1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
aranymiklos #1886 Sziasztok,
látom meghalt a topik, de azért próbálkozok...
szóval win 7 64 biten szeretnék játszani. a game el is indul, de nem tudok szerverekre csatlakozni valami guid error miatt.
Tud segíteni valaki? -
zetor proxima #1885 Sziasztok. Tapaszatlt cover -eket kérdeznék meg bárki mást :D. Hogyan kell kihasználni a játékot pl cover-el vagyok hogy szinte legjobb legyek :D pl.: taktikákat kérdeznék célkeresztbeállításokat.
85.214.159.249:26000 ezen a zserómn megtaláltok S.A.S néven (piros fehér zöld) de írjatok ide :D -
#1884 -
sasino #1883 Hali!
Nem tom h aktuális-e még a dolog, de sztem a win7 lesz a ludas. Ez már nem egy mai játék:), de XP-n vagy linuxon tuti h futni fog.;)
Ezzel a configgal sztem simán 1000 FPS felett pörögne Nálad a game, az más kérdés h nincs szükség ennyire.:D -
#1882 Segítséget kérnék a hozzáértőktől!
Szeretném elindítani a játékot a köv konfigon:
iC2D 2800 4G Ram GTS 250 videokártya Windows 7 op rendszer.
A rendszerablak végigfut majd elsötétül a képernyő mintha indulna a játék
de nem...
A W7 tőle szokatlan módon a billentyűzetre sem reagál,
csak reset-tel lehet újraindítani.
Kipróbáltam az összes kompatibilitási módot, rendszergazdai indítást,
de semmi nem segített.
Tudna valaki valamilyen tanácsot adni? -
dnieel #1881 Sziasztok!Ha szeretnétek jó társaságban játszani, Keressétek fel szerverünket,vagy vegyetek fel Xfire:starkmester,Szerver Honlap:http://etwerwolfclan.mindenkilapja.hu/ -
gyonax #1880 A szerver jellegétől függ... A "hardcore" játékosok biztos ETPro-t mondadnának, de nekem pl. a NQ a kedvencem.... szerintem az a legszórakoztatóbb, és jó a 9lvl-es fejlődési rendszer is:D -
Rundstedt17 #1879 A Jaymod a kedvencem,bár abbahagytam a játékot lévén az átkozott lag miatt -
#1878 Sziasztok!
Lehet hogy csinálok egy új magyar serot, és azt szeretném kérdezni hogy Jaymodot, ETPROT, vagy NoQuarter-t rakjak fel? Én az ETPRO-n gondolkozom nagyon.
-
butuska66 #1877 Segítség kellene. Egy patch kell ami lehetővé teszi hogy az oldalsó kiírásoknál ahol az szerepel ki őlt meg kit/mivel felirat helyett képre cseréli.
Tudom zavarosan fogalmaztam de remélem néhány régimotoros tudja miről beszélek -
dnieel #1876 Hello All! Most indult egy új E.T. Clan.Főképp baráti társaság,de a kellő komolyság is megvan!Aki szeretne csatlakozni,vagy csak egy jó szerveren játszani esténként az látogasson el a www.gportal.hu/werwolf oldalra. -
Rundstedt17 #1875 nekem jó mindenhol(mármint nem megy fel 999re de azért sok helyütt van gondom célzással kisebb lag magyarul,idegölő). -
#1874 picsába, más szerveren is ez van... belaggol 999pingre ilyen pillanatokra -
#1873 hát én mindig csak magyarokkal játszottam :)
hátha összefutnék pár olyannal, akivel régen együtt nyomtuk... -
Rundstedt17 #1872 mire fel ez a magyar mánia?:D -
#1871 hát nem...csak adrenalinon játszom...magyarok közt -
Rundstedt17 #1870 először is minden szerveren tapasztalod-e azt kellene tisztázni :D? -
Rundstedt17 #1869 megnéztem és nekem jó volt most,igaz összevissza ugráltam szervereken de azért nagyon kevés volt a gondmentes,a punkbusterel is szokás szerint cseszekednem kellett.Szóval kb úgy nézett ki a mostani hogy néhány nagyon unatkozó játékossal nyírtuk egymást,én meg tiszta noobként viselkedtem nem szándékosan de felrobbantottam a fél teamet,ah hülye lettem már ehhez XD.Amúgy néztem a szerverek többségében bot mészárlás ment :D....
Magyar szervert az adr3nalinon kivül nem találtam,bár fuck nem tudta belépni mert roadt szarul jött le az egyik szükséges komponens... -
#1868 te tudsz még jó szervereket? lehetőleg magyar játékosokkal -
#1867 91.120.21.81:27960 (adr3nalin)
itt szoktam játszani Kukalako néven :D -
#1866 picseb...de hogy tudnám megoldani?:D
-
Rundstedt17 #1865 egye fene leszedem én is megjött rá a kedvem :D -
Rundstedt17 #1864 én is ugyanezt tapasztaltam pár hónappal ezelőtt,a szerverek 90%-ékában eljátszotta a félpercenkénti fagyást,főleg a közösségi pályákon.... -
#1863 picsába már!
amióta megint játszom azóta kb. 2-3percenként kifagy fél percre (999ping)
nemtom mi a baja, de így élvezhetetlen a játék! tán a wifi miatt? vagy micsoda?? ez uigy nagyon szar -
Rundstedt17 #1862 Igen a közösség által készített mapok sokat dobtak élettartalmán.Valóban a vele egykorú fps-ek már réges rég behaltak,sőt nem egy később megjelentet is lekörözött...Hát igen nem volt népes közzönsége bár tegyük hozzá szokatlan stílusa okán(célzás rendszer nehezen volt szokható szerintem). -
#1861 jaja, jóvolt...
