Soratalanság elemzés

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nem tudná nekem is elküldeni a sorstalanság elemzést vagy adjon egy oldalt ahonnan leszedhetem: [email protected]
Tikal
Szerintem menjen a levesebe a topic.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lteebee
"Különben ha valaki liberalizmust emlit nekem, egy nemzeti lobogón taposó meleg prostituált jut eszembe, aki éppen bedrogozva hajt végre eutanáziát."

Azt gondolom, hasonlóan szélsõséges sztereotípiákkal illethetnénk a konzervatívkereszténynemzeti oldalt is.

De ha nem vesztek vissza, tényleg megy a topik alevesbe.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Tikal
Valoság? Amiket okoska emberek találnak ki hogy megbélyegezzenek vkit 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SoDI---
Nem cimke.
Valóság.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Gery1980
Polfórum és Gumiszoba egykutya😄

Petyus_
Inkább a gumiba kellene.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Tikal
A szokincsemmel nincs gond, csupán azon mosolygok hogy milyen mûvelten fejezed ki magad. 😊))
Szocioliberális? Minek ezek a cimkék? 😊))

SoDI---
Bõviteni kell a szókincset.
A Magyar Fórum készitett még a háború elõtt egy interjút az iraki nagykövettel. Abban kérdezett rá a riporter, hogy tudja-e az iraki vezetés, hogy a magyar emberek józan többsége elitéli a mostani szocionista vezetés háborúpárti nyilatkozatatit...

Különben ha valaki liberalizmust emlit nekem, egy nemzeti lobogón taposó meleg prostituált jut eszembe, aki éppen bedrogozva hajt végre eutanáziát.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Gery1980
Miért nem mentek vissza a polba gyilkolni egymást, itt senki nem kiváncsi az agyatlan maszlagotokra!

Blasta
Jesszus!
Ez beteg!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
lol szocioliberális 😊))))))))))))
Ezeket a szavakat te honnan veszed?

Petyus_
Én inkább konzervatív beállítottságú vagyok de a buta gondolatokra meg a nevetséges képmutatásra (nemzethü hazaszeretetemmel ROTFLMAO) érzékeny vagyok. ^.^

Hunnenkoenig
Vigyazz! Nem szabad liberálisan gondolkodni, mert esetleg meg javul az emberiseg es jobb elet lesz a földön!
Inkabb lopj, csalj, haracsolj, lobbyzzal, furjal, intrikazzal....
Az kell, arra van igeny!

Petyus_
"magyartalan gondolodásoddal az állami jelképek zavarnak téged, nemzethü hazaszeretetemmel ugyanannyira zavar engem a te szocioliberális logód."

ROTFLMAO ilyen szöveget.. ^.^ Te tényleg beteg vagy. ^.^

SoDI---
A német lobogót magyar létére magán hordani; tényleg szánalmas. Magyar nemzeti lobogó kérdése már nehezebb, annak a megitélése számomra azon múlik, hogy mekkora. Ha pl. az egész ruházata egy ilyen zászlóból készül, akkor azt az embert még a kommunista idõkben is bevitték a sittre, mert kigúnyolja az ország nemzeti jelképét.

Egyébként amennyire a magyartalan gondolodásoddal az állami jelképek zavarnak téged, nemzethü hazaszeretetemmel ugyanannyira zavar engem a te szocioliberális logód.

Petyus_
Lol ezekrõl a gyerekekrõl ne is beszéljünk.. ^.^ Szoktam látni ahogy tartják a kis "ünnepségeiket" amolyan fasza MSDAP rituálé szerint (de Kim Dzsong-nak is bejön ez a stílus). Hát szánalmas.. amilyen degenerált, szerencsétlen IQ negatív arcok vannak ott Dolfi bácsi biztos forog a sírjában ha látja. 😄 😄 😄

Petyus_
"Jézusom, már van olyan hely, ahol megkövetelik?"

Ez a "Jézusom" szerintem negatív értékítéletet fejez ki. A "cikk" (a "lol" megnevezés talán találóbb) pedig egy igenis szélsõjobboldali hangvételû/gondolkodásmódú oldalról van. Úgyhogy ne játszd itt a megsértett ártatlan gyereket mert te is tudod hogy nem éppen figyelemfelhívásnak szántad. ^.^

Tikal
Én teljesen politika mentesen nézem ezt a dolgot, nagyon nem érdekel hogy jobbos vagy balos, de sajnos azt kell látnom hogy kisajátitották egyesek a lobogot.
Arrol nem is beszélve mikor kis pöcsöket látok a kabátjukon német vagy magyar lobogoval. Szánalmas.

Tikal
Nem éppen, de azt sem szeretném ha a fajgyûlõlõ szemetek kisajátitanák, egy kicsit már unom ezt a nagy nemzetiség tudatot.

