76
Help me!!
-
GTA #76 Valaki nem tudná nekem is elküldeni a sorstalanság elemzést vagy adjon egy oldalt ahonnan leszedhetem: [email protected] -
#75 Szerintem menjen a levesebe a topic. -
#74 "Különben ha valaki liberalizmust emlit nekem, egy nemzeti lobogón taposó meleg prostituált jut eszembe, aki éppen bedrogozva hajt végre eutanáziát."
Azt gondolom, hasonlóan szélsőséges sztereotípiákkal illethetnénk a konzervatívkereszténynemzeti oldalt is.
De ha nem vesztek vissza, tényleg megy a topik alevesbe. -
#73 Valoság? Amiket okoska emberek találnak ki hogy megbélyegezzenek vkit :))) -
#72 Nem cimke.
Valóság. -
#71 Polfórum és Gumiszoba egykutya:D -
#70 Inkább a gumiba kellene. -
#69 A szokincsemmel nincs gond, csupán azon mosolygok hogy milyen művelten fejezed ki magad. :)))
Szocioliberális? Minek ezek a cimkék? :)))
-
#68 Bőviteni kell a szókincset.
A Magyar Fórum készitett még a háború előtt egy interjút az iraki nagykövettel. Abban kérdezett rá a riporter, hogy tudja-e az iraki vezetés, hogy a magyar emberek józan többsége elitéli a mostani szocionista vezetés háborúpárti nyilatkozatatit...
Különben ha valaki liberalizmust emlit nekem, egy nemzeti lobogón taposó meleg prostituált jut eszembe, aki éppen bedrogozva hajt végre eutanáziát. -
#67 Miért nem mentek vissza a polba gyilkolni egymást, itt senki nem kiváncsi az agyatlan maszlagotokra! -
#66 Jesszus!
Ez beteg! -
#65 lol szocioliberális :)))))))))))))
Ezeket a szavakat te honnan veszed? -
#64 Én inkább konzervatív beállítottságú vagyok de a buta gondolatokra meg a nevetséges képmutatásra (nemzethü hazaszeretetemmel ROTFLMAO) érzékeny vagyok. ^.^ -
#63 Vigyazz! Nem szabad liberálisan gondolkodni, mert esetleg meg javul az emberiseg es jobb elet lesz a földön!
Inkabb lopj, csalj, haracsolj, lobbyzzal, furjal, intrikazzal....
Az kell, arra van igeny! -
#62 "magyartalan gondolodásoddal az állami jelképek zavarnak téged, nemzethü hazaszeretetemmel ugyanannyira zavar engem a te szocioliberális logód."
ROTFLMAO ilyen szöveget.. ^.^ Te tényleg beteg vagy. ^.^ -
#61 A német lobogót magyar létére magán hordani; tényleg szánalmas. Magyar nemzeti lobogó kérdése már nehezebb, annak a megitélése számomra azon múlik, hogy mekkora. Ha pl. az egész ruházata egy ilyen zászlóból készül, akkor azt az embert még a kommunista időkben is bevitték a sittre, mert kigúnyolja az ország nemzeti jelképét.
Egyébként amennyire a magyartalan gondolodásoddal az állami jelképek zavarnak téged, nemzethü hazaszeretetemmel ugyanannyira zavar engem a te szocioliberális logód. -
#60 Lol ezekről a gyerekekről ne is beszéljünk.. ^.^ Szoktam látni ahogy tartják a kis "ünnepségeiket" amolyan fasza MSDAP rituálé szerint (de Kim Dzsong-nak is bejön ez a stílus). Hát szánalmas.. amilyen degenerált, szerencsétlen IQ negatív arcok vannak ott Dolfi bácsi biztos forog a sírjában ha látja. :D :D :D -
#59 "Jézusom, már van olyan hely, ahol megkövetelik?"
Ez a "Jézusom" szerintem negatív értékítéletet fejez ki. A "cikk" (a "lol" megnevezés talán találóbb) pedig egy igenis szélsőjobboldali hangvételű/gondolkodásmódú oldalról van. Úgyhogy ne játszd itt a megsértett ártatlan gyereket mert te is tudod hogy nem éppen figyelemfelhívásnak szántad. ^.^ -
#58 Én teljesen politika mentesen nézem ezt a dolgot, nagyon nem érdekel hogy jobbos vagy balos, de sajnos azt kell látnom hogy kisajátitották egyesek a lobogot.
Arrol nem is beszélve mikor kis pöcsöket látok a kabátjukon német vagy magyar lobogoval. Szánalmas. -
#56 Nem éppen, de azt sem szeretném ha a fajgyűlőlő szemetek kisajátitanák, egy kicsit már unom ezt a nagy nemzetiség tudatot. -
#55 Ez nem az én hibám, hanem azoké, aki politikai célzattal megjegyzéseket tettek az általam belinkelt Sorstalanság elemzésre.
Gondoltam - mondom még egyszer - érdekes lehet, hogy egy római katolikus plébános hogyan vélekedik a témáról. -
#54 Te azt szeretnéd, ha a zászló a köztársaság hivatalos jelképe legyen, ne több.
Pedig több annál!
A hazafiság, hazaszeretet, és nemzettuda fénylő szimbóluma! -
#53 Próba. -
#52 Erről nem te tehetsz, hanem akiket Tikal emlegetett!
