17
-
#17 Ha valamit eltolok, azt el is ismerem.
Bocsass meg - komolyan. Azt hiszem olyan "passzban", egy temetes utan ejszaka olvastam az irasokat, amikor konnyebben felreert valamit az ember. En ilyenkor tettem, es a felreertesem maradt meg. Arra reagaltam... Meg egyszer bocs, en voltam a hulye (de paranoiamrol van papirom:) - bar ez nem mentseg.
Meg egyszer bocs.
Geza -
#15 Kifejezetten gerinctelennek tartom az Interneten a nevtelenseget - amikor ott a lehetoseg, hogy valaki nicket valasszon (a neve igy is titokban maradna).
Marad a megszolitas ennyi -!
Orulok, hogy megtalaltad neha a rootot, ha a hosszu cikkjeimet elolvastad, ird mar le a veget, mert addig soha nem jutottam el:) Egyebkent a hir igaz, amit feszegettek a root megszunt. Az el nem olvasott, es a masodik hozzaszolasodban emlitett cikkeket, ha kell elkuldom, csak - cimre nehez, es olvasva a tobbi megjegyzesedet kar is lenne, de kosz az erdeklodest. Valaki kerdezte: "géza bácsi, mondhatnál pár szót magadról, hogy ki vagy, hol végeztél, miből doktoráltál. miért emeled az sg színvonalát? stb.. :)" A vegerol kezdem: az sg szinvonala kivalo, azt nem kell emelni - csak lehetoseget kaptam az iras kozlesere (amit koszonok). Magamrol: egyetemet vegeztem, ott doktoraltam, regen volt, es a dr-t utalom hasznalni, de a nevem nagybetuvel irom.
Geza -
#14 Nem merek valaszolni, mert veletlenul kiderul, hogy tudom a valast, es nem akarok csalodast okozni "joakaroimnak". Maganlevelben folytatom -
#13 Nem vagyok ugyved, ettol fuggetlenul igen merges lennek, kidobnam az osszes vedelmet, ami a gepemen van - bar sajnalnam, mert igen jo. Melyik cimemre gondoltal :)) -
#12 Ha ezt "szexualis inzultalasnak" szantad - nem... -
#10 Udv mindenkinek, es kosz a hozzaszolasokat. Eleg hosszu utat tettem meg ma, elegge elfarasztott. Holnap minden kerdesre valaszolk, amira tudok:)) -
Frenzy #5 mozilla mail 1.3 -ban van spam szuro, es eddig igen okosnak mutatkozik. A penisznovelestol kezdve a tozsdefigyelesen at egeszen a koreai nyelvu spamekig (amit egyebkent nem is tudok elolvasni, meg ha erdekelne sem...ja nem is biztos hogy koreai nyelvu, mivel kriksz kraksz :)) mindent kepes felismerni vagy ha egy-egy level at is siklik, betanithato annak felismeresere. Innentol pedig automatikusan kerulnek a spam mappaba a levelek, ahonnan aztan torolhetok vagy automatikusan torlodnek bizonyos ido utan.
A mozilla mailben ez fuggetlen a filterektol, amelyek kulon vannak es szortirozni lehet veluk. A spam szuro (junk mail filter) egyszeruen csak tisztan tartja az inboxokat :) En csak ajanlani tudom (hatranya, hogy nem lehet mozilla bongeszo nelkul felrakni :( -
#4 Amióta a mailbox-on volt valami nyereményjáték, naponta 6-8 kéretlen reklám jön - a legritkább esetben nem sexről van szó benne :) -
#3 már én is kapta megy kongóit azon kívül mindenki a péniszem méretén akar javítani (csak nem tuggyák hogy nincs reá szükség :)) -
#1 géza bácsi, mondhatnál pár szót magadról, hogy ki vagy, hol végeztél, miből doktoráltál. miért emeled az sg színvonalát? stb.. :)