14
  • Geysap
    Szerencsed van - en azok taborahoz tartozom, akinel lassabb az elozoeknel - de erdekes modon, a hireddel kapcsolatban ilyen velemenyek is szulettek, es nem Stephen Toulouse-tol:
    "Egyes felhasználók többekkel ellentétben a probléma okaként szintén nem a javítócsomagot jelölték meg.

"Elsősorban a víruskereső program alkalmazásában látom a lassulás okát – hozzátéve, hogy évekkel korábban a víruskeresők működése akkora problémát okozott, hogy csaknem teljesen visszafogta a CPU –t, a rendszer sebességét, csiga lassúak lettek az alkalmazások.” – mondta egy oaklandi (Kalifornia) "high-tech testületi kommunikáció tanácsadó," akinek a nevét nem említve írta meg mindezt egy e-mailben az IDG Hírszolgálat. "Még akkor sem fordultam a Microsoft technikai támogatásához”
    "Soha nem hívtam Microsoftot. Én is úgy gondoltam, hogy talán némely vírus okozta ezt. Ezért a gépemen szintén fut elővigyázatosságból víruskereső” - írta egy pennsylvaniai író, aki otthon használja a PC –t."

Oket irigylem naivitasukert...:))
  • Deus Ex
    Az ősi kínai bölcsesség szerint az MS szoftvereit SP2 szint alatt bottal se piszkáljuk..
  • gz8
    LOL

Egyébként maradok a 98-nál :))
  • RelakS
    Valyon miért nem hívta senki a M$-ot? Biztos megvették a vinfost :))
  • [HUN]PAStheLoD
    A biztonság lol ki elől védjem magam a Micro$ofttól ??
  • Yfel
    Nem lehetséges minden hardverre tesztelni kiadás előtt...

Valószínűleg ez is olyan probléma mint eddig... csak bizonyos konfigurációkra van hatással

Y
  • Flashy
    emlekszunk meg az F00F bug NT-s javitasara. elinditas elott vegigscannelte az EXE-t/COM-ot hogy tartalmazza-e azt hogy F0 0F es ha igen akkor nem futtatta le. hat egy ilyen peccs telleg tud lassitani ha akar.