22257
-
ok én biztos megyek oda este! HUNKG21 néven leszek -
Szerintem az ECLIPSE A KIRÁLY!!! Már megvan és ezzel is fogom végignyomni. -
azt próbálják meg! merénylet lesz akkor ellenük:P -
A go undergrund módban van meg vagy csak free rideban????? Mert úgy már 70 körül meg lehet kapni. -
Én sem ragaszkodom a Skyline-hez, majd ha kipörgetem akkor kipróbálom, de én már az Integrát várom nagyon.Most tartok a 43. pályánál asszem, remélem már nincs messze:) -
márhogy külső nézetes -
Az nfs HP2-ben sem volt replay alapból. Ahhoz jött ki később vmi replay patch? -
Hy all! Bercy-vel mindig a germany 2 ben talizunk mert ott kevesen vannak. Oda gyertek ti is Mindkettönk neve végén van egy HUN felirat DzsegaHUN. Ma este nem igérem de lehet hogy holnap este fenn leszünk. -
Mért nem megy az online??? 
Pedig eddig ment a már itt is sokat belinkelt online patcher-el. De vmiért "meghülyült" és nem megy...kifagy!!! ÁÁÁÁ...sírok...vki segítsen! Miért nem megy, pedig eddig ment???

-
Igen ezt én is észrevettem. Amikor az Accurával kűzdöttem egy Golf-al keményen. Mondjuk ha a Skyline nál nem lesz jobb kocsi asszem kitartok az Accuránál mivel nagyon bejön kinézetre is meg gyors, mint a barom. Minden gépi ellenfelet otthagyok a rajtnál. -
A Skyline a "legjobb" kocsi a játékban? Azaz azt kapod meg utoljára? Mert én már 85 körül megkaptam és most is még csak 95 körül járok. -
Még én sem találkoztam magyarokkal, ezért meg kéne dumálni, hogy mondjuk mindenki menjen a germán szobába és a névben legyen benne a HUN. -
Ami igencsak csökkenti azt a minimális realitást amivel a játék bír:DDD
De egyébként ne értsetek félre, én folyamatosan nyomom a gamet, és nagyon tetszik, csak egy-két észrevételt osztottam meg veletek:) -
Viszont cserébe akár 206-ossal is lenyomhatsz egy Skyline-t. -
Ráadásul nem következetes.
Minden versenyben van egy jobb képességű autó, akivel a igazi küzdelem folyik, még a többiek lemaradnak kissé.Legalábbis én ezt figyeltem meg.Namost ez az autó úgy váltakozik ahogy éppen sikerül elrajtolni, és mindíg az a kocsi a penge aki hozád legközelebb van az elején, vagy esetleg előtted sikerül kitörnie.Ezt akkor lehet mefigyelni, ha elkúrsz egy pályát és restartolsz.Szerintem ez baromság, mert ha az egyik körben egy adott kocsi volt a menő, akkor egy restart után nehogymár a hátul kullogó lámert avanzsálja a gép penge gyerekké.
A másik ami szembeötltt, hogy ha nagyon elhúzol, akkor a gép úgy alakítja a forgalmat, hogy lehetőleg ütközz valami tötymörgő hétvégi sofőrrel.Persze álltalában ugyanakkor jkelennek meg az autók, de azért mindíg van egy-két ilyen bónusz csirke aki direkt szivat, hogy ne sikerüljön tetemes előnyt szerezned.Szerintem ez is a gép malmára hajtja a vizet:) -
Na igen, igazi őrült száguldás:DDDD
IMÁÁÁDOM
-
piRAnNya #6910 Re: CD re hogy lehet kiírni az 1 es bin t mert nem fér rá 700 megabyteosra -
Szerintem is csal a gép.
Első jópár versenyem után dícsértem az AI-t, hogy milyen fejlett, példák:
- Ha a gép egy másik útvonalon akar menni de pl. miattad nem tud akkor nem erőlteti halálra, hanem megy a másikon max nem rövidít.
- Ha jönnek keresztbe autók, akkor kikerüli őket de az még semmi, hanem adott esetben fékez is egy nagyot.
- Kihasználják a szélárnyékot a kocsik.
Aztán szép lassan előjöttek a hibák is:
Amikor nem látod a kocsikat mert vagy előtted vagy mögötted vannak akkor a legritkább esetben hibáznak, de ha látod őket akkor sokkal többször nekimennek dolgoknak. Én ebből arra következtetek, ha nem látod a gépet, akkor valami ideális útvonalat számolhat neki így nem megy neki semminek.
Ettől (meg a replay-től) eltekintve egy kibaszottjó játékot dobtak össze. Ez a leghangulatosabb NFS rész az összes közül, az 1 azért volt nagyon hangulatos mert rengeteg olyan újdonságot vonultatott fel amit addig más nem, a 3-ban pedig a rendőrös üldözés vitt mindent.
