22257
  • Firci
    Lehet, hogy tévetsz a hivatalos oldalon 19.-e van!!! Sajna!!!
  • LezLee
    Hééé, mi van itt emberek??? Nem látom a nagy lelkesedést, hisz ha minden igaz holnap jön a GAME, vagy tévedek???
    Én mindenesetre már rohadtul várom...
  • bzoley
    Próbálgasd csak! Én meg voltam győződve róla, hogy 25 alatt lehetetlen, aztán ide tévedtem. Ettől persz nem változott semmi
  • bzoley
    Először is az kell, hogy úgy működjön a pedál, ahogy te akarod. A többi csak gyakorlat. Én speciel csináltam egy husszú úton járó pedált annak idején(az eredetihez képest), így sokkal finomabban tudom adagolni a gázt minden game-ben.
  • Gio
    out lehetseges:}
    kivagyol?:F
  • Rincewind
    Sok-sok gyakorlás.
  • Rincewind
    Gyerekek, szerintem ebbe a demóba nem lehet 23.00-nál lejjebb menni. Életem legjobb eredményét futottam, már a második Work Zone-nál sikerült kipörgetnem a kocsit 191 mph-ra 6/6 perfect-el. Az messze (legalább 3-al) jobb, mint az, amit a 23.57-nél mentem és a program kiadott egy 24.00-ás időt. Pedig annál 1000%, hogy jobbat futottam, szvsz nem lehet 23 alá menni... :P
    De azért még próbálkozom! :)
  • Shiver
    nekem 23.12 volt a legjobb (nincs kép)

és kb úgy ahogy Zsuszi mondja .)

Zsuzsi én vagyok az Abazolo :)))

képzeld világranglistán 6. vagyok :))) dragba
  • Pheel
    Na megint van miért dolgozni :)
  • Rincewind
    23.57! Van kép is, de még nem rakom fel, hátha sikerül még ezt is megdönteni (5/6 perfect váltás).
  • RacerZsu
    Nem minden crack enged fel, tudod, szériaszám stb... :)
  • RacerZsu
    Nos, nekem 23:32 a rekordom!
    Ahogy én csinálom:
    0-1: nagyon figyelve, 7000-7500-on tarva perfectel indulva!
    1-2: 1-2 kicsi pöff
    2-3: 3 közepes pöff
    3-4: 3 közepes pöff
    4-5: 3 közepes itt is
    5-6: addig pöfögtetek közepesen amig fel nem megy zöldig
    6+: ha marad, akkor had szóljon.
    Nagyon figyelve a váltásokra!
  • CSOCSO
    nekem 24.14 a legjobb és nemtom a titkot:) de azhem elég zoralt tudnék menni ha tudnám.. szal kabbe ha nem mondod el!:)))))))))))
  • Carlos
    Nos, biztos, hogy fogunk tudni játszani a fullal is!
    Vannak jófej hackerek, akik ráálnak az ilyen témára.
    Ha valaki keres cracket/trainert, annak ezt ajánlom, van itt mindenhez (majdnem)! Diablo 2 internet crack is van!
    Szóval nyugi, fogunk tudni játszani majd!
    Crackz/Trainerz
  • Pheel
    Én egyesben is nitrózok, plusz 6 perfect váltással mentem a 23.67-et :)

Van még pár apróság, de az had legyen az én titkom :)

