22257
-
mire akarsz????civichez van 1 olyan...és attól függ milyet akarsz,,,színezhetőt,vagy már alap színeset? -
köszi dj skyline, mindent tudok már az importálásról, exportálásról, csak hogyan lehet megrajzolni úgy egy vinylt, hogy a játékban az legyen a kocsi oldalán, tetején, hátulján amit én akarok??? Mert ha letöltök egy már előre elkészítet *.bbs-t, akkor azt photoshopban nagyon szépen kiterítve mutatja. De ha átrajzolom, akkor már a maskot is változtatni kell, és a rajz se oda kerül ahova akarom. Nincs olyan rajzolási nézet, ahol a kocsira lehet rajzolni és nem vaktába egy síkra? -
Piaa-s logó roxx, de mé nem mozog? :D -
köszi dj skyline, mindent tudok már az importálásról, exportálásról, csak hogyan lehet megrajzolni úgy egy vinylt, hogy a játékban az legyen a kocsi oldalán, tetején, hátulján amit én akarok??? Mert ha letöltök egy már előre elkészítet *.bbs-t, akkor azt photoshopban nagyon szépen kiterítve mutatja. De ha átrajzolom, akkor már a maskot is változtatni kell, és a rajz se oda kerül ahova akarom. Nincs olyan rajzolási nézet, ahol a kocsira lehet rajzolni és nem vaktába egy síkra? -
www.nfsunderground.ini.hu
ott a jobb felső sarokban Faq és keresd a vinyl helpet! -
és nagyon fontos! Ha már megrajzolok vmit, abból hogyan készítem el a MASKJÁT? -
tehát a *.dds-t a photosopbban kell egy-az egyben megcsinálni? Ha igen hogy, mert pl. azt abszolúz nem értem hogyan lehet azt hogy balról jobbra egyre kisebbek lesznek a szerkesztett vinylek. Ilyet hogyan lehet csinálni?
-
légyszi mondja meg vki hogy hogyan lehet vinyl készíteni. A bintexet, a dll-eket,és a dxt-tools is leszettem. -
-
arra kivi leszek, hogy hackeled le az ip-jét:DDD
bizti elfogta a para:)) -
Vazzeg! Ennyire sügér nem lehetsz, a beállításoknál! -
Hha megmondod nekem hol kell akkor megváltoztatom..
-
csak kemémyen waze-baze!:DDD -
Hello! A Buba-t és a BubaMestert meg lehet szerintem különböztetni... nem változtatom.. ---->>>> szemét gecije!!
Ha nem változtatja meg lehackelem az IP-jét és vége!
-
-
jé!
én azt hittem hogy az kaj te vagy!
-
Belépek vazz, mit látok?? BubaMester!!!!
Nem tudom ki vagy te öreg, de azonnal változtasd át a nevedet különben nem állok jót magamért!

-
Nem is azt akartam mondani hogy mindenki rohanjon Nyiregyházára, csak itt tényleg meglehet mutatni hogy ki mit tud, és a tét se semmi egy P4-es Qbic gép ami durván 150-200 rongy. Sajátrészről én képes vagyok egy jó LAN partira is elutazni akárhova, most gyurok egy kicsit és majd lemegyek nyomni egy pár kört. -
ez mind szép és jó,csak nem megyek le külön Nyíregyházára!::PP
gépem így is atom...minek még1?
de azért köszi hogy tájékoztattál minket! -

in inglis OK! -
NFSU bajnokság Nyiregyházán!
A lényeg az hogy az Európa száló alatt a Netkafféba beállitottak egy gépet amin 500ft-ért egy órán keresztül nyomhatod a NFSU-t, május 31-ig tart és akkor a 10 legtöbb pontot elérő játékos versenyezhet egymás ellen aminek a fődijja egy számitógép.
Részletek! -
Vagány a narancs!!!...párlevu fransze?... 

-
Nem az ...:)
Regeltem még egy tárhelyet hogy megtudjam...de a jelszavam nem tudom.:))...lesz@rom... -
honan lehet vinyl-eket leszedni?
-
Cubemaniac #20238 Szerintem az fpn.hu -
nem egyszerű wazz!

ez az eddigi legjobb vinyl amit valaha is láttam!(megérdemli a szaros neon!)

-
Fiúk!
Mi az eplanet -es lapoknak a címe?...mert tettem oda is még anno egy NFSU lapot de nem tudom az elérését.... -
hát ez valoszinü -
Én is ezt mondtam.. -
off
cm4 ugyanaz mint a 3, meg a kocsik is ugyanazok benne(evo7, 206 stb). -
nekem GeForce Ti4200 8x van és semmi probléma vele... -
majd a Richard Burns Rally!:DDDD
Colin 4 majdnem ua. lesz mint a 3...asszem! -
én is!(12 kocsival
)
-
hi, inkább itt kérdezd +... -
Már több mit 11000 fellett a számláló!:))
-
Üdv All!!
Valaki csapatta már a Colin 4 -et?
elméletileg most írom cd-re -
Az 5700 sokkal jobb, mint at 5600, szerintem érdemes megvenni, bár én is Ati párti vagyok. -
en mindenkepp radeont ajanlom -
Szerintetek a GeForce FX 5700 (128MB)-os jó graf. kártyának számít
-
Kicsit hülyén írtam tudom. Nem lényeges, csak nyitottam egy topikot és akartam, hogy benézz. Abban az üziben leírtam, hogy melyik az.