Egy új Windows XP javítás lassítja a PC-ket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsed van - en azok taborahoz tartozom, akinel lassabb az elozoeknel - de erdekes modon, a hireddel kapcsolatban ilyen velemenyek is szulettek, es nem Stephen Toulouse-tol:
"Egyes felhasználók többekkel ellentétben a probléma okaként szintén nem a javítócsomagot jelölték meg.
"Elsõsorban a víruskeresõ program alkalmazásában látom a lassulás okát – hozzátéve, hogy évekkel korábban a víruskeresõk mûködése akkora problémát okozott, hogy csaknem teljesen visszafogta a CPU –t, a rendszer sebességét, csiga lassúak lettek az alkalmazások.” – mondta egy oaklandi (Kalifornia) "high-tech testületi kommunikáció tanácsadó," akinek a nevét nem említve írta meg mindezt egy e-mailben az IDG Hírszolgálat. "Még akkor sem fordultam a Microsoft technikai támogatásához”
"Soha nem hívtam Microsoftot. Én is úgy gondoltam, hogy talán némely vírus okozta ezt. Ezért a gépemen szintén fut elõvigyázatosságból víruskeresõ” - írta egy pennsylvaniai író, aki otthon használja a PC –t."
Oket irigylem naivitasukert...😊)
"Egyes felhasználók többekkel ellentétben a probléma okaként szintén nem a javítócsomagot jelölték meg.
"Elsõsorban a víruskeresõ program alkalmazásában látom a lassulás okát – hozzátéve, hogy évekkel korábban a víruskeresõk mûködése akkora problémát okozott, hogy csaknem teljesen visszafogta a CPU –t, a rendszer sebességét, csiga lassúak lettek az alkalmazások.” – mondta egy oaklandi (Kalifornia) "high-tech testületi kommunikáció tanácsadó," akinek a nevét nem említve írta meg mindezt egy e-mailben az IDG Hírszolgálat. "Még akkor sem fordultam a Microsoft technikai támogatásához”
"Soha nem hívtam Microsoftot. Én is úgy gondoltam, hogy talán némely vírus okozta ezt. Ezért a gépemen szintén fut elõvigyázatosságból víruskeresõ” - írta egy pennsylvaniai író, aki otthon használja a PC –t."
Oket irigylem naivitasukert...😊)
Az õsi kínai bölcsesség szerint az MS szoftvereit SP2 szint alatt bottal se piszkáljuk..
LOL
Egyébként maradok a 98-nál 😊)
Egyébként maradok a 98-nál 😊)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Valyon miért nem hívta senki a M$-ot? Biztos megvették a vinfost 😊) 

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A biztonság lol ki elõl védjem magam a Micro$ofttól ??
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem lehetséges minden hardverre tesztelni kiadás elõtt...
Valószínûleg ez is olyan probléma mint eddig... csak bizonyos konfigurációkra van hatással
Y
Valószínûleg ez is olyan probléma mint eddig... csak bizonyos konfigurációkra van hatással
Y
emlekszunk meg az F00F bug NT-s javitasara. elinditas elott vegigscannelte az EXE-t/COM-ot hogy tartalmazza-e azt hogy F0 0F es ha igen akkor nem futtatta le. hat egy ilyen peccs telleg tud lassitani ha akar.