118
Milyen balesetet láttál? (live)
-
macilaci123 #74 csak a gumi -
#73 Mivan? Beleszakadtál a csajodba? ^_^ -
macilaci123 #72 Fiatal koromban egy borzasztó balesetet láttam: mikor kihuztam láttam, hogy el van szakadva! Fött is a fejem közel egy honapig.... -
#71 -
#70 Téged is elütlek -
#69 -
#68 Én tegnap elütöttem egy sünit :( -
#67 A nyuszis aranyos. Meg a Volvo is, amin szétkenődött!!! :) -
#66 Live? Az óra elütötte a delet:)
Videó? Pizzás videó. Nem tudom láttad-e, de pofa elindul a pizzával, majd az út közepén beleáll egy asszem szürke kocsi. A másik, hogy autóversenyen nyuszi át akar szaladni a pályán. Balról jön, átér a kocsi előtt, de (szemből nézve) a kocsi jobb sarka (tehát a balelső része a lökhárítónak) szétkeni :( A nyuszi élete max 0.1 másodpercen múllott... -
#65 Na látod cimbora! Ezzel én is pont így vagyok.
Egyszer láttam, ahogy egy busz átzsíroz egy tacskón. Bazmeg majdnem hánytam. Szegény blöki.
Ja és elütött egy trabant!!! -
#64 -
#62 Hö! Bedőltél Mike! :DD -
#61 és utána sorra lelődözted az utasokat egy shotgunnal -
#60 és akkor elővetted az ásót, rávizeltél, lelocsoldat benzinnel, és felgyújtottad -
#59 na akkor mond el újra, hogy én az iqnulla is megérccsem -
#58 Vonattal mentem Debrecenbe.Debrecen előtt pár kilométerrel erős fék.Vonat megál.Nézünk, hogy mi van.Hát egy nő a vonat elé ugrott.A vonat mire teljesen lefékezett, a nő teste a "mi" kocsink mellett feküdt.Basszus, amikor leszáltam nem mertem odanézni, csak a szemem sarkából láttam, hogy ott van mellettem valami.Sokan mondták, hogy elég durva látvány.Hát én valahogy nem is voltam rá kíváncsi. -
#57 ehhh -
#56 Há baze, jött a csávó, felborult, kihullott a bele, én mondtam, hogy baj lesz, de aztán sikerült visszarántani a teherautó előtt, csak befarolt, azt, ahogy oldalvást érkezett, kiesett az IFA-aksi, azt eltlálta az aortáját. Nem lett jobban a fikó tőle... -
#54 ecséééém egymásba rohant két idita légy a fejem felett a lámpát kerülgetve..akkorát koppantak azt hittem a lámpa pukkant ki... :)de szarrrr:) -
#53 idióta bukóval a fején :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az a legLOL-abb! -
#52 :DD
Azóta is röhögőgörcsöt kapok, ha elképzelem, ahogy repeszt a Szabadkikötő úton 60-nal, de az út csak nem akar fogyni :DD Mellette meg az autók kiló fölött, de még a HÉV is otthagyja :D -
#51 Blasta is egy robogós gyökér! :DDDDDDD
(remélem nem jön be ide) -
#50 Hihi :DD
Robogósok suxxx :D -
#49 Ő gázolt el minket...illetve csak át akart rajtunk robogni..:)))
mekkorát repült a gyökér!! :)))))))))))))))))))
(nem lett semmi baja, no para!) -
#48 ja, egyszer elgázoltunk egy robogóst :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Galy is ott volt :D
Meg Zuzu, meg Netti, meg Vöri meg Andi :D
mindannyian egy 205-ös Peugeot-ban :) -
#47 De legalább gyereket még szülhetsz!:D -
#46 ÁÁÁÁ, az már így marad! Nem rossz, meg lehet szokni, csak át kellett szabni az ajtókereteket, meg vettem 1-2 új sapkát... -
#45 És sikerült már csökkenteni a koponyád térfogatát, vagy még mindíg a fejeden ebédel az egész család?:D -
#44 Semmi gond! De a terápiás kezelés kicsit sux...
Hetente 2-szer ráncfelvarrásom van a bal lábamon, meg a arcom jobb oldalán!
Amúgy szép az élet...:-DDDD -
#43 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
És gondolom az sem zavar túlzottan, hogy 4 óránként kell borotválni a hátadat!:D -
#42 Hát ez van!
A technika ördöge megviccelt! De végül is nem bánom! Tök jó mellem lett! Igaz csak egy...:-DDDD -
#41 És még csodálkozik, hogy mindenki kikerüli az utcán.
Múltkor elmentünk az állatkertbe vele, és egy kissebb fajta pánik alakult ki.
Alig bírtam elmagyarázni az állatbefogóknak, hogy mi is pontosan a szitu.Majdnem telepumpálták altató lövedékkel a szerencsétlen párát. -
#40 Kinéztem már egy fasza kis cseresznyefa kaput.
Pont beleillene a képbe, és elfér a könyvespolc mellett.
Asszem jövő hónapba meg is rendelem. -
#39 Hihi, én azt hittem,hogy így született :) -
#38 Na azért nem teljesen sikerült helyreállítani a hibát:D -
#37 És mióta? -
#36 Pffff.....Űrhajózás....
Bénák!
Engem egyszer a tér-idő kapu rosszul rakott össze, mert ugyan akkor ugyan ida teleportált egy öreg néni is! Elég durva volt!
Aztán visszacsináltuk szerencsére.... -
KennyG #35 érdemes. nekem is a garázsban rohad az ezeréves falconom! :( -
#34 Én is el fogom adni a francba, mert már iszonyatosan magasak a biztosítási költségek:(
Komolyan azon gondolkozom, hogy beruházok egy tér-idő kapura. -
#33 Szinte mindennapos:D