\"Dj\" kismocsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Meg is hallgatom😊 Remelem mindenki megszereztem mar a rádiódídzséjs livesettet...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Hip-hop dj don't play techno!
MAYDAY 4ever!
Ok is csinalnak allatsagokat es a zenejuk is kiraly😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
és cowboy sapkát is visztek?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Randal: Spigiboy közel egyenlo Naksiekkal, csak kicsit szarabb mixeket keszit😛
És amennyiben te tudod, mi a disszonancia, írd le ide nekem nyugodtan. (Nem mintha nem tudnám.)
Eddig azt látom, hogy kapkodva véded ezeket az embereket, csak épp az okát/alapját nem fedeztem fel, miért.
Na viszlát!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Valami zenei enciklopédiát nyugodtan keríthetnél, és átrághatnád magad rajta. Azután majd nyugodtan, anyázás nélkül, észérvekkel elbeszélgethetünk karmester nélkül játszó nagyzenekarról, 0 tudású DJ-krõl, mert eddig alaposan mellélövöldözöl. Addig nem érdekel a téma. Majd szólj, ha legalább azzal tisztában vagy, mi az a zenei disszonancia és a hangolatlan hangszerek közti különbség !
A "kisfiúkám" a végén nem kellett volna. Én nem vagyok olyan srác.
De annyit tudok mondani, hogy azért Sterbinszky, Spigiboy, DJ Rush, Newl, Yonderboy meg a többi nagy ember azért TUD zenét csinálni. Mievl nem vagyok fanatikus metálos meghallgatom ezeket is(szobatársaim ezt szeretik, meg bátyjám is) és azért van különbség közöttük meg a faszom Náksi vs. Brunner meg a többi faszkalap között akiktõl hányni tundék....
Azert nem kene vaktaban okoskodni:/
Persze, én is csak az általam vont párhuzam alapján találtam hasonló dolgokat, de belátom a különbségeket is, már ha csak azt vesszük, hogy teljesen más társadalmi réteget céloznak, más a körítés, stb.
Viszont pl. a jelen esetben kismocsokról, és a rendkívül jól segített karrierû Sterbirõl nem is kívánok érdemben nyilatkozni.

Csak szerintem ez egy mondvacsinált dolog. Az okokat már leírtam. (#55)
Igen, amennyiben a zenészek a karmesterre hagyatkoznak, valóban másképp adják elõ a zenéket, mivel ilyenkor õ irányít. De hidd el, hogy egy gyakorlott, összeszokott zenekarnak nem kell a karmester, hogy eljátsszon valamit.
Különbözõ DJ-k is máshogy keverik ugyanazokat a zenéket, nem? 😄
a karmestereket nagyon nagyon ne keverd bele!
"bármit eljátszik a zenekar, ez tény" - csak a zene egy bizonyos szint felett nem arról szol, hogy eljátszák
a karmester hozza össze a többtucat embert egységes egésszé, nélküle szétesne, disszonáns lenne a hangzás.
nemzetközi karmesterversenyeket szokta közvetíteni mtv1, és 3 karmester UGYANAZT A ZENEKART, és UGYANAZT a zenemüvet 3féleképpen adja elõ
függ az emberek beállítottságától, ritmusától, stilusától, és kurvasok dologtól, hogy milyenre sikeredik egy adott zenemû, és a karmester NAGYON NAGYON meghatározó!

Szóval aki nem igazán ismeri ezt mûfajt az egybõl ezekre mûanyag majmokra(Náksi) gondol holott sokkal több van mögötte.
Csak ennyit akartam. PEACE!
Tényleg felesleges süketnek magyarázni, mi a magas C.
A zenekar karmester nélkül is simán eljátszik akármit. Errõl fölösleges vitázni. Ez tény.
Elég szar példa volt, mert sokkal többrõl van szó, mint egy zenekar elõtt hadonászó emberrõl. Max. te látsz belõle ennyit.
Ezen kívül kell hozzá képzés. Itthon pl. a Liszt Ferenc Zenemûvészti Egyetemnek van külön karmester szaka. Ennyit a maguktól eldurrant, 0-án képzett karmesterekrõl.
Persze lenne egy ember, aki nyomatná a muzsikát, de nem lenne sztárolva csupán azért, mert meg tudja állapítani mi tetszik a közönségnek...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"