17064
-
#14863 ja! és b+ :-) -
#14862 na adjatok nekem amatőrök jogot ,oszt mögnézzük.
dc bugos ok:P de pályaváltásnál még nem tapasztaltam,de majd kiderül. -
#14861 b+ a dc bug-os nem a remote ;)!
Van valami fix hozzá azt hiszem!
Megadtam a hozzáférést én is, de nincs élesítve :(! -
zebrock #14860 ezt én is tudom :) de a dc7 az bugos a pályaváltásba. Ha nincs hozzáférésem , akkor nehéz beállítani,hekker még nem vagyok -
#14859 jujj, server manager install->hozzá remote manager-->kliens hozzáférés:)
bugos a remote alatt?Merthogy? -
#14858 Murry tudja mit kell felrakni, csak nem futottam össze vele mostanában!
Fórumunkba beírtam! -
zebrock #14857 már írtam neki , de még semmi válasz , én is azon vagyok , hogy be tudjam állítani a szervert. Kellemes meglepetés volt a kezdet , de engem is zavar ez a pályákkal kapcsolatos hülyeség. Lehet , hogy be kéne írni másnak is a fórumukba , hogy így nem nagyon jó. -
#14856 Elméletileg Zebra és én is kapok!
Mivel bugos a 07 a remote manager-ben, ezért még kell finomítani rajta! -
#14855 Figyi Zeb,nem tudnál tőle admin jogot kérni remote managerhez,ha egyáltalán használ hozzá,mert néha jól jönne pl: pályaváltás,vagy sorrend változtatás,esetleg a hülyegyerekeket kickelni meg ilyenek.Serverbeállítás,ticketarány ...stb. -
#14854 Te voltál a Jenő.Csodálkoztam is miért véd meg egy idegen, lool
-
#14853 -
#14852 izgi a nép tényleg. -
zebrock #14851 tudom , én voltam Jenő (HUN) névvel :) jah , 21 az új rekord -
#14850 Nem újdonság, ma is megkaptam a magamét.Épp felmentem a magyar szerverre máris egy idióta német lecsíterezett .Ezért nem szeretek cor előtaggal játszani,pedig nálunk aztán tényleg nincs egy fél csaló sem.Ezeknek hiába magyarázod,hogy már 4 éve mással sem játszol,persze hogy viszonylag jól megy.
Most is 14-en vannak fent,alakul:) -
zebrock #14849 Kár spiti hogy elmentél :( ezzel a jkdzxywkz | maniac gyerekkel úgy összevesztem , hogy az nem emberi. Jött itt , hogy a cor mekkora csíter banda , hát elküldtem de nagyon. Mást nem tudtam , hehe , jól elvert :) de majd asszem kap a fejére , ha feljössz -
zebrock #14848 jaja , reggel 5 kor még 9 , hehe , ilyet se láttam már rég óta -
#14847 láttam:P
csak időm nem volt rá:( -
#14846 Tegnap 12-en voltunk a magyar szerveren!
Ez a csúcs eddig!
Reméljük lesz még jobb is :)! -
#14845 köszi! -
zebrock #14844 dc0.7 , a legjobb. Én már tudom , hogy kié , rendes , egy szóra átrakta dc-re. Van neki több szervere is , majd még kisírom a vietnám szervernél a POE modot is :) sima az van magyar , de POE az nincs , és az sokkal jobb.
http://www.device-project.hu itt találsz a szerverröl többet. -
#14843 makkor kiderült végre kié az a server:D
dc vagy dcf? -
zebrock #14842 remélem estére hazaérek , elég sok minden van mára , majd a ts-en leszek késő délután. -
#14841 -
zebrock #14840 Jó hír a magyar DC-seknek. Itt egy dc szerver , desert combat mod-al. Írtam a tulajnak , mit, hogy ,merre , meg is csinálta , thx Device , úgyhogy van már magyar dc szerver . A hétvégén akinek van kedve , nézze meg , pályaválasztás aktív , sajna még benne vannak a gyalogos map-ok is , de hátha bejön ez is valakinek. ( Majd kiszedetem) Hehe.
.:] battleaxe [:. HUNGARIAN DC 193.224.159.144:14567 -
TS Zolly #14839 Biztos nincs meg neki a betlöfild tu nevű hiperszuper jó játék b34 -
#14838 Még egy ős DC-s :)!
Itt biztos találsz megfelelő linket! -
#14837 honnan tudom lerántani gyorsan a modot? kedvem támad kis tankos mészárlásra :-) -
zebrock #14836 "kora" -
zebrock #14835 hű de jó inni :) vasárnap koa este ? hun dc nation,yea -
#14834 Látom megjött az eszed (ha nem is sok időre) :P! -
TS Zolly #14833 Vótam lost vilmosozni bibi :D Kör közepén csöppentem be, kőr végén a csapatomba 2. lettem, igaz a k/d nem volt valai jó, de legalább nem minuszos :)
Amúgy sajna a kempelés még mindig megszokott dolog, főleg a Magyaroknál. :( Egy Slickrick nevü fasz 50 kalissal nagyon szeretett messziről lüdözni. -
#14832 ts.gbcclan.hu:4567 -
zebrock #14831 a VT -ben játszottam , nem igen szoktam itteni szervereken lenni , most is csak azért , mert még aktiv jópár magyar , és még együtt is játszanak -
zebrock #14830 akkor itt 1 :) tényleg nem voltam ott sose -
TS Zolly #14829 Azt minden bf játékosnak tudnia kell pediglen! -
zebrock #14828 bocsi , de én nem ismerem azt , nem tudom az ip-t , nem is nagyon ismertem eddig magyarokat :( tök külön játszottam eddig , amíg beers meg nem szólitott. majd csak elérem valahogy őket :) -
TS Zolly #14827 Jéé, Murrykénél nem megy a gép. Lehet csinyájja, vagy karban nyalja. Majd elindúl.
De ott van a hun ts. Cor szoba is volt, de nem használtátok. -
zebrock #14826 Beers , légy elérhető , vannak híreim , a cor ts-t nem tudom elérni , msn-en meg nem vagy rajt. az sh kihívna minket. -
#14825 Itt vigyázzunk az ilyen nevetséges kijelentésekkel! -
#14824 PoE2 az isten és máris megcsokolhatod ott lent B3 [powered by valaki xD]