118
Milyen balesetet láttál? (live)
  • Galy
    ja, én is eladtam mindkét űrhajóm :(
  • KennyG
    mostanában kurvasok a meteor baleset!
  • Galy
    Éppen a Föld középpontja felé igyekeztem, amikor belobbant mellettem egy mélyvulkán.
    Durva volt, mert nem volt nálam hőálló fagyálló.
    De ezt is megúsztam, mert mire elért volna a lángtenger, már kint voltam Ausztáliában.
  • Lteebee
    Angol u. - Szugló u. sarok.
    (Szugló főút)

Jön a motoros az Angol u.-ból, elmegy előttünkés nem fékez, hanem húz egy kövéret.

Egy astra bal elejével ütközött, aztán a szélvédőn, majd pörgött a levegőben, aztán le.

Állítólag másnap halt meg.

Nagyon durva élmény volt, kívánom mindenkinek, hogy soha ne lásson hasonlót!
  • Mike
    azóta is keresi a rendőrség, mint cserben hagyót :)))
  • FREAK
    abból van a házam...
  • FREAK
    nekem is van űrös

épp a marson bányásztunk haverokkal, amikor felrobbant egy transzdimenzionális diszruptor ALFA-KONFÚZIÓS KAMRÁJA..... ez egyik srác molekulákra diffundált, tök durva volt

de aztán bányásztunk tovább
  • Galy
    akkor nem jövök be...
  • Galy
    metero = meteor
  • FREAK
    az lesz a gáz, ha ezt a topikot az a nyomoronc agyhalott faszkalap nemcsakfél is megtalálja, és jönnek az illusztrációk....
  • Galy
    Egyszer mentem a Hold-ra, hétvégére.

Hirtelen jött szembe egy metero -> DIRR, mondanom sem kell.

de megúsztam.
  • Galy
    oops, ne haragudj, ezt elbasztam :)))
  • Mike
    másik: a motoros fejjel kidöntötte az oszlopot (szerencsére ezt már nem láttam)

öregtatán átment a teherautó (ezt se láttam) csak a fólián volt két hupli

ja meg minap hazafelé menet a villamos odébblökött egy autót (kicsit megpördítette, de ott sem sérült meg senki)

ja és van egy vicces is: útfelbontás, busz + furgon. A furgon nagyion sietne, tolakszik a busz elé, de a buszt persze nem érdekli (szokás szerint ugye) szóval a furgon csak benyomul a busz mellé, műanyagok surlódása, nagyszerű, busz + furgon félreáll (pontosabban nem áll félre, mert nincs hova) 15 perc múlva megyek arra, még mindig ott állnak, szóvala furgonnak biztos megérte
  • FREAK
    mert én mindenkinek úgy mesélem, hogy a szemben jövő ütötte el :D
  • Galy
    mos mé?
    :D
  • FREAK
  • Galy
    egyszer jött hozzám Freak.

elmesélte, hogy elbaszott egy cigánygyereket, de szó nélkül továbbgurult.

annyira ledöbbentem...
  • Mike
    kollégával mentünk haza, mikor is egy 3-4-sávos úton kellett volna keresztbe, balra kanyarodni (a vár alatt) minden sávnál beengedtek már csak az uccsó sávban kata el a kocsink orrát vki. szerencsére fékezett mint állat, szóval senkinek nem lett semmi baja (a lábremegésen kivül)
  • FREAK
    egyszer mentem a Galyhoz kocsival, és átment előttem egy cigánygyerek az úton

de csak felém nézett, pedig szemből is jött egy autó, az el is kapta hátulról, pont amikor melléértem..... csak a csattanásra emlékszem, plusz az autó csak ezután fékezett.... annyira ledöbbentem, hogy szó nélkül továbbgurultam...

egyszer láttam macskagázolást, az elfutott, egyszer meg tacskót, az szegénykém gerinctörött lett.... érdekes módon ez jobban megviselt, mint az embergázolás....
  • Mike
    Úgy 13-14 éves lehettem, amikor a Kós Károly sétány mentén mentünk az egyik haverral talán usziba, amikor is egy kiscsóka - a szatyrát lobogtatva - egy lada elé ugrott (abszolut takarásban volt) szóval simán kifutott a kocsi elé, vad fékezés, gyerek átdobódott a túlsó sávba, újabb fékcsikorgás, de ott már nem ütötte el a taxi. Két öreganya sápítozott, gyerek fetrengett és jajveszékelt, mi meg eljöttünk, hogy nem akarunk tanuskodni

egyébként elég beteg egy topik
  • Tikal #12
    én is bevágtam utána egy narancslevet meg egy cigit :)
  • Galy
    ...szal be kellett vágjak 2 konyakot azonnal :(
  • Manta
    :(
  • Tikal #9
    Utaztam egyszer a buszon, és egy idős hölgy feje körül egy méhecske szállt, majd a nő egy határozott mozdulattal lecsapta az üvegen.
    RIP
  • Galy
    Én utaztam egyszer az 1-es villamoson.
    Jött a megálló, kurva nagy fékezés, bal oldali ajtósor kinyit.
    mindenki leszáll, sofőr mondja, hogy látta, hogy valakit belöktek a villamos alá.
    Na, én átmentem a másik oldalra - vesztemre.

meséljem tovább....
  • Manta
    Én láttam utcán 206 GTi-t felborulni, nem nézett ki rosszul :) (tulajnak semmi baja nem lett, csak morcos volt)
  • Cat #6
    jópáréve mentem reggel iskolába, az üllői ut forgalmas szakaszán a zebrán átmenés után a hátam mögött csattanás, egy gyalogost ütött el egy auto
    hátrafordulva láttam hogy repult olyan 6-8 métert, csaj vezette, fékezés után azonnal kiszállt, kurvára megijedt gondolom
    az emberkével nemtom mi lett, jött a villamos én meg mentem iskolába :)
  • Faki
    Nemtetszik, nemolvastod!
    puszillak
  • Tikal #4
    miért kell mások baján rágodni?
  • Blasta
    Gratula a topik nyitójának....
  • Faki
    Kezdeném azzal, hogy ma az Örsön egy arc sávváltás közbe lekaszálta a mellette parkoló kocsit... Kiszáltak és ment az arcolás