Ja és az volt eddig a legállatibb, mikor kormányzás nélkül, csupán nitróval két sávot haladtam jobbra a rajtnál
  • Stranger
    Szerintem azért nem megy a szerver, mert nemsokára megjelenik a game, ők meg átállítják élesbe a full gamera. Amúgy nem valószínű hogy fogunk a warez verzióval neten játszani egy ideig.
  • CSOCSO
    én 6/6 ot tudok váltani.. súgd meg a 23 as technikádat privibe:)
  • bzoley
    Köszi,megpróbálom. Pár hete a fix.tv-ben játszottak vele, és azon kívül, hogy nagy tempónál remegett a kép mintha a world is elmosódott volna. Nagyon bejött. Jól láttam, vagy csak hallucinálok? Max részletesség kizárva(cel950;g2mx400)
  • Rincewind
    De ahhoz már nemcsak tudás kell, hanem kurva nagy szerencse is.
  • Rincewind
    Pedig nagyon egyszerű. Azt az elvet kell követni, hogyha hamarabb gyorsulsz fel, hamarabb is érsz a pálya végére. Szépen szakaszosan kell adagolni a nitrót, és már a pálya legelején el kell használni, hogy minél hamarabb 6-osba kapcsolhass. Így nagyon gyorsan lehet menni. Nekem a lenti képen látható 23.70-es eredményemben 6-ból csak 4 perfect váltás van, tehát még ennél is lehet jóval lejjebb menni. szerintem az alsó határ valahol a 22 vége felé lehet.
  • CSOCSO
    a lényeg hogy pumpáld a nitrot.. elég gagyi dolog de igy cisnálták meg a gameban.. pumpálsz kettőt 2esben.. 3 at 3 aban...4 esben is 3 at.. 5 ösben is 3 at aztán ami maradt az a 6 osra.. probáld nagy pumpálásokkal.. vagy még több de kisebb pumpálással
  • bzoley
    Hogy a fr***ba lehet 25 alatti időt menni?!
    Se kormánnyal, se bill.lel 6perfekt váltás mellet sem megy 25.7x alá. Nitrót próbáltam minden sebességnél. Elismerésem!
  • Pheel
    Na azóta már 23.67 a legjobb időm Drag-ben :) Kép nincs, nem csináltam.
  • Gio
    Telleg undorito amit muvelsz itt Skynet. Azert mert haverodnak van egy ilyen bogara, nem kell mindenkit leszolni, szanalmas dolog, nemgondolod?
    Szted ha mas megtehetne, vagy ertene hozza, nem csinalna?
    gondold mar vegig ember. Nekemis csak egy kadett gsim van, ha lenne ra keret, enis szepitgetnem, alikitgatnam. De nincs, es nem is ertek hozza, hogy megcsinaljam magamnak, ennyi. Ettol meg nemkell ilyen szinten lenezni mindekit....
  • Fefe
    És 10, Őrül neki
  • Rincewind
    Egyébként nem kellett volna már rég kijönnie a gaménak? Úgy tudom már rég arany, akkor meg...?
  • Carlos
    Én a helyedben ezt tenném:
    0, Bios, visszaállítod a sebességet alapra
    1, gép kipapcs, bekapcs.
    2, F8, csökkentett mód
    3, jobbklikk sajátgép, leszed monitor, leszed vga
    4, reboot
    5, felrak monitor (nem szabványos stb)
    6, 45.23 detonator setup exe indit
    7, felrak, reboot
    8, jobbklikk tulajdonsagok/beállítások/speciális/nvidia beállítások finomhangolása izlés szerint.
    9, install NfsU, játszik...
  • CSOCSO
    oksika.. amugy én tudok a feka-citromrol
    van a kék.. van az ezüt...meg valami sárgás is van.. sárha piros azhem
  • Rincewind
    Pedig ez is demó.
    Van benne egy nagy rakat design-varáció, amit ugye véletlenszerűen dob ki a demó. Van, amit gyakrabban (pl. a kék) meg van, amit nagyon ritkán (narancssárga vagy ez az ezüst). Ez is jól fel van spécizve optikailag, csak hátulról nem igazán látszik. :P
  • CSOCSO
    ugy náz ki mint az alap és más lámpák vannak..iylen nem láttam a demoban!
  • Rincewind
    Ööö, miért, hogy néz ki? o.O
  • CSOCSO
    ezt azért hagyjuk... tudni kell a cselességet... nemnevezném ügyességnek a dolgot.. LOL a dra racing de nagyon... nitro pumpálás meg hasonlók:)LOL... aztán látom elöttem ahogy a kis hülye gyerek megveszi anitrot az autojába és elkezdi pumpálni a nitro gombot:)LOOOOOOOOOL aztán dobhatja ki az autoját:)))
  • CSOCSO
    neked mé néz ki igy a nissanod?
  • Rincewind
    Ja és akkor én még über béna vagyok egy-két nagyágyúhoz képest neten. :)
  • Rincewind
  • Fefe
    Jaja már rajta vagyok az ügyön :D
  • CSOCSO
    király! és ha veszel rá fasza felnit akkor SENKI ne mondja hogy de vicces az a trabi.. hanem azt hogy: hú vazze milyen tappancsok vannak azon a trabin!!!.. legalább is ha én látok egy ilyet akkor nem durrogom le... ha szép az auto fényezése... és normális felni és nem tul per es gumi van rajta az nagyon jol néz ki!
  • CSOCSO
    amugy a fizika nekem tetszik nagyon is..az összes nfs ben elég nagy LOL volt amikor felborult az auto...ebben viszont nagyon faszán borul az auto. igaz egy kissé könnyűnek kezeli a gamez az autot.. gondolok itt arra mikor a circuit mappán lejövünk a 3 as lépcsőn.. mondjuk csak ugy 20 al. egy kissé nevetségesen jo nagyokat ugrat az auto.. ami nem nagyon sim.... de a többi kellemesnek nevezhető...
  • Fefe
    Így igaz. Nekem egy Trabi 601 van Az adott helyzetben mos csak erre telet a fizumból
  • CSOCSO
    mindeni belegondolt.. ezer éves dolog hogy nem nézik jó szemmel hogy szarrá töröd az autod... de bene volt ezer olyan gamezban a törés ami nem valóságos mégis ad egy fílinget..sőt ha jol belegondolok NINCS olyan gamez amiban valóságos törés van.. hisz mindegyik gamezban kibírja az auto a 120 as frontális ütközést.. és ez már gagyi.. hisz 60 nél máér használhatatlan az autód a való életben