22257
  • Bandee
    mondjuk az télleg érdekes. nekem pölö 350fölött megfől a skylineom mocija, szal nem vágom h legyen annál gyorsabban menni... :\
  • Bandee
    jé pirannya! te magyar vagy ezek szerint :D (már jáccottunk) majd holnap jáccok aktívan, csak legyen magyar szoba könnyebb lesz embereket megtalálni! :D
  • Bandee
    nem1szer velem is megesett :D
  • Atiii
    nekem mégcsak 8 verseny kell és megcsinálom...de itt a 7 körös verseny az betett..vezettem 6 körön át és a 7 végén elémjött egy qurva teherautó... kicsit ideg vagyok
  • Borg
    Mit szoptam basszus, valahol 68 körül járok, de eddig egy drag miatt sem anyáztam ennyit!

Kibaszott csucsforgalomba berak, ráadásul (csikjaik szerint) csont szar autók ellen, és vagy 20. alkalommal sikerült csak megnyernem.
    20ból 15x richtig elém ette a penész valamelyik járókelő autót, 5 alkalommal pedig csak lestem, mert elején lehagytam a mezőnyt, végig speedelek, mögöttem az összes nyil, beérek a célvonalhoz, erre mit látok? Az egyik ott kempel már 50m-el mögötte. Ráadásul valami fostalicska dodge neon. Úgy, hogy végig én mentem elöl, és nem előzött meg egyik se.
    A végén ugy nyertem végülis, hogy végig perfect shift, meg minden váltást meggyorsitottam nitroval már az elején. Ja, és ki "totaled"-eztem az összeset :D
  • piRAnNya
    Rankedben online van olyan szoba hogy HUN001 majd összelehetne gyűlni addig is na central ban nyomom:D
  • bzoley
    tep?
  • Tikal #7512
    mert illgális, azért éjjel :)
  • Kurty
    Nemtom!
  • Mr.Macho
    miért van az, hogy a kocsimat csak szarabb kocsira tudom elcserélni?
  • SoDI---
    Na bő másfél óra játék után a röp-benyomások.
    - Király, hogy default-on rohadt gyors.
    - Miért csak éjjel lehet menni? :)
  • DJ Skyline
    köszi...
  • CELL StormBird
    The Chemical Brothers -Leave Home
  • DJ Skyline
    nem tudja valaki hogy mi ennek a számnak a neve?
  • Madmaxx
    nálam is igy volt de aztán meguntam és a pocsverogep-et elfogadta!
  • CSOCSO
    most egy darab pörgésről beszélsz vagy a végpontrol??? mert egy darabot pördülni 120 al szép teljesítmény.. de végeredményként nem izgat...
  • bzoley
    Jó estét mindenkinek!
  • Bandeeka
    Hali!
    Lehet hogy volt már rola szó ezért ne hordjatok le pls. A játék hol tárolja a save-em? Pls segitsetek köszi
  • SkunkliX
    magyarítás az kellene mert nem ismerem a színek pl. nem látom a fekete úton 200nál a fehér autót amitől a levegőbe repülök ütközésnél :)
  • zaki
    minek ehhez magyarítás? elakadtál, vagy mi a pöcs?
  • SkunkliX
    senki nem akar 1 magyar online csapatot ???
  • Fam
    focussal a négykörös leghosszabb pályán mentem már 270.xxx-et de egyszer nekibas*tam a falnak úgyhogy lehetett volna 300e is
  • magus
    miert mi a problema?
  • [NST]Cifu
    Driftelésre szerintem a Miata a csúcs autó, szinte magától pördül, és közben mégis végig irányítható marad. A hosszabb pályákon erölködés nélkül lehet 120.000 pontot csinálni vele, nekem eddig max. 217.000 pontot sikerült összehozzi vele...
  • zaki
    mikor megnyered a versenyt, restartra mész, aztán kilépsz a versenyből
  • I.C.ram
    Töltsd le őket mp3-ban. Ezek mind ismertebb számok.
  • And5
    zenéket nem lehet vhogy kiszedni a játékból mp3ba?
  • ÁjjLe BoBBi
    de be ám! már csaka zt mond meg plz hogy miért fagyok ha online gamera nyomok ?:)
  • BaLeeX
    Hányadik versenynél??? Nekem ilyet nem adott a rohadék!!!
  • zaki
    vazze, ez nagyon lol :))))))
  • Teperinke
    Én nekem ilyen junik tuningokat adott a gép:

• CSOCSO
    nekem tegnap volt egy érdekességem... online játszottam végre.. erre nekemjönnek odlalrol és én nekicsusztam a korlátnak. de mintha semminem lett volna ott.. csusztam tovább a semmibe.. majd visszarakott a pálya közepére.... PPFF::LOL... ennyire szar netkodot hogy bírt íri az EA?? meg kell mondanom rohadtul nem tetszik az Onlineplaying...hp2 ezerszer jobb volt neten!!!!!
  • CSOCSO
    soha nem használok kéziféket:))))mert akkore leesik a fordulat.. amikor jol megy a driftelés.. akkor szinte kiakad amutatóm kettesben..
  • CSOCSO
    nekem 83 ezrem a legnagyobb.. de nem egy oldalonkell csuszni.. max 2 esben.. és a nagy kanyarokban ( 2 es pálya!) természetesen egy oldalon csuszol.. aztán az egyenesben elteszed balra a seggét.. majd jobbra kiteszed és a kis S-t beveszed.. majd megint egy oldalnyi nagy kayar.. következőben is ugyangy.. és ha gyes vagy.. mehetsz körökön át.. a 145 ezres.. elvileg egy 3 körös dolog..
  • Marcell
    Valassz olyan nevet, ami meg nincsen! :))
    Pl. Manyineni6739
  • G_ArchAngel #7477
    Marcell. köszönöm!
  • Borg
    Hasonló nekem is volt, egy GolfGTI elleni meccsen, az utolsó körben az egyik kanyarban kiszállt (kis segítséggel :))))), aztán vissza se jött!! Mutatta a térkép a nyilát, hogy megy ki a francba a térképről, és még csak meg sem próbált visszajönnia pályára...

Bezzeg ha én akarnék igy elcsatangolni, rögtön visszarakna...
  • Marcell
    Kattints az also szinekre (amik meg lakat alatt vannak) es nyomj egy entert. Ekkor megkerdezi, hogy meg akarod-e oket venni. Kattints az igenre vagy ok-ra, aztan megkapod a szineket...
  • G_ArchAngel #7474
    halihow,

kérdés:
    ha nekem kiírja, hogy level 3 paint-et megkapom, akkor a színeknél miért vanna rajta lakat?
    Előtte lekell szednem a matricákat?
    67. menetben vagyok, de még mindig nem választhatok színt holott megkaptam őket...
  • SkunkliX
    kéne 1 magyar szoba is ahol cheat nélkül lehetne menni azonos szintűeknek