22257
  • DeathJr
    Van benne igasság.Már kezd uncsi lenni az uj nfs-ek.
  • DeathJr
    Nekem is Xp-m van és nekem gond nélkül felrakja.
    Mi is mentünk egyszer 200 felett csak mi 240-el:) csöppet süppedtem az ülésbe:PÉs az volt a szép hogy olyan tempóval is megelőzött minket egy kocsi:SEgy Suzuki tuning verda:D onnantól a haver inkább lentebb vett a tempóból.
  • MrDOS
    Ez az amit a Juiced-ben jól megcsináltak.
  • MrDOS
    Az Underground1-ben az tetszik, hogy csúszkál a kocsi. Az is jó dolog, hogy 300 km\h fölött nem látni semmit, de azok a kocsik amelyek benne vannak tuningra születtek. Az MW-ben és a CARBON-ban nem tuningra valók az
    autók. Porche, Lamborghini minek ez. Ha legalább ilyen gyors autókat tettek bele akkor már legyenek kezelhetetlenek, pörögjenek ki stb. Elég rég láttam belülnézetet NFS-ben. Nekem a III-as volt az első, de annyira jó lett, hogy még most is a III-as meg az Underground a kedvencem. Az Underground óta nem volt jó Need for Speed. Igazán csinálhatnának egyet.
  • ffxi
    PÜ ment!!
  • joci011
    segítség vki nem tudja mi a most wanted telepítőkódja!!!! segítsetek ha tudtok
  • Code92
    a mondatod utolsó részéáben van a ráció "Underground 1 4EVER!" én személyszerint nem kedvbeltem az autós játékokat se a rally-t se a szimu-t se az árkádosokat egyszer szülinapom előtt azt mondta az unokatesóm:kérd az underground1-et egészt jó majd meglátod.........
    így lett azóta megszerettem az nfs-t és lassacskán az autós játékokat is de a legjobb mindigis az underground1 maradt az kewdveltette meg velem az egész stílust az autós gammákat, az nfs ek azóta egyre rosszabbak.....kéne egy igazi tunigolós váosbanmenős nfs amiben nincs lamborghini meg luxusautók csak amni az ug 1 ben volt meg még pár jó japcsi és német utcai verda és kevesebb rendőr....csak egy város éjszaka a legjobb sofőrökkel ranglista HANGULAT!!!!!! ez kéne naépnak de sohasem találják el ezt csak az ug1 esetében ennyi.
  • Elmör
    Lehetséges a 390, de az már annyira kihegyezett motort jelent, hogy nem lehetne sokáig használni, plussz nem számolva, hogy a kocsit is úgy le kellene könnyíteni, hogy az elrepülne. 300-320 egy durván tuningolt Skylinenak nem ügy, viszont Mclaren F1-et láttam eddig a legtöbbet menni, asszem 360-370 volt pályán a sebessége, de szerintem a pali majd beszarhatott. 220-al mentem egyszer, na már ott eléggé parás a dolog szerintem. Nekem csak annyi gondom van ezzel az NFS-el, hogy amióta XP-m van azóta nem hajlandó feltelepülni. pedig szívesen nyomnám mégegyszer.
  • DeathJr
    Ebben az nfs-ben lehet a legjobban érezni szerintem a sebességet:)
    Ha az ember eléri a 300-at akkor mást nem lát mint a kocsit:D
    Ez a rész legalább reális.Nem úgy mint a MW vagy a CARBON hol megy egy kocsi 400-al??Pláne az Underground 2-ben ar RX-8 hol megy 390-et??
    Underground 1 4EVER!
  • MrDOS
    Az UNDERGROUND után a legjobb a III-as és a II SE.
  • MrDOS
    Nekem ez az NFS tetszik a legjobban, szerintem a CARBON szart sem ér.
    Az MW nem lett rossz, az U2-ben sok a tuning, de nagyon lassú.
    Lehet hogy nem tökéletes, de ez a legjobb. Az a bajom vele, hogy a PEUGEOT
    206-ost úgy fel lehet tuningolni mint egy MAZDA RX-7-est vagy egy NISSAN SKYLINE-t. Az új NEED FOR SPEED-eknek nincs hangulatuk, egyszerűen unalmasak.
  • ffxi
    Úgy tudom nem szabványos szabványt használ a gém. Vmi ogg formátumot. Azt a könyvtárat keressél amelyik tartalmazza ezeket és cseréld le őket. De csak ogg-t lehet.
  • DeathJr
    Hali all!
    Van arra progi hogy kicseréljem benne a zenéket???
    Mert azt hallottam hogy a MW-be ki lehet de azt nem tudom hogy ebbe ki lehet e mert szívem szerint ezt az nfs-t tartom a legjobbnak.
  • ffxi
    Hát akkor az ja.
  • Elmör
    AMD X2 4200+ AM2, 7950GT, 1GB RAM, de tök mindegy, mert másik gépen sem ment el, ami régibb, gyengébb. Inkább a CD-re gyanakszom.
  • ffxi
    Milyen géped van?
  • Elmör
    Sziasztok!

