet-e ebben a játékban osztott képernyõvel játszani? Vagyis ketten egy sz.gépen? Ha nem, akkor melyik NFS-be lehet? Köszi!!

nearo
ha nem mondod, hülyén halunk meg

én nem szeretem az undergrandot
nearo
asztapicsa b+, iet nem eltékelni...<#wow2>

miilann
bizonyára.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

ffxi
Asszem neten.

Fákjúal!

miilann
hogy lehet multiba jáccani? =,="

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

PrisonMan
Siikerült kijátszanom!! <#wink><#wink> Kösz szépen mindenkinek a segítséget! Mostmár irány az underground 2 :)

PrisonMan
111/111 <#wink>

Most küszködök az utolsó pályán (a 112-en), tudnátok adni valamilyen startégiát/kódok/trainert, amivel nyerni tudnék? <#confused>

PrisonMan
Nem, a legkönnyebben <#vigyor><#kacsint>

Hmm ezt a telmesítmény-fejlesztés dolgot jó tudni, ha lesz még elakadásom ki is próbálom!

nearo
hmm... hardon nyomod legalább? :) amúgy ha visszaveszel a teljesítmény-fejlesztésekbõl, akkor sokkal egyszerûbb megverni az ellenfeleket, mert õk is visszavesznek

PrisonMan
Le kellett töltenem egy tarinert, mert az egyik körversenypályánál megakadtam, és a nitró mellett véletlen a Money-t is megnyomtam.. <#guluszem1> (F3-Nitro,F2-Money) Verseny közben meg másra koncentrálok <#kacsint>

nearo
nekem ilyen lett a golfom a végére:

honnan van annyi manid...?

PrisonMan
Tejlesített pályák száma: 86/111. Jó úton haladok a kijátszáshoz <#wink>
De azért itt már vannak -számomra- baromi nehéz pályák..
+ Megvan az 5. csillagom is, és kinézetre marhára tetszik az autóm:

PrisonMan
Hú hát U2-re már nem emléxek. Pont ezért is játszom újra õket <#kacsint>

Most a 70. pályánál tartok, lehet hogy az volt a csillagokkal a probléma, hogy levettem valamilyen olyan alkatrészt, ami ad csillagot (motorháztatõt asszem..) Mind1, azóta már sikerült a 4-et is összehozni, és most megyek az ötödikre <#wink>

Az átszínezést azóta sem tudtam megfejteni.. De szerencsére egyik idõverseny után választhattam egy naggyon durva, színes matricát <#kacsint>

ffxi
Azért csökken, mert ízlés szerint dönti a gép, hogy mi a jó. Ez rossz pont a játékkal szemben. U2 lehet átszínezni asszem, de javícsátok ki ha tévednék.

Fákjúal!

PrisonMan
Helló! A napokban eldöntöttem, hogy újrajátszom az Underground 1,2-õt <#vigyor>
Lenne két kérdésem a játékkal kapcsolatban:

Most vagyok kb 43-45%nál, de csillagom egyik verseny után 3-ról, 2-re csökkent vissza. Ez miért van? <#help>
És lenne mégegy kérdés: Az oldalsó -fehér- matricát nem lehet átszínezni? Jó lenne a matrica, csak valami életteljesebb szín kéne neki.. <#confused>

köszi<#vigyor2>
ffxi
4SMV-T69W-UL5J-BVA3-PT8B

Fákjúal!

Nem tudná megmonadani vki a Need for Speed Underground 1 Telepítõkódját?
Elõre is kösz.
Oldal 1 / 446Következő →