SoDI---
Ez nem az én hibám, hanem azoké, aki politikai célzattal megjegyzéseket tettek az általam belinkelt Sorstalanság elemzésre.
Gondoltam - mondom még egyszer - érdekes lehet, hogy egy római katolikus plébános hogyan vélekedik a témáról.

SoDI---
Te azt szeretnéd, ha a zászló a köztársaság hivatalos jelképe legyen, ne több.
Pedig több annál!
A hazafiság, hazaszeretet, és nemzettuda fénylõ szimbóluma!

SoDI---
Próba.

Blasta
Errõl nem te tehetsz, hanem akiket Tikal emlegetett!
Ez van! Õk a faszok! Õk a tetvek!

Tikal
És ez tudod miért van?
Mert a csurka félék, meg a köcsög nácifélék eltorzitják a zászlo jelentését, hát ezért.

Blasta
Sodi! Miért nem szép amerikai dizájnú logód???

(Sok faszt hord a hátán a föld! :-DDDD)

Galy
Gratulálok nektek!

Egy darab elemzéssel indult a topik, és tessék, ez lett belõle!

Menjetek vissza a Pol.gumiba homokozni....!
Lteebee
Próbáljunk végre képessé válni a kommunista és a 40 éves szovjet megszállás ideje alatt helyezkedõ és elõnyök szerzése érdekében párttag megkülönböztetésére!

Lteebee
Azt hiszem, itt még nem harapódzott el a politizálás, várjunk kicsikét!

SoDI---
Az oldal nem neonaci, mikor mindjart az elsö föcimük zsidozas a hajogyari szigettel kapcsolatban?

Ha jobban megnézed, azt a hirt egyenesen az mno-ról vették át. Az ábrákat, és a fõcimet lehet hogy nem, de a szöveget igen!

SoDI---
Különben látjátok, hogy nem is csinálok politikát, én mindig le akarnék állni vele itt az általános fórumon, de mindig akad valaki, aki nem hagyja.

SoDI---
1-) Méghogy Prohászka Ottokár!
Még maga Mindszenty Biboros is tett igen határozott kritikai megjegyzéseket a zsidósággal kapcsolatban (a B'nai B'rith figyelõbel 1949 január 28-án: "Magyarország bajcsinálói a zsidók. Demoralizálják országunkat és õk annak a forradalmi bandának a vezetõi, akik az országot kínpadra vonják."), mégse akad senki, aki szavai ellenére gyülölködõ antiszemitának bélyegezmék õt. Elég ha csak azt emlitjük, hogy a rendszerváltás után milyen állami tiszteletadás mellett szállitották haza a hamvait. Korszellemhez illeszkedõ nemzeti kinyilatkozás még nem tesz senkit nácivá. Egyházi személynek különben is az a feladata, hogy ellenálljon az ateista eszméknek. Ha pedig a kommunizmuson kivül csak egyetlen egy választási lehetõség van, akkor kizárásos alapon sajnos marad egyenlõre az. De ettõl még nem lesz senki rasszista.

2-) Valaki emlitette, hogy magyar oldalon nem kell zászló, ha valaki magyar zászlót használ Magyarországon, az náci. Aha. Amerikát hoznám fel példaként, ahol átlagemberek a hétköznapokon is felhúzzák a nemzeti szinü lobogójukat.

3-) Az összes egyházellenesnek ezúton is kellemes Gellért hegyi fekete macska-belezést kivánok a továbbiakban is.

Hunnenkoenig
Inkabb a szemetbe menjen az összes fasiszta szítogatoval együtt!

Hunnenkoenig
"Jézusom, már van olyan hely, ahol megkövetelik?"

Ja es gondolom a könyvet te sem olvastad, hanem a Plebanos Ur cikke nyoman elfogadtad, hogy de szar es szörnyülködsz... (csak, hogy a temanal maradjunk.

cSuwwi
Ez a topic szerintem a Politikai részbe való és oda is fog költözni...

shit happens

Hunnenkoenig
Ja, es en is ismerek olyat (sajnos a csaladban van) aki a vilag legnagyobb kommunistaja volt, aztan mikor fordult a szel, hirtelen megtalalta az istenhez vezetö utat.

Magyarorszag törtenelme nem igazan engedelyezi a mely hitet, ugyhogy nem hiszem, hogy a manapsag olyan nagypofaju istenhivök regota azok. Gondolom mostanaban hasznosabb a "Plebanos ur" segget nyalni.

A lengyelek igen, azok mindig is azok voltak. Magyarok? Ugyan mar!

De hat jo tarsasagban vagytok! Csak maradjatok is ott es ha lehet mellözzetek az ilyen nyilvanos forumokat!

Hunnenkoenig
A katolikus egyhaz bizony a fasiszta nemetorszagban zsido kenyszermunkasokat foglalkoztatott es ez teny. Nem tettek ellene semmit. De hat haggyuk...

