1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • shaba23 #141
    naaaaa milessssz!!!!!!!!!!!!!!
    valaki!!!!!!!!!!!!!!
  • shaba23 #140
    milyen password????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • LSC
    elhiszem,nem biztosra mondtam.
  • IMYke2.0.0.0
    Megnyugtatlak: nem köszön el!
    A magyarítás (mivel nem ma kezdtem a dolgot) - és amúgy a QuakeIII: Team Arena motor (is) specialitása, hogy addonok simán rakhatók hozzá, úgy, hogy a motor csak az aktuális .pk3-akat (korábbi verziók *.pak-okat) nézi át a keresendő forrásokért, még pedig abc, vagy számsorrendben, értelemszerűen.
    Tehát, az általam készített magyarítás a pak99.pk3
    Ha kell, screenshot-ot is mellékelhetek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • LSC
    Igen csak sajnos előbb vannak a csalások és arra írják az anticheat-et,tehát az új csalások sajnos használhatók.Bár aki csalást használ az még azzal is béna.Ezt a sof2-es rutinból tudom.
  • LSC
    http://www.hardwired.hu/ az új letöltések közt.
  • LSC
    a PB nem biztos hogy fog örülni.Szvsz elköszön invalid .pk3 reference vagy valami hasonlóval.
  • antijedi
    királyos vagy!
    szvsz ez a game nem olyan amit nem lehet megérteni, viszont sokkal hangulatosabb magyarul, és mivel nem tul sok szöveg van nem tart tul sokáig, szal köszike! :D
    (ui.: keresztkérdés: nem akarsz véletlen szinkront is csinálni hozzá?? :DDD)
  • IMYke2.0.0.0
    Akinek nem inge, ne vegye magára: hamarosan - két nap múlva szigorlatom van, tehát - kb csütörtök-péntek napján felkerül a Wolfeinstein: Enemy Territory Hun a weblapjaimra! Nem egyszerűen menük lefordítása, hanem a mapok instrukciói is magyarok lesznek, lásd pl. ezek:

"wm_mapdescription allied "Remove the threat to Allied shipping by silencing the Siegfried 15 inch battery: fight your way into the battery and dynamite the Gun Controls."
    wm_mapdescription axis "Our mighty Siegfried 38cm shore battery is terrorizing Allied shipping. Protect Siegfried from Allied sabotage."
    wm_mapdescription neutral "The mighty Axis shore battery 'Siegfried' is harassing Allied shipping in the Mediterranean. The Axis must protect Siegfried from Allied attempts at sabotage."

Akit izgat a dolog, akinek kell a magyar Wolf: ET, az a hét végén tehát már magyarul nyüstölheti a netet!

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" listája (WinRAR) a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • Uk-muk
    honnan lehet letölteni a full-t?dc-n sehol sem találtam.
  • LSC
    jöttök ide is rondítani a csítekkel?
  • Timber
    van mar scene? ^.^ mert akkor jovunk! ^.^

De komolyan ... szerintem ki kellene ezt probalnunk am! ^.^
  • LSC
    KB két napig aztán behal meglátod.
  • cypher
    Nincs még rendes MAGYAR szerver?????
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem megy PB vel :))
  • antijedi
    mér irja ki ase hogy a 24 helyből 27 van tele?? :DDDD
  • LSC
    WHUNDERBAR!
  • LSC
    ott játszottam.
  • antijedi
    egy darab pb nélküli hun server van azis tele... :D
  • antijedi
    és oda milyen key-t irjak be? :DDD
  • LSC
    ez valami bug nekem is van ez.Olyan szerverre menj ahol nincs bekapcsolva a PB.
  • LSC
    a join server vagy mi menüben ahol a szerverlista van.
  • antijedi
    kurvajó az elöbi megoldodott..., erre mso tmeg kirug a punkbuster azal hogy nincs semmi irva a cd-key-hez..., argh, de hát nincs is cd-key!!!!
    mi a turot kéne csinálni? :D
  • antijedi
    passz, installnál egyböl kéri hogy engedélyezd, game közben nemtom...
  • antijedi
    ase-ből nem enged magyar servere connectelni vagy mi?
    tegnap még ment simán ase-ből erre ma majdnem minden server kidob egy error nevű ablakot és közli hogy még 5 percig nem reconnectelhetek... (punkbuster engedélyezve van elvileg szal az nem lehet gond...)
  • LSC
    ja.
  • cypher
    Van már [HUN]szerver???
    Gyorsan,mert unom már a németek,lengyelek gyilkolását!
  • Petyus_
    Most akkor ha ezt letöltöm akkor CD-Key nélkül tudok játszani van benne kém meg minden amit ígértek? :) Wolf nem is kell hozzá egyáltalán?

Visszaolvasás nélkül kockáztattam eresztettem meg a kérdést persze. :D
  • Ba*2
    magyar TE server gyorsan mond az IP!!!

Már latom is a szemeim elött
  • MiZo@game
    Na listázzatok egy sor szervert, és nyomuljunk egymás ellen!!!!
  • [HUN]PAStheLoD
    nem .. a tied a 100-as számú de enyém a 100adik :D
  • Dud [OBI]
    Naháááát! Enyém a 100! De jóóóóóóóóóó!
  • Dud [OBI]
    Iparkodunk...
  • cypher
    Siessetek!!!
  • IMYke2.0.0.0
    NEM KELL HOZZÁ AZ EREDETI WOLF!

Akit érdekel: letöltöttem, és hamarosan kész ennek a magyarítása: Wolfeinstein: Enemy Territory
    Aki nem tudná: ez egy ONLINE-ra (vagy ha jobban tetszik: multiplayerre, internetre, LAN-ra) kiélezett, ingyenes küldetéslemez, tehát SINGLE PLAYER-t ne is keressetek benne!
    Jövő hét elején fennlesz itt:

.::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
    .::Kész ill. nem kész játékmagyarítások ::.
    .::i2k::. (Sync)
    .::i2k::. (Extra)
  • Dud [OBI]
    Hamarosan lesz full szerverünk! Ha megvan, jelzek!
  • And5
    2003-05-30 Return To Castle Wolfenstien - Enemy territory 19x15 MB DOPEY
  • [HUN]PAStheLoD
    hát azt se tudom hogy VC-t eszik vagy isszák mondjuuk ezért nem jáccák!
  • Dud [OBI]
    Na akkor mi legyen?
  • Dud [OBI]
    Na fasza! Akkor most milyen szerver legyen? DoD? Wolf? VC?
    Dod -ot még nem láttam, de ahogy hallom, van olyan szerver is bőven. Ma este rápillantok én is.
    Wolf szerver tényleg van szarásig és tényleg kevesen vagyunk rajtuk.
    VC ,mint játék jó, de atom szopás a szerver része és nem szívesen szívunk olyan valamivel, amivel eleve mi (OBI) sem játszunk és rajtunk kívül is csak 10-15 -en.