Közeledik a genetikailag tökéletesített emberek kora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szoval ez kicsit off volt, de azert nem artana a jonepeknek kicsit korulnezni, mielott valamibe belefognak, mert elkepzelheto, hogy olyan dolgokra is hatassal vannak, aminek meg esetleg meg a letezeserol sem tudnak, es itt nem feltetlenul csak istenre, meg mennyorszagra kell gondolni, hanem arra, hogy pl az ikreknek mint termeszetes klonoknak gyakran van telepatikus kapcsolatuk egymassal, vagy esetleg a genetikai tokeletesitessel kiiktathatnak bizonyos keszsegeket az emberbol, ami adott pillanatban a tuleleshez kene....mondjuk osztonos megerzesek, olyan fel nem terkepezett kepessegek, amiket meg maga a fizika sem ert meg.... en se buheralom meg a kocsim motorjat, pedig tudom a mukodesi alapelvet.. viszont vannak benne olyan nelkulozhetetlen aprosagok, amirol fogalmam sincs.. akarcsak az emberi genkeszletben, csak hat az embernek lelke is van, azzal mi lesz? vege lesz a halal utan?
kenytelen ujjaszuletni a klon testeben?
vagy ujjaszuletik a klon testeben egy masik lelek?
es hogy neznek majd rank, mint uj faj? mint mi a Cro Magnoniakra, annak idejen?
kenyes moka ez, de eloszor ilyeneket kene tisztazni, meg mielott buheralni kezdenenk...

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
Szerintem semmi nem történik feleslegesen. Az élet nem azért alakult ki, mert éppen nem tudok XY mit csinálni. Mindennek megvan a maga értelme. Isten lehet nincs, de van valami ami mozgatja a világot, és itt nem csak a világegyetem tágulására-összehúzódására gondolok, hanem mindarra ami körbe vesz minket. A fizikai dolgok is érdekesen alakulnak itt a Földön, de miért más máshol. Meg ki tudja még mi. Szóval Valami az van és ezt nevezhetjük akár Istennek is.
Bonewerkz: A minap a koleganõm írt egy levet külfödre és érdekesen vette észre, hogy tavaly ugyanezen a napon írta ugyancsak azévi elsõ levelét annak a gyárnak. Hát most ez véletlen vagy sem a franc se tuggya 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
pl az, hogy az emberi ful miert hasonlit egy emberi embriora... veletlenul? igen, de miert van annyi veletlen, hogy mar matematikailag nem lehet megmagyarazni? pl ugyanazon a napon 2 autobaleset, de pont 1 ev, es 12 ora kulombseggel... (megneztem az orat) szoval vannak erdekes dolgok...
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Asszem már írtam ezt. De ez így van-volt-lesz és Mi nem tudunk semmit sem tenni, mert hiába a Mi pénzünkbõl is folyik a kutatás, nem hozzánk folyik vissza. Lehet pár év10-ed múlva fogunk is belõle profitálni, de addig csak szájtépés. 😊

köcsög fejû, nem hiszi hogy van isten, mert azt hiszi õ az!!!
Éljen a természetes szelekcio! 😊))
Remélem nem írtam le sok hülyeséget, mert csak azt írtam ami hirtelen eszembe jutott és lehet nincs is rendszer benne 😊 De arról lehetne litániát írni mi is a szar most és mi a baj. A génmanipulációt üdvözölni kell és mindenhogy támogatni. Biztos lesz hátulütõje is a dolognak, mint ahogy van minden korszakalkotó felfedezésnek pl. atombomba, hidrogénbomba. Ezeket is legelõször a harcászatban alkalmazták, mint ahogy minden ma használatos terméket általában (mikrosütõ). De mindnek megvan a maga jó oldala. Atomreaktorokkal lehet hajtani az erõmûveket, amik áramot és hõt termelnek nekünk. Atomtengeralatjárók és hajók mûködnek, atomtöltetettek a belsejükben :]
Na már nem tom hova akartam kijukadni... mindig elragadtatom magamat. Remélem lesz aki végigolvassa és talán meg is érti mire gondoltam, mert lehet néha homályos volt a mondanivalóm.
De a témánál maradva, a genetikailag módosított gyerkócökbõl egy generáció is elég, utána már örökítik tovább magukat. Idõnként szükség lehet kisebb korrigálásokra, de nem lesz ebbõl a részébõl túl nagy ipar szerintem.
melyiket fogod felvenni, a nagyon ritkán megbetegedõ (egészséges), terhelhetõ, okos munkatársat, vagy pedig mást?
aki nemet mondana, nézze meg hogy a cigányok, vagy a szülés elõtt vagy után lévõ nõk (gyerekek betegsége miatt nagyon sokat kell otthon maradniuk) foglalkoztatottsága milyen
ilyen az élet, nem sirni, hanem megoldani kell a problémákat
http://www.lohere.net - a MagyarChan
te fizetnél azért, hogy a gyereked ne lehessen xlábu, szivbillentyuproblémás, törpe, dawn kóros stb.? egyértelmû, hogy te is rászánnál igen nagy összegeket arra, hogy ne szenvedjen az örökletes betegségektõl, mert ki az a hülye, aki a saját gyerekéért nem tenne meg mindent?
és ha azt biztosítani, hogy nem lesz rövidlátó, vagy rút mint egy boszorkány neked csupán néhány százezer forintodba kerül, de a gyereked utána nem hal meg 70 évesen, hanem SIKERES lesz, és te egy BÜSZKE apa lehetsz, aki megtett mindent érte, akkor ezzel mi a baj?
tudom, tudom, a gond ott van, amikor az amcsi genetikailag felturbozott katonák napokig rohannak olimpiai sprintersebbeséggel a sivatagban, infralátásuk van, közben cipelnek a felturbozott izmaikkal 50 kilot... na igen, de ez is olyan mint a dinamit, mindent lehet jóra és rosszra is használni
Szép Új Világ? :-/