118
Milyen balesetet láttál? (live)
  • macilaci123
    csak a gumi
  • RelakS
    Mivan? Beleszakadtál a csajodba? ^_^
  • macilaci123
    Fiatal koromban egy borzasztó balesetet láttam: mikor kihuztam láttam, hogy el van szakadva! Fött is a fejem közel egy honapig....
  • Galy
  • Manta
    Téged is elütlek
  • Carlos
  • Manta
    Én tegnap elütöttem egy sünit :(
  • Carlos
    A nyuszis aranyos. Meg a Volvo is, amin szétkenődött!!! :)
  • RelakS
    Live? Az óra elütötte a delet:)

Videó? Pizzás videó. Nem tudom láttad-e, de pofa elindul a pizzával, majd az út közepén beleáll egy asszem szürke kocsi. A másik, hogy autóversenyen nyuszi át akar szaladni a pályán. Balról jön, átér a kocsi előtt, de (szemből nézve) a kocsi jobb sarka (tehát a balelső része a lökhárítónak) szétkeni :( A nyuszi élete max 0.1 másodpercen múllott...
  • Carlos
    Na látod cimbora! Ezzel én is pont így vagyok.
    Egyszer láttam, ahogy egy busz átzsíroz egy tacskón. Bazmeg majdnem hánytam. Szegény blöki.
    Ja és elütött egy trabant!!!
  • Carlos
  • Jano
    Hö! Bedőltél Mike! :DD
  • Mike
    és utána sorra lelődözted az utasokat egy shotgunnal
  • Mike
    és akkor elővetted az ásót, rávizeltél, lelocsoldat benzinnel, és felgyújtottad
  • Mike
    na akkor mond el újra, hogy én az iqnulla is megérccsem
  • Dynamic
    Vonattal mentem Debrecenbe.Debrecen előtt pár kilométerrel erős fék.Vonat megál.Nézünk, hogy mi van.Hát egy nő a vonat elé ugrott.A vonat mire teljesen lefékezett, a nő teste a "mi" kocsink mellett feküdt.Basszus, amikor leszáltam nem mertem odanézni, csak a szemem sarkából láttam, hogy ott van mellettem valami.Sokan mondták, hogy elég durva látvány.Hát én valahogy nem is voltam rá kíváncsi.
  • CSOCSO
    ehhh
  • Jano
    Há baze, jött a csávó, felborult, kihullott a bele, én mondtam, hogy baj lesz, de aztán sikerült visszarántani a teherautó előtt, csak befarolt, azt, ahogy oldalvást érkezett, kiesett az IFA-aksi, azt eltlálta az aortáját. Nem lett jobban a fikó tőle...
  • CSOCSO
    ecséééém egymásba rohant két idita légy a fejem felett a lámpát kerülgetve..akkorát koppantak azt hittem a lámpa pukkant ki... :)de szarrrr:)
  • Galy
    idióta bukóval a fején :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

az a legLOL-abb!
  • FREAK
    :DD

Azóta is röhögőgörcsöt kapok, ha elképzelem, ahogy repeszt a Szabadkikötő úton 60-nal, de az út csak nem akar fogyni :DD Mellette meg az autók kiló fölött, de még a HÉV is otthagyja :D
  • Galy
    Blasta is egy robogós gyökér! :DDDDDDD

(remélem nem jön be ide)
  • FREAK
    Hihi :DD

Robogósok suxxx :D
  • Galy
    Ő gázolt el minket...illetve csak át akart rajtunk robogni..:)))

mekkorát repült a gyökér!! :)))))))))))))))))))

(nem lett semmi baja, no para!)
  • FREAK
    ja, egyszer elgázoltunk egy robogóst :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Galy is ott volt :D

Meg Zuzu, meg Netti, meg Vöri meg Andi :D

mindannyian egy 205-ös Peugeot-ban :)
  • Gery1980
    De legalább gyereket még szülhetsz!:D
  • Blasta
    ÁÁÁÁ, az már így marad! Nem rossz, meg lehet szokni, csak át kellett szabni az ajtókereteket, meg vettem 1-2 új sapkát...
  • Gery1980
    És sikerült már csökkenteni a koponyád térfogatát, vagy még mindíg a fejeden ebédel az egész család?:D
  • Blasta
    Semmi gond! De a terápiás kezelés kicsit sux...
    Hetente 2-szer ráncfelvarrásom van a bal lábamon, meg a arcom jobb oldalán!
    Amúgy szép az élet...:-DDDD
  • Gery1980
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD

És gondolom az sem zavar túlzottan, hogy 4 óránként kell borotválni a hátadat!:D
  • Blasta
    Hát ez van!
    A technika ördöge megviccelt! De végül is nem bánom! Tök jó mellem lett! Igaz csak egy...:-DDDD
  • Gery1980
    És még csodálkozik, hogy mindenki kikerüli az utcán.
    Múltkor elmentünk az állatkertbe vele, és egy kissebb fajta pánik alakult ki.
    Alig bírtam elmagyarázni az állatbefogóknak, hogy mi is pontosan a szitu.Majdnem telepumpálták altató lövedékkel a szerencsétlen párát.
  • Gery1980
    Kinéztem már egy fasza kis cseresznyefa kaput.
    Pont beleillene a képbe, és elfér a könyvespolc mellett.
    Asszem jövő hónapba meg is rendelem.
  • Galy
    Hihi, én azt hittem,hogy így született :)
  • Gery1980
    Na azért nem teljesen sikerült helyreállítani a hibát:D
  • Blasta
    És mióta?
  • Blasta
    Pffff.....Űrhajózás....
    Bénák!
    Engem egyszer a tér-idő kapu rosszul rakott össze, mert ugyan akkor ugyan ida teleportált egy öreg néni is! Elég durva volt!

Aztán visszacsináltuk szerencsére....
  • KennyG
    érdemes. nekem is a garázsban rohad az ezeréves falconom! :(
  • Gery1980
    Én is el fogom adni a francba, mert már iszonyatosan magasak a biztosítási költségek:(
    Komolyan azon gondolkozom, hogy beruházok egy tér-idő kapura.
  • Gery1980
    Szinte mindennapos:D