Ez van! Ők a faszok! Ők a tetvek! -
#51 És ez tudod miért van?
Mert a csurka félék, meg a köcsög nácifélék eltorzitják a zászlo jelentését, hát ezért. -
#49 Sodi! Miért nem szép amerikai dizájnú logód???
(Sok faszt hord a hátán a föld! :-DDDD)
-
#48 Gratulálok nektek!
Egy darab elemzéssel indult a topik, és tessék, ez lett belőle!
Menjetek vissza a Pol.gumiba homokozni....! -
#47 Próbáljunk végre képessé válni a kommunista és a 40 éves szovjet megszállás ideje alatt helyezkedő és előnyök szerzése érdekében párttag megkülönböztetésére! -
#46 Azt hiszem, itt még nem harapódzott el a politizálás, várjunk kicsikét! -
#45 Az oldal nem neonaci, mikor mindjart az elsö föcimük zsidozas a hajogyari szigettel kapcsolatban?
Ha jobban megnézed, azt a hirt egyenesen az mno-ról vették át. Az ábrákat, és a főcimet lehet hogy nem, de a szöveget igen! -
#44 Különben látjátok, hogy nem is csinálok politikát, én mindig le akarnék állni vele itt az általános fórumon, de mindig akad valaki, aki nem hagyja. -
#43 1-) Méghogy Prohászka Ottokár!
Még maga Mindszenty Biboros is tett igen határozott kritikai megjegyzéseket a zsidósággal kapcsolatban (a B'nai B'rith figyelőbel 1949 január 28-án: "Magyarország bajcsinálói a zsidók. Demoralizálják országunkat és ők annak a forradalmi bandának a vezetői, akik az országot kínpadra vonják."), mégse akad senki, aki szavai ellenére gyülölködő antiszemitának bélyegezmék őt. Elég ha csak azt emlitjük, hogy a rendszerváltás után milyen állami tiszteletadás mellett szállitották haza a hamvait. Korszellemhez illeszkedő nemzeti kinyilatkozás még nem tesz senkit nácivá. Egyházi személynek különben is az a feladata, hogy ellenálljon az ateista eszméknek. Ha pedig a kommunizmuson kivül csak egyetlen egy választási lehetőség van, akkor kizárásos alapon sajnos marad egyenlőre az. De ettől még nem lesz senki rasszista.
2-) Valaki emlitette, hogy magyar oldalon nem kell zászló, ha valaki magyar zászlót használ Magyarországon, az náci. Aha. Amerikát hoznám fel példaként, ahol átlagemberek a hétköznapokon is felhúzzák a nemzeti szinü lobogójukat.
3-) Az összes egyházellenesnek ezúton is kellemes Gellért hegyi fekete macska-belezést kivánok a továbbiakban is. -
#42 Inkabb a szemetbe menjen az összes fasiszta szítogatoval együtt! -
#41 "Jézusom, már van olyan hely, ahol megkövetelik?"
Ja es gondolom a könyvet te sem olvastad, hanem a Plebanos Ur cikke nyoman elfogadtad, hogy de szar es szörnyülködsz... (csak, hogy a temanal maradjunk. -
#40 Ez a topic szerintem a Politikai részbe való és oda is fog költözni... -
#39 Ja, es en is ismerek olyat (sajnos a csaladban van) aki a vilag legnagyobb kommunistaja volt, aztan mikor fordult a szel, hirtelen megtalalta az istenhez vezetö utat.
Magyarorszag törtenelme nem igazan engedelyezi a mely hitet, ugyhogy nem hiszem, hogy a manapsag olyan nagypofaju istenhivök regota azok. Gondolom mostanaban hasznosabb a "Plebanos ur" segget nyalni.
A lengyelek igen, azok mindig is azok voltak. Magyarok? Ugyan mar!
De hat jo tarsasagban vagytok! Csak maradjatok is ott es ha lehet mellözzetek az ilyen nyilvanos forumokat! -
#38 A katolikus egyhaz bizony a fasiszta nemetorszagban zsido kenyszermunkasokat foglalkoztatott es ez teny. Nem tettek ellene semmit. De hat haggyuk...
Egy magyar oldalon nem kell a magyar zaszlo, mert ugy is mindenki tudja, hogy az. Ha megis az van, az mar sokat jelent. Az nemet neonacik is nemet nemzetiszinü zaszlokkat varrnak a bomberdszekijükre. Szoval nem kellenek az alszent, mindazonaltal nagyon atlatszo magyarazatok.
Egyebkent meg nem vagyok külföldi es valoszinüleg magyarabb vagyok, mint te. Es hol voltam en magyarellenes?
Te mit tettel mar a hazadert, azon kivül, hogy esetleg hösiesen lekurvaanyaztal nehany ciganyt? -
Whir #37 "Egy katolikus papot nem lehet nenácizni!"
már miért ne lehetne? pl. Prohászka Ottokár, aki a Horthy-korszak elején székesfehérvári megyéspüspök volt, egyúttal a korabeli antiszemita mozgalmak egyik vezéralakja is... -
Madmaxx #36 ...ennél már csak az jobb ha egy unreg osztja az észt.... -
#34 Ja, ettöl a "Plébános Úr"-tol meg egy az egybe elhanytam magam.
Ezt az alszent, es sikamlos seggnyalast.....