22257
  • Devil_Gy
    És még agresszív is!! Szeretem!!
  • [Walaki]D`Lair
    veled is gyorsultam már...:DDD (azt valami 100 pontos modemes amcsi faszmajom feltett a falra 1. helyről...:=(
  • 505thZajcev[PT]
    Nekem 120000 korul van ZajcevPT neven ,jancsimokuskent meg olyan 70000 korul
  • [Walaki]D`Lair
    én is...:)
  • [Walaki]D`Lair
    HUNWalaki
  • BaLeeX
    Ja, énis mennék magyarok ellen sőt lehet már mentem csak még nem tudok róla. Írkáljatok chatbe 1000-el ahol vagytok Énis benézek este majd 1-2 órára.
  • Devil_Gy
    Ami a vezetési technikát illeti lehet hogy még jobb időt is tudna menni!
  • Devil_Gy
    Persze! Simán!
    Miért ne?? Sőt.....
  • Devil_Gy
    Ennek örülök!!
    Ritkaságszámba megy a dolog!!
  • Stranger
    HUNStranger néven szoktam menni általában az első két szobában - ott van a sok pont:)
  • Stranger
    Nektek hány pontotok van drag-en? Én olyan 30-35 ezer körül járok.
  • Stranger
    Tegnap csináltam multiban circuiton egy olyan figurát, mint a 2f2f-ben volt. A hídnál pont úgy előztem le az előttem lévőt, mint a skyline a filmben. Nem tudom a csákó mit szólhatott amikor hirtelen a semmiből az orra előtt voltam, de én azt hittem be***ok
  • BaLeeX
    17.-ére mondják, a hivatalos hpn viszont az van, hogy 20.-tól a boltokban. De már aranyon van szóval talán 17.e bejön.
  • Devil_Gy
    Hi all!

Úgy látom van egy hölgy fan is!
    Ez örvendetes és ritka!!
  • 505thZajcev[PT]
    Bena vagy 22.95 :P
  • BaLeeX
    100% hogy van valami, ugyanis amikor mentem az eddigi legjobb időmet 1:21:9 körül akkor valaki éppen 7.5 mp-et vert rám...
  • AirborneRanger
    sztem számol vele ha a csávó mögött megyek akkor kapok draft bónuzst; a csávó nekiállt nitrózni és nemmaradtam le nitro nélkül se ugyhogy gondolom igen :D
  • BaLeeX
    Kösz a címeket!
    Keresővel próbálkoztam de csak hülye orosz oldalakat írt ki, viszont a www.edonkey2000.com-ra tippelhettem volna. :)
  • [NST]Cifu
    Szélárnyék effekt?! Ebben?! Röhög a vakbelem...
    Már magával az aerodinamikával sem foglalkozik az engine...
  • king13
    nekem dragban 24.97, circuitban meg 1.21.50
  • [NST]Cifu
    E-mule Az E-mule az E-donkey2000 "lite" verziója, amely nem tartalmaz semmiféle spyware-t és egyebeket.

Amúgy roppant bonyolult dolog ám beírni egy kulcsszót a keresőkbe (Google vagy Altavista...)
  • BaLeeX
    edonkey2000 az valami fájlcserélgetős cucc? Ha igen akkor vmi letöltőhelyet mondj lécci.
    Ha nem akkor valami infot róla.
  • AirborneRanger
    Dragban nekem 26 a legjobb nemtok jobbat menni :(
    pedig mind1ik oerfect shift ali váltok sávot
    nitro meg 4-estől 6ig megy szal nemtom h kéne
  • AirborneRanger
    mostmár nekem is ennyi la a véleményem má nem hútom fel magam rajta :D
  • AirborneRanger
    Bazmeg faszé engedik jáccani ezeket a köcsgög putriból jáccó 28.8k s modemes buzikat. Simán nyertem volna aztá az egyik csávó eccer csak ugy kilőtt mint a szar mintha valami tripla nitrója lett volna aztán visszabasszaelém 1 méterrel a gép persze kb 20al töcsömrög és beleszálltam izomból és totalled elbuktam majnem az összes ponton kapják beeeeeeeeeeeeeeeee
  • [NST]Cifu
    Hát dunno, én száguldáshoz jobban szeretem a pörgösebb zenéket...

Chemical Brothers, Daft Punk, etc.
    Vagy a régi Amigás demók zenéit, mint amilyen a Spaceballs csapat csinált...
  • [NST]Cifu
    Sajnos sehogy. Az átok EA sajnos változtatott a zenei formátumain (ergo nem működik az a módszer, ahogy pl. az NFS:PU zenéit lecseréltük), és továbbra sem támogatja hivatalosan az olyan dolgokat, mint a zenék lecserélése... :(

Ilyenkor istenítem az Invictus-t és az SLRR-t - ott sima MP3-ban vannak a számok, és csak a megfelelő könyvtárba kell bemásolni az új számokat és már mehet is a móka...
  • Tufa16
    ha vki megtalál vmilyen zenét a gameből vagy a listából akkor töltse fel vhova és dobja ide a linket! A Static-x szám már lent van. nem rossz!
  • BaLeeX
    Melyik? Az Echleon vagy amit balcoo írt?
  • BaLeeX
    Még mindig keresem a demo zenéjét. Valaki szánjon meg!
  • BaLeeX
    Töltsd fel a számot valahova, mint az előtted szóló is tette, linkeld be, mi meg letőccsük!
  • CSOCSO
    hát... csak az a baj hogy nem jön be az efféle linkin park vagy milyen stilus..
  • Breki33
  • CSOCSO
    juhééééééééééééééé
  • Carlos
    NFSU: Az illegalitás rendje

Az Electronic Arts által közzétett közleményben felhívják az online egybegyűltek figyelmét, hogy nem kifizetődő csalásokat alkalmazni az NFS: Underground demoban, mivel minden egyes személyt bannolnak a rendszerből (kérdés mi alapján?). A félrelépők kapnak egy utolsó esélyt a végleges változattal. A demohoz érkező peccsben (ezt sosem fogom megérteni, miért kell demohoz javítás...) többek között a köridők megmásítására hivatott csíteket is kupánvágják.

HARDWIRED
  • Carlos
    30 seconds to Mars - Echelon
  • Carlos
    Lehet, milyen néven vagy?
  • Carlos
    Töltöm föl!!!
    Majd megy link!!!
  • Carlos
    6mega!
  • Carlos
    Mél?