és az a durva hogy a custom mapok jó sokáig éltették az egész játékot, nem semmi időt futott be a játék (ha azt nézzük hogy nemis volt sohasem népes közönsége) -
Rundstedt17 #1860 Így van,ami számomra a legfontosabb volt az interaktív küldetések és persze a kasztrendszer.Azóta sem találok igazi élményt az olyan fpsekbe ahol csak lőni kell ész nélkül cél nélkül,lősz ölsz aztán végül leszednek és respawn....Mondjuk nagy kedvencem a doki szerepkör volt mind támogató mind támadásban elsőosztályú volt,illetve field ops légitámogatása,jah de el ne felejtsük a cover opsot amivel szép meglepetéseket lehetet okozni és szórakoztató volt hátbaszúrásokkal is kisérletezni,deh a mérnök is feljethetetlen volt mind támadó mind védekezőként ahol elaknásítani mindent jó móka volt,sőt a soldier panzerfaustja is fun volt bár nah gyakran járt érte noobozás :D..hiába no páratlan játékélmény amit nyújtani tudott :D.A régi szép idők ugyebár :D -
#1859 igen, nekemis. már a béta verziót is toltam neten, eszméletlen játékélményt nyújtott, mind amit ezidáig semmi más. abban az időben max. bf 1942 volt ami úgy ment-mendegélt, de csapatjáték szinten ebben lehetett a legnagyobb akciókat csinálni (mint vmi mini-rpg). meg ugye hogy minden pálya 1-1 interaktív küldetés volt
-
Rundstedt17 #1858 Szép idő.Én most gondoltam hogy újra felrakom,másfél hónapja uninstall volt mert teljesen felhúzott az üres szerverek végtelen sora,max néhányban bot,nagy ritkán 1-2 órára pár játékos...De ezek szerint a helyzet változatlan,fölösleges felraknom.
R.I.P. örök emlék marad egyike azon kevés fpsnek amit szerettem. -
#1857 hát jó de fél éve még elég sokan játszották!
mais 2 ember volt fennt rajta :'(
pedig 6éve enemy territoryzok (kisseb-nagyobb megszakítással) -
Rundstedt17 #1856 Nemcsak az adrenalin szerver,az elég halott már a játék sajna. -
#1855 Nézzétek meg ezt az oldalt: ---> http://www.wolfensteinet.atw.hu szertinem jó lett ahozképest hogy most nyilt egy órája. -
Axl Rose #1854 -
Axl Rose #1853 Hi,
ezt itt most hogyan kell likvidálni?
/forumkepek/2009_11/wolfie.jpg -
#1852 milett az adrenalin szerverrel? fél éve még csomóan játszottak rajta...most meg, péntek este van, és csak botok... -
#1851 Hello.
Kösz a választ, különben gondolkodtam egy server bérlésen, valahol már 1500Ft-ért lehet bérelni és az nem pénz érte Különben meg van egy Americai (HOOLYWOOD-i) haverom aki tud segiteni a server készitésben. :) Szóval még gondolkodom egy kicsit hogy béreljek-e vagy sem servert, de szerintem fogok. -
gyonax #1850 Sajnos azt kell hogy mondjam, hogyha teljesen tapasztalatlan vagy szerverkészítésben, akkor előbb olvasgass tutorialokat, valamint a modok hivatalos oldalán lévő szerverkészítős leírásokat... Leginkább kísérletezgetni érdemes, és beszervezni pát havert hogy próbálja ki(én anno így csináltam haveroknak 5v5 szerót:D) Ja előre is készülj fel a neked tetsző mod doukmentációjának hosszas tanulmányozására, amihez nem árt némi angoltudás sem...
Amúgy az ETHOST az az alapjáték, minden mod nélkül, nagyon nem ajánlom hogy azt használd... Egy moddal megpakolt szerver ugyan jelent némi pluszmunkát, viszont többet nyersz vele, mint amennyi energiát bele kell fektetned...
Amúgy van még valamilyen "kiegészítő" mod aminek a nevére sajnos nem emlékszem(aki igen komment pls:)) a lényege az volt hogy ilyen !-es parancsokat rakott a játékba(!kick, !beer, !pizza), valamint testreszbaható admin-szinteket, valamilyen adatbázissal.... Ha komoly szervert szeretnél ez is megfontolandó.... -
#1849 Hello.
Mégegy kérdés, ETHOST Serverre valahogyan tudok pl. NoQuarter vagy JAYMOD-ot felrakni? És még azt kérdezném hogy tudok e amdmin command-okat belerakni pl. Ban, Kick, Mute stb........ Meghogy feltudom e ugy rakni hogy kint legyen a serverek közt és más emberek is láthassák. Ezeket meglehet valahogy oldalin ETHOST-servernél? -
Rundstedt17 #1848 Működőképes szerver létrehozása ingyen aligha megoldható... -
#1847 Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy tudok e saját servert létrehozni ingyen? pl. csinálok egy ATW-s oldalt és azon keresztül, vagy valahogy igy gondolom.