22257
-
nem is sex-ról beszélek csak 1 laza pipáról
-
hát nem is tom. Most nincs hiányom a sex-re. De majd ha hiányom lesz talán.

-
na lécci csak most az 1* kábbé 

-
még a k.baszott oldaladat is reklámozom!!! hálás lehetnél!!! -
szerintem a kék de nekem mindig is a kék volt a best mindenhol!
ja és NEM kapom be!!!! -
bekaphatod
és sztem a navancssárga a legszebb
-
Tutti!!! A kék az nagyon frankó meg a ződ is!
Jah nem lesz cucc mivel ma egy kicsit zűrösen zsúfolt napom lesz / van. De meg lesz majd 1/2 6 kor a telóm!!!!

Megnéztem, pici és sokkal szebb mint a tied!!!

Na jó a tied is szép!
-
átalakítottam 1 kicsit az oldalam! nézzétek meg és írjátok meg a véleményeteket róla. működik-e 1átalán a színválasztás opció stb.
előre is THX -
Regisztráld magad és akkor fogsz tudni linkelni -
asszem azért van ez, mert nem vagy regisztrálva -
a japán kocsikat lehet tuningolni a legjolcsóbban, mert 1 brabus vagy amg merci azért sokkal többe kerűl mint 1 japcsi tuningolt gép. akik kimennek at utcára versenyezni annak csak nagyon kis része engedhetné meg magának az amg vagy brabus merciket, ott van nekik az olcsóbb japkó gép, és ezért a japán autók az utcai gyorsulások alapvető kelléke -
müködnie kell a 0.9.2 es LAN patch-nak, én személyesen nem próbáltam de haveromék nyomták már hálópartyn!!! -
Van valakinek valami tapasztalata a 0.9.2 LAN patch-el kapcsolatban? Ezzel tudnék multiban is játszani? Nekem egyelőre csak egy crack-elt NFS UG van meg de ha azzal nem működik akkor tutira megveszem az eredetit mert nagyon tetszik a játék!
-
Miata!
Állítólag azzal a leg könyebb, és mintha Pyx is ezt használná -
ja, +2egér és 1 billentyűzet.
-
ja, kíváncsi vagyok a 80. verseny felett hogy boldogulsz majd
-
LOÁL -
Köszike még csak annyit hogy mivel mennyek mit ajánlasz? 
-

-
Pyx egyhuzamban végignyomja a kettes driftpályát, és úgy csinál 500000 felett... -
Huh!!!nekem az eddigi csucsom70 000- 80 000ezer!! TE HOGY CSINÁLOD MILYEN PÁLYÁN MÉSZ TELJESEN KÉSZ VAGYOK EZEKTŐL A BEST-EKTŐL AMIKET BETTÉL. 

-
Szépség verseny...
Nagyon sokan váltogatják a kocsijaikat és így nem csak egy szép verdájuk van. Ha hétvégén csinálgatod csak a képek feltételét akkor egy kicsit gázba leszel ha megostromolnak képekkel mert a freemail csak 5 MB-os (asszem) és az nem sok hely egy hétre...
...csak egy észrevétel volt... -
szerintem azért van mert lusta vagy visszaolvasni egy pár oldalt...mert ha visszaolvasnál akkor esetleg menne tovább a játék mivel az orvoslásra rálelnél...
szivesen. -
mail megkapva...banner a helyén...:DD -
okok...lesem...
-
mail ment a bannerrel -
Én nem...csak rábasztam egyet az optikai egeremre,meg a billentyűpadra!!! :DDD -
:DDD -
ketszer vittem vegig.. elso meg ennel 10 szer borzalmasabb volt... masodjara turheto...
amugy szvsz az SG elete folyaman ez az elso olyan gamez aminel minden masodik forumozo szettort egy keyboardot a jatek miatt -
Felmentem egy kicsit játszani...driftaóelni szeretek de nem szeretem a cheat-ereket...na amikor rajthoz álltunk és ők elölrébb mentek akkor már láttam hogy jó játékosokkal állok szemben...mentek ezek össze vissza csak úgy kapkodtam a fejem...de nyertem...és igazságos gameval...
KAPJÁTOK BE CHEAT-EREK!!!!!!!!!!!!!!!!
Need For Speed Underground HUN -
azé' nem olyan borzalmas -
Ez olyan mint amikor én mentem egy röviditett pályan kb. 240 el az ellen ment a hosszabb uton és 280 bevette a 90 fokos kanyart és megelőzőtt. Ja és persze az utolsó körben annak is a vége felé. -
szarul van megirva...blackboxnal azt hittek dejo moka lesz es forditva sult el... szvsz nagyon gaz... EA helyet tobbet nem adnak a blackbox kezebe jatekfejlesztest -
Én már leszálltam a gameről de frankón olyan mikor kezdem látni a tűneteket mintha magamat látnám,amikor én játszottam :DDDDDDDD -
Akkor alakul....alakul....:DDDDD -
Az én nőm még csak most kezd megbolondulni a játéktól:) (58 pálya) -
csuvarszki #11276 Az én csajom is kiakadt.
- Megkérdezte, hogy mi a baj. Na pont azt nem kellett volna.
Utána persze még Ő fakadrám, hogy vele miért kiabálok és hogy ne játszak tovább...
JJJJJJJJaaaaaaaajjjjjjjjjjj!!!!!!!!!! :)
FAKADOK! -
Vannak ilyenek...én is volt hogy püföltem a billentyűzetet kidüllett szemekkel mint állat...a csajom meg azt hitte hogy megbolondultam...:DDD -
leszaroooooom!!! 

nekem az bőven eléééééééég!!! :DDDD -
a 390k-snál is megverteleeek :PPP