Ma megpróbáltam az Underground 1-et CD-ről feltelepíteni, de nem sikerült. Olvastam, hogy a kompatibilitást állítsam át, hát ez megvolt, de minden próbálkozás kudarccal végződött. Miért? Van, hogy nem is ír ki semmit, csak dolgozik-dolgozik a gép aztán semmi. Ha kiír valamit akkor ezt: "Nem Win32 alkalmazás" vagy "ReadprocessMemory or WriteprocessMemory error" Hát azt értem, hogy írási vagy olvasási memória hiba, de a gép tökéletesen működik, más játékok mennek rajta. :(

Vagy lehet a CD-m halt meg?
  • Kerolki Kai
    ha megkaptad légyszi mutasd meg a telepítőkódot
  • babetta80
    Sziasztok tudom hogy nem ide tartozik az UG 1 el hogyan lehet a neten játszani már mindent letöltöttem amit kell de mem akar kapcsolódni mikor a játékban rámegyek az online játékra
  • babetta80
    Milen keresőt jó, nekem a seeing eye van de valamiért már nem működik egy ideig jó volt
  • Toroco
    használd a keresőt. ez a kérdés már 1000szer elhangzott
  • dagattfej
    HOGYAN LEHET NETEN JÁTSZANI VELE?
  • Szabi1991
    festések/matricák
    pályák
  • ericsson ga628
    már megoldottam

Honnan lehet letölteni hozzá autókat????????????????
  • ericsson ga628
    mert telepitésnél hibát ir azzal a fájl-al kapcsolatban
  • ffxi
    a meg minek?
  • ericsson ga628
    Mostmár megtaláltam

valaki el tudná küldeni a GOLF/GEOMETRY.BIN fájlt???
    [email protected]
  • ericsson ga628
    valaki meg tudja mondani az underground 1 telepitő kódját???
    előre is köszi
  • KomaX
    LAN-ozni lehet szinte mindennel. Online is megy . Irj ha erdekel [email protected]
  • ffxi
    Hali!
    Pcseltem 1.4-re és nem indul a gém, kéri a CD-t
    Lehet ezzel LAN-nozni?
  • ssk3
    kössz mindent
  • nearo
    Vagy nem ezekre gondolt...
    De nem baj, a keresők használata is egy megoldás.
  • sebtib
    szerintem így egyszerübb....
    de hát te tudod,egyébként a neve "music importer"
  • Toroco
    nemtom hogy miért nem lehet megmondani az ilyen programok nevét
  • sebtib
    ha megadod az e-mail címedet elküldöm neked.
  • nearo
    Vagy a google-ra gondolt, vagy valami másik keresőre (singingfish, stb...).
  • ssk3
    Talán ha megmondanád a progi nevét....
  • sebtib
    Le kell tölteni az internetről van egy olyan program erre a célra
  • Czdano
    Dc..
  • ssk3
    Valaki nem tudja hogy hogy lehetne kiszedni a zenéit? vagyesetleg leszedni?