17064
-
#14943 részemről assi fekszik igazán, most majd kiderül, hogy csak a pofám volt nagy:D
ha összejön késöbb lehetne többi cuccal is nyomni
a lényeg hogy egy héttel elötte legyen meg a tuti időpont és beizzitok még egy jópár embert. -
#14942 Hogyne lenne, a teli helid kontra az én migem :D -
zebrock #14941 mi a szösssz :) szintén benne , csak időbe tudjak róla. ünnepek eléggé elfoglaltak,de egy kis dc mindig belefér :) jah , dc0.7 a király , de ha assi akkor télleg jobb a final. ez jó hír. heli mod is lesz ? lol, csak vicc -
#14940 dec 28? -
#14939 Assaultban lehet h jobb, de pl repülésben és armorok terén kaki :) -
#14938 Ne legyen péntek, szombat és ünnep se, mert kevesen leszünk! -
#14937 Szvsz final jobb. De nekem tök mindegy.
Jólenne még az idén.
-
#14936 Zolly erősíts meg abban pls hogy 0.7 lesz, igaz? Nehogy sh!t final legyen már na :)
Továbbá mi«cor» lesz várhatóan?
Rapi -
#14935 Üdv Harcosok!
Legalább egyszer megszeretnénk rendezni a Desert Combat Pontvadászat napot.
Aki nem tudja mi fán terem a Pontvadászat, egy kis szabály ismertető:
Pontvadászat lényege.
Játék idő 2x2 óra.
Tikettek fullon, idő 2 óráról számol vissza pályánként, auto-balance bekapcsolva. Csapatot bármikor lehet váltani.
Egy általános pálya, pl El Alamein, és egy asszaultos, pl Lost Village.
Győztes az lesz, ki a 4 óra alatt a legtöbb pontot hozta össze. Pont a lényeg, nem a csapatmunka!
Játékba a 4 óra alatt bármikor lehet csatlakozni, és nincs kikötve, hogy végig kell játszani a 4 órát.
Inaktív játékos kick, de utána vissza csatlakozhat.
Csalás ellen a PB véd, ha véd. Bugok kihasználása kick, versenyből kizárás.
BC/BR szigorúan tilos, ezekért kick jár, versenyből kizárás.
Szabályok még módosulhatnak, ez még csak tervezet. Szerver, szerverre a jelszó, a két pálya, végső szabály majd későbbi időpontba lesz közölve. Kérdéseket az sg.hu Desert Combat topikba lehet feltenni. Úgysem válaszolunk rá. :)
-
#14934 Akkor szólni kell DannyL-nek Butchernek is! -
#14933 Akkor igy mehet? De bekőne izzitani a stat rendszert is, hogy pontos adatok legyenek. -
#14932 nah ezért még fel is rántom ujra a dc-t a gépre:) -
#14931 Vettem, és mikor legyen? -
#14930 Hmmm??? Valamit még hozzá????
Játék idő 2x2 óra.
Tikettek fullon, idő 2 óráról számol vissza pályánként, auto-balance bekapcsolva. Csapatot bármikor lehet váltani.
Egy általános pálya, pl El Alamein, és egy asszaultos, pl Lost village.
Győztes az lesz, ki a 4 óra alatt a legtöbb pontot hozta össze. Pont a lényeg, nem a csapatmunka.
Játékba a 4 óra alatt bármikor lehet csatlakozni, és nincs kikötve, hogy végig kell játszani a 4 órát.
Inaktív játékos kick, de utána vissza csatlakozhat.
Csalás ellen a PB véd, ha véd. Bugok kihasználása kick, versenyből kizárás.
BC/BR szigorúan tilos, ezekért kick jár, versenyből kizárás. -
#14929 Ok, akko a szervereteken mehet? Jelszó majd a szokásos: bf42hu ???? -
#14928 Részemről a fáklyás menet!
Zebre,spit is benne van szerintem! -
#14927 Akko összehozzuk??? -
#14926 Nem a mienk :(!
Le tudjuk zárni, de nincs full admin jogunk!
Én benne lennék ilyesmibe! -
#14925 Most az a szerver ugyi a tieteké? Full adminjoggal? Le is tudjátok jelszavazni?
5let tőlem a régi idők emlékére:
Fregfest, avagy a nagy pontvadászat. -
#14924 elbasztam na -
#14923 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1192029268
itt vagyunk :D -
zebrock #14922 a bannoltaktól :) -
#14921 jah bezárták,de ne cu-zz nekem:) van bf42 totyik meg ez is.:) -
zebrock #14920 szomorúan látom a bf2 topikot,szerettem ott olvasgatni,azt a "hülyeséget" pedig nem is játszok bf2-t :) Már beers sincs itt :( azt se tudom,hogy őt miért.Már reg-eltem oda. sg-nek annyi , semmit sem ér már , cu -
#14919 NEW BF KÁMJUNITI -
#14918 Azé sikerült pár repülőeszközt még leszednem vele. :D -
#14917 Szarok a bf2-re :)!
Jó kis SA3 :))! -
#14916 Gyere b3 bf2 inf szerverre, meglátjuk mennyi ilyen képet tudsz közzé tenni. Eséjed kb neked annyi, mint nekem dc-en. Te azzal allig játszol, én meg dc-t. Igy fer. -
#14915 Csak este leszek! -
zebrock #14914 csíter:) , én meg a másik szerverre próbáltam menni ami 1.6 -os,persze sikertelenül. Majd ma délután a hun szerveren.Legyünk mán'! :) -
#14913 Nem is értem miért nem akarták :)
tegnap
tegnap előtt
már azt mondták, ez az én mappom :) (pedig nem)
de ezért érte meg igazán :DDD
-
#14912 1.6-on akarsz warozni :) mert én nem másolgatom,így is kevés a hely... -
#14911 Én mondtam Lacának,hogy nyomjuk egy war-t, tét a másik csapat kocsmai számlája!
Nem rajongtak az ötletemért ! -
#14910 Azért van 1-2 érdekes beszólás benne :)! -
#14909 hehe:) -
zebrock #14908 Jó is :) -
#14907 Mert kötekedni olyan jóóó!!! :DDDD -
zebrock #14906 ott,már nem vagyok ám mérges,akkor felkaptam én is a vizet,de most csak röhögök rajta,leszedtem a log file-t,én se voltam egy angyal,csak én nem bc-ztem,helyette kötekedtem :) -
#14905 ööö,basszam le őket a bc-ért? megértelek:) bár szegénykéim nagyon sötétek,megpróbálok vmit.
és köszi,elküldöm nekik,hátha jó sorrendben teszik végre fel:D
ezt az új dc serveren csinálták,vagy hol bc-ztek? -
#14904 ja,nekem kell,tehát a felhasználónak,de a gépre is felteheted,annyi a kettő között a különbség,hogy a serevrféle mapok max 25kilobyte,míg egy kliensfile akár 25mb is lehet,de ott is jól működik.mert úgy is meg lehet oldani,hogy dc kliens+dcf klienset rakod fel,s az is ugyanígy jó:)
az oldal meg elavult sztem,mert pl rámegyek a vehicles-re és ugyanaz taz oldalt adja be:(