És ha hozzáadjuk, hogy 2004 elejére tervezték és nemhogy késtek vele, mint egyes "nagyok" még előbbre is hozták. -
-Replayt imho majd egy patchben fognak beletenni. Vagy egy kiegben. Hadd tejeljen a nép.
-Csajok : Gef3 Ti200, 64 mega, dx 9.0, és VANNAK.
Egy bajom van csak velük, hogy pl mikor a két ferdeszemü bejön, és összecsapják a tenyerüket, mindig ugyanaz, és ugyanolyan ruha van rajtuk. Az még oké, hogy egyformák, minden sárga egyforma. De legalább 2 különbözö ruhát adtak volna rájuk. Ha már beleteszek egy ficsört, kicsit kipofásitom, nem?
-Tükör : én hátra szoktam nézni egy pillanatra (be lehet konfigolni valami billentyüre)
-Motion blur : ezt énis megnézem, elbirja a kártyám?
-Az átvezetö videók nálatok is olyanok, mint egy beszivott ember látomásai? Hol kiélesednek, hol elhomályosodnak. Iszongyatosan zavaró...
-Még nagyon az elején járok (16. verseny asszem), de máris piszokul csal a gép. 3 körös versenyben 2 kört úgy lenyomok, hogy már a térképen sem látszanak az ellenfelek, erre a 3. körben elökerül egy, jön mint állat, egész bele a seggembe, és néha még le is nyom. Imho ha 2 körig nem birt utolérni, a harmadikban már ne is tegye - cheat nélkül. -
Figyusszatok mar.
Multi szokott menni este? En meg sosem talatam magyarokat, de kerdesre sem jott itt valasz, hogy melyik szoba, stb... Szoval van valami "torzshely" sg-esek szamara? -
Vagy MX 440ed van, vagy Ti 4600. Most döntsd el!
-
G_ArchAngel #6903 Én Logitech Freedom 2.4-el játszom, MotionBlur-joystikot még nem találtam sehol....:))))))))) -
ninc -
IGEN AZ EGY EFFEKT!!!!!!!!
:-DDDDDDDDD
-
Csak rosszabbul látni az utat...:-) -
Motion Blur az, amitol sebessegnel elmosodik a taj?
Basszus, lama vagyok, azt hittem szaraxik a videokaresz :) -
Én már az elejétől fogva úgy nyomatom, mert akkor igazán feelinges a dolog:DDDDImádom ahogy minden elmosódik, és talán kicsit jobban érzékelhető a sebesség:) -
Jaja, elég érdekes.
AMúgy játszik valaki MOTION BLUR effekttel?????
ISZONYAT KEMÉNY!!!!!!!!!
Aki még nem próbálta, az tegye. Meg a fényekkel is lehet variálni az options menüben, a customize alatt. Kurva jól fog kinézni, csak a játszhatóság rovására megy, ahogy a motion blur is kicsit.... -
Weight Reduction Kits; Brake Kits; Drivetrain Packages; Tires; Suspension Package; E.C.U. & Fuel System; Nitrous Oxide. Szavazást kérek a tapasztaltabbaktól. -
TJ Unique Reward-on mire érdemes rakni? Szerintem ez az utolsó amit adni fog, ezért nem szeretném elbaszni valami értelmetlenre... -
de még mindíg jobb mint a semmi.
egy ilyen csillogó játékban érdekes, hogy kihagyták a replayt, de ez van... -
Csakhogy engem nem azért érdekelne a replay, hogy abban a kameraállásban nézhessem a versenyt amiben játszottam, hanem külső, rögzitett állásokból pl... -
ToMy_ #6891 Jóaz a Lodzsitek forszfídbekkes piross cucc baze, nekem is olyan virít a cockpitben, van rángatózás meg rezgés meg vizesárokban is csúszkálás...
GeF3Ti200 nemtom hogy csináltátok, hogy nincsenek starterbuxák, nekem alapból ott rázták magukat, próbáltam elcsapni is, de nemment..
-
Nocsak. Megnézem.
THX! -
Egyébként a honositomuhely.hu-n találtam egy Camstudio nevű free progit amivel lehet videót rögzíteni, ha valait érdekel. Nem tudom mennyire lassít, de replay helyett lehet, hogy jó lesz.
-
G_ArchAngel #6888 GeF3 Ti200 screenshot with babe #1
GeF3 Ti200 screenshot with babe #2
GeF3 Ti200 screenshot with babe #3
na, így elhiszed, hogy van GeF3-on babe? -
köszi, ha hazamegyek megnézem.
Egy street drag akkor igazi, ha csajszik indítanak.
-
bb #6886 ne legyetek bénák. optionsban van egy olyan crowd! ha bekapcsolod van nő, ha nem nincs. nőkkel egyébként nehezebb :)))), mert nem mindig ugyanúgy indítanak. -
Na elég a macákból!
Amíg az én gépemen nincsenek egy szót se róluk!
-
Ócsó volt, és 128Mb.
De főleg az ára miatt.
Ha hazamegyek megnézem.