Egy magyar oldalon nem kell a magyar zaszlo, mert ugy is mindenki tudja, hogy az. Ha megis az van, az mar sokat jelent. Az nemet neonacik is nemet nemzetiszinü zaszlokkat varrnak a bomberdszekijükre. Szoval nem kellenek az alszent, mindazonaltal nagyon atlatszo magyarazatok.

Egyebkent meg nem vagyok külföldi es valoszinüleg magyarabb vagyok, mint te. Es hol voltam en magyarellenes?

Te mit tettel mar a hazadert, azon kivül, hogy esetleg hösiesen lekurvaanyaztal nehany ciganyt?

"Egy katolikus papot nem lehet nenácizni!"

már miért ne lehetne? pl. Prohászka Ottokár, aki a Horthy-korszak elején székesfehérvári megyéspüspök volt, egyúttal a korabeli antiszemita mozgalmak egyik vezéralakja is...

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

...ennél már csak az jobb ha egy unreg osztja az észt....

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Hunnenkoenig
Ja, ettöl a "Plébános Úr"-tol meg egy az egybe elhanytam magam.
Ezt az alszent, es sikamlos seggnyalast.....

Hunnenkoenig
Ja, az EU meg persze nem kell, mert Mo. olyan jol all (föleg mert ti vagytok), hogy tiszta elvezet ott elni, mi?

A "kis fiatal"-bol meg arra következtetek, hogy te meg egy igen tapasztalt es okos felnött ember vagy, aki tudja, mi a dörges a vilagban.

Gondolom apad nevelte beled ezeket a fontos eletigazsagokat, csak közben fellogattak 56-ban egy villanyoszlopra...

Hunnenkoenig
Carlos egy ugyanolyan degenaralt pöcs mint amilyen te lehetsz a papoddal meg a pápáddal együtt. Az egesz egyhaz szarrago pedofil fasiszta köcsögök gyülekezete.

Az oldal nem neonaci, mikor mindjart az elsö föcimük zsidozas a hajogyari szigettel kapcsolatban?

A logod ne legyen amerikai! De ne is legyen ilyen, mert egyböl kitünik, hogy egy rasszista köcsög vagy.

Moderatorok: Lehet megint kimoderalni!

Petyus_
Csá selwik hogy vagy? ^.^

USA rulz!

Akarsz beszélni róla? ^.^

SoDI---
Ugyan már, még hogy Amerikai design!

Sokkal inkább örülnének, ha olyan gyönyörü EU-jelvényes lenne, mint amilyen az egyik modern fiatalé itt a fórumon (nem jut eszembe a neve).

Petyus_
Azért középkori pápák szellemiségét már maga mögött igyekszik hagyni az egyház..

"Én csupán a Topic-nyitó figyelmébe ajánlottam, hogy egy római katolikus lelkész hogyan vélekedik a Sorstalanság bizonyos vonzatairól... Ennyi történt.

Politika nélkül."

Én meg csak erre reagáltam.. politika nélkül.

SoDI---
Persze, hogy sose hangoztatott kirekesztõ gondolatokat. Én is ezt mondom.
Azonban néhány homoszexuális pap egyházi jogainak megvonását, és a szodimiitizmus minden formáját elitélõ egyházi doktrinákat az ateisták, és idegenszvüek elõszeretettel értéklik eféleképpen.

Antiszemita? Hmmm... Ez nehéz kérdés.
Már csak azért is, mert van a tarsolyomban idézet-és rendeletgyüjtemény jünéhány középkori pápától. Parancsolsz néhányat?

De különben tényleg ne csináljunk ebbõl itt politikai vitát, ez tényleg nem az a fórum.

Én csupán a Topic-nyitó figyelmébe ajánlottam, hogy egy római katolikus lelkész hogyan vélekedik a Sorstalanság bizonyos vonzatairól... Ennyi történt.

Politika nélkül.

Petyus_
"Igen, és II János Pál pápa is hátrányos megkülönböztetésre felbujtó bünözõ a meleg-ellenessége miatt."

II. János Pál egy roppant mûvelt, értelmes, széles látokörû ember, aki még sosem hangoztatott ilyen kirekesztõ gondolatokat (ember vedd már észre bazzeg hogy a te "plébános urad" úgy nevezi Kertészt a "magyar kultra mételyének" vagy minek hogy EL SE OLVASTA A KÖNYVÉT 😄). Ez nagy különbség.

"Ismerem a gondolkodásotokat."

Kinek a gondolkodását butagyerek? Engem milyen
csoportba sorolsz? 😄

Te csak kereszténynek hazudod magad, ha képes vagy a pápához hasonlítani egy antiszemita, gyûlölettõl fröcsögõ, magát nemzetinek hazudó lelkészt.
De inkább abbahagyom. Nagyon nem ide való ez.
A milyen vallású is vagy kérdés az burkolt zsidózás volt? LOLLOLLOLLOLLOL!!!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

SoDI---
Különben ki az a Carlos?

SoDI---
Patkány pap.
Na gondold csak át a választ.
Milyen vallású is vagy?

Oldal 1 / 2Következő →