\"Dj\" kismocsok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
te sem tudsz sokat... 120 ezerbõl veszel egy pio cdj 100ast amivel bár scratchelni nem lehet de minden mást meg lehet vele csinálkodni.. és van rajta 3 effect is ( zip, wah wah, jet) nálam volt pár napig egy numark keverõvel..hát akkorát ökörködtünk hogy jujj.. no és nembeszéltem akkor az 1000esrõl ami...khm..huhhh
ThePartyFace
Kis illusztracio

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace

ThePartyFace
Azert haborodtam fel, mert egy ilyen "naksiekhiperszuperkiralyok" klub plakatjan lattam meg a nevet...ebbol rogton kovetkeztettem a jatszott mufajra. Mellesleg a "nagy" Spigi neve alatt volt a neve.
Sz'al szanalmas a....

VinylToy
"...Mocsi a mixalbumon 15 hatalmas partisláger..."

ATB, Aquaqen, Jan Wayne, szánalmas megint csak ezt tudom mondani :((

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Hát ezekután azt mondom hogy tényleg a dj szakma szégyene lesz ez a csaj, Náksi pffffffff mennyyyeeeeeneeeek aaaa piii......-ba!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Mike
aha, de nagyon képben vagy!
szóval te nézed ezeket az adókat, és a szemét mûsorikat?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

VinylToy
Hallottad már zenélni, egyébként nem rég a Budai-val találkozott egy mûsorban, mivel Imi a kedvenc DJ-je szóval nem biztos hogy Lászkecsöpööööttt játszik a Mocsok, félreértés ne essék én nem védem, de amíg nem hallottátok zenélni (ahogy én sem) addig nem kell fikázni egybõl, ez a baj itt Magyarországon, fáj a más boldogsága!

Szánalmas!

Randal
3000 éve? hááát nemtom, én úgy tudtam, hogy a rómaikak vezették be a cirkuszt. pontosabban a kocsiversenyeket, gladiátorversenyeket, meg a többit és ez kb Kr. elõtt 100 környékén volt (lehet hogy tévedek)

Breki33
és csalja a baratnojet :-)
VinylToy
Miért fáj az hogy õ is szeretne valamit kezdeni magával, elõtte is zenélt, most hogy benn volt a mûsorban kihasználja a lehetõségeit, ha tényleg profin csinálja engem nem érdekelne, hogy hol volt és mikor és milyen szemléletet képvisel!

Breki33
akkor most a roma leszbiknek a legjobb az országban? :-)))
Gery1980
Jövõre meg majd Ibizán láthatjuk Monika Kruz-al back to back-et nyomni

VinylToy
Haver az a baj hogy te se tudod mit beszélsz! :))
CD-vel nem lehet bulit csinálni???

Mixelnek CD-vel is!?

Mixelnek CD-vel is!?

Szóval a témához ez egyáltalán nem kapcsolódik, azt meg hogy elõtte már zenélt, ez így van, szóval most hogy ismert lett szerintem ha õ ezt akarja csinálni és van hozzá érzéke, elhivatottsága, akkor miért lenne baj?!

ThePartyFace
Sok a pancser...

Davidus
Ja különben én is DJ vagyok mert DJ a monogramom:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
"DJ Kismocsok... Nem túlzás ez egy picikét?"
Miért lenne túlzás? A többi DJ-n csak azért nem vagy kiakadva mert nem ismered õket:)Meg attól hogy leszbi meg VV még lehet akár jó DJ is. A DJ szakmáról meg annyit hogy nem Kismocsok lesz az eslõ "hozzá nem értõ" a szakmában:)

V9ykn8_TZL0

Ez az egész "benne voltam a vvben mostmá sztár vagyok" nevetséges. Már az elitélendõ aki egyáltalán jelentkezik ilyen "valóságshowba" (aminek nem sok köze van a valósághou), ráadásul ha még utánna ebbõl is akar megélni (lsd majka, gyergyusz? stb stb). Szép mai világ.

ThePartyFace
Epp ezt magyarazom...oke, hogy media sztar, meg tele van velem minden pletyka magazin es a szutyok kereskedelmi tevek, de azert tulzas, hogy ugyan ilyen siman egy teljesen mas szakmaban is elhelyezkedjen. Hanyok ettol!

Gery1980
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSOM:DDDDDDDD
Mi jöhet még?:DD

SoDI---
Mé', nem az övé?
Még a TV-ben is benne van! :-)
Ismeri az egész ország! :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

ThePartyFace
Amugy nekem nem a leszbikusokkal van a bajom, hanem azzal, ha valaki leszbikus, akkor mar rogton ove a vilag...:P

ThePartyFace
Mondjuk...a zsak megtalalta a foltjat:)

ThePartyFace
VV nelkul tudod mikor hivtak volna meg Bp egyik "legkiralyabb" szorakozohelyere...

SoDI---
Volt a Fókusz-ban is.
Már apát is kiszemeltek maguknak.
Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a pokol tüzén fognak elégni, nekem semmi bajom velük.

Amig két lány, addig nem gond :-)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Dynamic
Jah, én tegnap olvastam, hogy Kismocsok és Rita együtt élnek és gyereket akarnak...Bázzzz
Dynamic
Lehet, hogy félre vagyok tájékoztatva, de úgy tudtam, hogy már régóta valóban "dídzsézik".
SoDI---
Igazságtalanok vagytok, nekem pl. kifejezetten tetszett az a kép, ahol Kismocskos a Zsoltikával smárolt (Blikk, vagy Mai Lap cimlap)

Galy
ecsém, ennek a mondatnak semmi értelme! :DDDDDDD
Galy
kinek van baja a leszbikkel????
Galy
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
hali
es felismertek? :D

www.napisajto.hu

CSOCSO
jaa... ehhh:)egyszer voltam ott...hááát...
ThePartyFace
ÍKLÁB

CSOCSO
melyik dizsiben lesz?
ThePartyFace
ezvan...
majd lesz dj sziszi, meg dj solya is:P

Mike
nem ér, én is ezt akartam irni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ThePartyFace

Ez mi, ha nem szegyen?!

Ez a kulturalt szorakozas megalazasa! Borzaszto!
Mellesleg az eritntett klubrol eddig is megvolt a velemenyem...:P

hali
ez mi az istenfasza?

www.napisajto.hu